הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אירובי

100 בבנצ'

מושעה
348
23
נק' מוניטין:
23
348
23
אני דיי שונא אירובי אבל עדיין חשוב לעשות (גם רוצה יותר סיבולת)
MMA יכול להחשב כאירובי (פעמיים בשבוע שעה)

• פותח/ת השרשור
וכל כמה זמן זה קורה?
אתה מגיע כל אימון לכשל עד שאתה פשוט לא מגיע לכשל?

כל כמה זמן אתה עושה את זה? מה גורם לך לגוון?
כבר כמה חודשים הבנצ' תקוע אבל גם המשקל גוף היה תקוע (אז יכול להיות בגלל זה)
ולא מגיע לכשל אבל נגיד מצליח סט ראשון מצליח סט שני וסט שלישי נגיד עושה 4 חזרות מלאות ועוד 4 חצאי חזרות
ופשוט החלפתי תרגילים לפני כמה זמן בי סיבה מיוחד הוספתי כבלים ודאמבלים בצורות שונות

ולא מגיע לכשל אבל נגיד מצליח סט ראשון מצליח סט שני וסט שלישי נגיד עושה 4 חזרות מלאות ועוד 4 חצאי חזרות
ופשוט החלפתי תרגילים לפני כמה זמן בי סיבה מיוחד הוספתי כבלים ודאמבלים בצורות שונות
אז הנה הבעיה שלך, התוכנית שלך ממש לא מתוכננת נכון, לא רק שאין מעט מדי עבודה, אלא יש יותר מדי, אפילו הרבה יותר מדי, אם את הבסיס אתה לא מצליח לעשות כמו שצריך, לעשות בכוח ואז עוד להוסיף זה בכלל עומס מיותר
מה שאתה צריך לעשות בשלב הזה זה ריסט עמוק, ולהתחיל לעבוד כמו שצריך משם, ולהתחיל ממעט עבודה יחסית, מספיק עבודה כדי להתקדם, אבל לא יותר מדי שהביצועים נתקעים או מתחילים לרדת אפילו

כבר כמה חודשים הבנצ' תקוע אבל גם המשקל גוף היה תקוע (אז יכול להיות בגלל זה)
אתה לא צריך לעלות במשקל גוף כדי להתחזק
לעלות במשקל אם זה נטו שריר בהחלט עוזר, אבל זה לא הכרחי

• פותח/ת השרשור
אז הנה הבעיה שלך, התוכנית שלך ממש לא מתוכננת נכון, לא רק שאין מעט מדי עבודה, אלא יש יותר מדי, אפילו הרבה יותר מדי, אם את הבסיס אתה לא מצליח לעשות כמו שצריך, לעשות בכוח ואז עוד להוסיף זה בכלל עומס מיותר
מה שאתה צריך לעשות בשלב הזה זה ריסט עמוק, ולהתחיל לעבוד כמו שצריך משם, ולהתחיל ממעט עבודה יחסית, מספיק עבודה כדי להתקדם, אבל לא יותר מדי שהביצועים נתקעים או מתחילים לרדת אפילו

אתה לא צריך לעלות במשקל גוף כדי להתחזק
לעלות במשקל אם זה נטו שריר בהחלט עוזר, אבל זה לא הכרחי
העלתי כי 87.5 הצלחתי 8*4 ממלאים דרך אגב חוץ מבנצ' אני כן מתקדם במשקלים בתרגילים האחרים (בכבלים לדוגמה)

העלתי כי 87.5 הצלחתי 8*4 ממלאים דרך אגב חוץ מבנצ' אני כן מתקדם במשקלים בתרגילים האחרים (בכבלים לדוגמה)
מה החוכמה בלהעלות אם עכשיו אתה לא מצליח לבצע את התרגיל כמו שצריך? אין צורך להכריח את עצמך, וריד בחזרות כל פעם שאתה מעלה משקל
ולהעלות בתרגילי העזר זה סבבה, אבל לא אמור להיות המטרה העיקרית, הכי חשוב להתחזק בתרגילים המורכבים, כי הם אלה שמפעילים הכי הרבה שרירים ונותנים אינדיקציה שהכל מתחזק כמו שצריך, ולא רק שריר אחד כל פעם

מכון צריך להיות סביב mma ולא ההפך.
mma זה מאוד מאוד לא אידיאלי להתאוששות, הייתה תקופה שניסיתי להנות מ2 העולמות וזה נגמר מהר מאוד בפציעה.

• פותח/ת השרשור
מה החוכמה בלהעלות אם עכשיו אתה לא מצליח לבצע את התרגיל כמו שצריך? אין צורך להכריח את עצמך, וריד בחזרות כל פעם שאתה מעלה משקל
ולהעלות בתרגילי העזר זה סבבה, אבל לא אמור להיות המטרה העיקרית, הכי חשוב להתחזק בתרגילים המורכבים, כי הם אלה שמפעילים הכי הרבה שרירים ונותנים אינדיקציה שהכל מתחזק כמו שצריך, ולא רק שריר אחד כל פעם
אז אתה חושב שכדאי לי נגיד לרדת ל6 חזרות נגיד 4 סטים ונגיד אם אני מצליח אז לעלות ל7?
ועוד משהו (לידע) מה הנפח שצריך להיות בABC
ובלי קשר חשבתי על מה שאמרת ואולי כדאי לעבור ל AB אבל טיפה קשה גם רגליים וגם חזה
מכון צריך להיות סביב mma ולא ההפך.
mma זה מאוד מאוד לא אידיאלי להתאוששות, הייתה תקופה שניסיתי להנות מ2 העולמות וזה נגמר מהר מאוד בפציעה.
אם אני עושה AB ביום לפני היום מנוחה ואז יהיה זמן לנוח

אז אתה חושב שכדאי לי נגיד לרדת ל6 חזרות נגיד 4 סטים ונגיד אם אני מצליח אז לעלות ל7?
זו בהחלט אופציה, עדיף משמעותית מלבצע חצי חזרות, הן רק גורעות יותר משהן מוסיפות

הוא צריך להיות גבוה, מספיק גבוה שאתה לא יכול לדחוף את כל העבודה שאתה צריך ב-2 אימונים

אל תשכח להשקיע בגב, זה הרבה יותר חשוב מחזה

גם אם אתה מתכוון לעשות AB פעמיים בשבוע, עוד יומיים של MMA משאיר אותך עם יום מנוחה אחד בשבוע, וזה לא מספיק

• פותח/ת השרשור
זו בהחלט אופציה, עדיף משמעותית מלבצע חצי חזרות, הן רק גורעות יותר משהן מוסיפות

הוא צריך להיות גבוה, מספיק גבוה שאתה לא יכול לדחוף את כל העבודה שאתה צריך ב-2 אימונים

אל תשכח להשקיע בגב, זה הרבה יותר חשוב מחזה

גם אם אתה מתכוון לעשות AB פעמיים בשבוע, עוד יומיים של MMA משאיר אותך עם יום מנוחה אחד בשבוע, וזה לא מספיק
מה עוצר אותי מלהתאמן שלוש שעות?

גב אני משקיע לא מדבר כי דווקא הוא מתקדם לי
M זה MMA
השבוע שלי יראה ככה
ABXABXX
XMXXXMX
נראה לי סבבה לא?

לא.
כפי שאמרתי, אם הmma חשוב לך- האימונים של המכון אמורים להיות מסביב הmma ולא להפך.

אני חושב שלא הבנת שאני לא בMMA אני רוצה להתחיל
הבנתי את זה ולכן אני אומר מה שאומר. או שתמצא אירובי אחר שאתה כן מתחבר אליו, או שאם אתה כל כך נעול על mma אז תתאים את עצמך ואת התוכנית שלך לmma.

• פותח/ת השרשור
הבנתי את זה ולכן אני אומר מה שאומר. או שתמצא אירובי אחר שאתה כן מתחבר אליו, או שאם אתה כל כך נעול על mma אז תתאים את עצמך ואת התוכנית שלך לmma.
כל באירובים די משעממים אותי
MMA שנגיד אני רק טכניקה אגרופים ובעיטות לשק(עצם) לא יעבוד?

מה עוצר אותי מלהתאמן שלוש שעות?
אם יש לך את הזמן אז בסדר, אבל אם בשעה השלישית אתה יכול להפיק רק רבע מהתפוקה של השעה הראשונה אז זה קצת מיותר.
כשעובדים על כוח 3 שעות במכון זה משהו אפשרי, כי אתה צריך בתוכניות מסוימות זמן, הרבה מאוד תרגילים והרבה זמן מנוחה, אבל כשעובדים על נטו מסה, יותר חשוב העומס על הגוף, ואם אחרי שעה - שעתיים אתה סתם מעביר את הזמן במכון ולא באמת מעמיס על עצמך, אז זה בזבוז זמן.
תעשה בעצמך את השיקול של האם 3 שעות זה אפקטיבי לך או לא.

ABXABXX
XMXXXMX
נראה לי סבבה לא?
זה לא יעבוד, אתה פשוט תהיה גמור עד מוות, וזה יגרום לחוסר יכולת תפקוד במשקולות או MMA (מה שיבוא מאוחר יותר), וכנראה לפציעה

• פותח/ת השרשור
אם יש לך את הזמן אז בסדר, אבל אם בשעה השלישית אתה יכול להפיק רק רבע מהתפוקה של השעה הראשונה אז זה קצת מיותר.
כשעובדים על כוח 3 שעות במכון זה משהו אפשרי, כי אתה צריך בתוכניות מסוימות זמן, הרבה מאוד תרגילים והרבה זמן מנוחה, אבל כשעובדים על נטו מסה, יותר חשוב העומס על הגוף, ואם אחרי שעה - שעתיים אתה סתם מעביר את הזמן במכון ולא באמת מעמיס על עצמך, אז זה בזבוז זמן.
תעשה בעצמך את השיקול של האם 3 שעות זה אפקטיבי לך או לא.

זה לא יעבוד, אתה פשוט תהיה גמור עד מוות, וזה יגרום לחוסר יכולת תפקוד במשקולות או MMA (מה שיבוא מאוחר יותר), וכנראה לפציעה
לא הבבנת אותי אני לא מתכוון לעשות אימון 3 שעות רק רציתי לדעת איך אני יודע מתי לפצל
בכל מקרה יש לי בעיה לעשות את האימון רגליים אם שאר השרירים מה אתה חושב על AB פשוט אם רגליים ביום נפרד (סוג של PPL)

לא הבבנת אותי אני לא מתכוון לעשות אימון 3 שעות רק רציתי לדעת איך אני יודע מתי לפצל
בכל מקרה יש לי בעיה לעשות את האימון רגליים אם שאר השרירים מה אתה חושב על AB פשוט אם רגליים ביום נפרד (סוג של PPL)
אתה יכול לעשות פיצול עליון\תחתון, זה מה שאני עושה ודי נהנה מזה

אני חושב שיותר חשוב לתת דגש על העקרונות לאותו בחור מאשר להגיד מה לעשות.

1.הכול אפשרי מבכינת התאוששות בעיקר למתאמן מתחיל,זה עניין של תזונה ואוף זינס בעיקר ,אבל השאלה עד כמה אתה מוכן ללכת רחוק.וכן לא רואה סיבה שלא לעשות תוכנית כוח עם נפח והתקדמות מתאימה,כמו כול ספורטי שמבין עניין.

2."תרוץ ספרינט ,תתעייף מהר". תתחיל מדבר אחד ולעט לעט תוסיף דברים. אתה צריך להבין שגם מכון כושר דורש מחויבות ,ידע וטכניקה.

3.אפקטיביות לעומת רצון . כן יש בMMA אירובי וסיבולת אבל צריך להבין שהוא מוגבל ,לכן תחשוב מה יותר יעיל בשבילך. לאירובי וסיבולת יש לך דברים יותר אפקטיבים.

4.להבין לאיפה אתה נכנס. ראיתי הרבה מתאמנים שמתחילים ואחרי שנה עוזבים(בכל תחום).אתה צריך להבין כדי להיות טוב במשהו זה תהליך של שנים,אפילו בדברים "פשוטים". בעבר "חגורה שחורה" היתה אומרת שרק עכשוי אתה מוכן ללמוד את השיטה.

כרגע זה מה שעולה לי,מקווה שעזרתי.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית