הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון סיום חיטוב

Diakover

משתמש פעיל
389
37
נק' מוניטין:
57
389
37
שלום לכולם
לאחרונה סיימתי חיטוב דל פחמימה, הייתי בגרעון באזור ה800-1000 ביום.
אכלתי באזור 30 גרם פחמימה שרובו היה מירקות.
בשביל לא לחטוף ריבאונד של שומן, התחלתי להוריד את הגרעון לאזור ה100-300, ולאט לאט העלתי את הפחמימה לאזור ה50-60, אני נמצא כרגע שבוע במתכונת הזאת.
שבוע הבא אני מתכון לעלות בהדרגתיות עוד 20-40 פחמימה וגרעון של מקסימום 100.
עכשיו אני ממשיך עם האירובי, וכמובן מצליח לעשות את אימוני המשקולות יותר עצימים.
מבחינת משקל, איזה שינוי אני אמור לראות ?איך לדעת שזהו ואפשר לעבור לנייטרלי?
כרגע זה די לא מאוזן וכל בוקר סיפור אחר, אני מודע שיקח זמן להגיע לBMR האמיתי שלי כמו שעושים בחישוב, אבל קצת נתקעתי עם זה ואני לא יודע מתי באמת לחזור לנייטרלי.
בנוסף מאז סיום החיטוב אני יושן גרוע, קם 4-3 פעמים בלילה כדי להשתין, ניסיתי להימנע מנוזלים אבל זה לא עוזר, יכול להיות שהכליות שלי נפגעו?
אני ישמח לכל תגובה וכל טיפ אפילו אם זה באוכל, אימונים, או כל דבר
אני מרוצה מהתוצאה ורוצה להיות תקופה נייטרלי בשביל לשמור על התוצאה ומשם לעבור למסה נקיה.
תודה.!

לאחרונה סיימתי חיטוב דל פחמימה, הייתי בגרעון באזור ה800-1000 ביום.
אכלתי באזור 30 גרם פחמימה שרובו היה מירקות.
בשביל לא לחטוף ריבאונד של שומן, התחלתי להוריד את הגרעון לאזור ה100-300, ולאט לאט העלתי את הפחמימה לאזור ה50-60, אני נמצא כרגע שבוע במתכונת הזאת.
שבוע הבא אני מתכון לעלות בהדרגתיות עוד 20-40 פחמימה וגרעון של מקסימום 100.
עכשיו אני ממשיך עם האירובי, וכמובן מצליח לעשות את אימוני המשקולות יותר עצימים.
מבחינת משקל, איזה שינוי אני אמור לראות ?איך לדעת שזהו ואפשר לעבור לנייטרלי?
היית בגירעון די משמעותי, מה שאומר שהעלייה לנייטרלי צריכה להיות איטית וזהירה יותר כדי להימנע מריבאונד, אבל במקום זה העלית את הצריכה הקלורית שלך במכה במעל ל-500 קלוריות, שזה הרבה, היית צריך להעלות את הצריכה הקלורית בעד 200 קלוריות לשבוע, זה כנראה יסביר כל מני שינויים מוזרים בגוף, כמו עליה מהירה במשקל גוף בגלל עליה בנוזלים, שינויים בתיאבון, מצב רוח וכו'.
תנסה מכאן לקחת את זה יותר ברגוע

כרגע זה די לא מאוזן וכל בוקר סיפור אחר, אני מודע שיקח זמן להגיע לBMR האמיתי שלי כמו שעושים בחישוב, אבל קצת נתקעתי עם זה ואני לא יודע מתי באמת לחזור לנייטרלי.
כמו שאמרתי קודם, אתה צריך לעלות לאט ובזהירות, ולכן אני ממליץ על לדבוק יותר למשהו מסודר עד שתגיע לנייטרלי

בנוסף מאז סיום החיטוב אני יושן גרוע, קם 4-3 פעמים בלילה כדי להשתין, ניסיתי להימנע מנוזלים אבל זה לא עוזר, יכול להיות שהכליות שלי נפגעו?
אני לא מאמין שהכליות שלך נפגעו, אבל כנראה מאזן הנוזלים בגוף שלך יצא לגמרי מאיזון, כנראה בגלל השינוי המהיר בצריכה הקלורית, תן לזה שבוע-שבועיים, ואם זה ממשיך אז תלך להיבדק ע"י רופא

• פותח/ת השרשור
היית בגירעון די משמעותי, מה שאומר שהעלייה לנייטרלי צריכה להיות איטית וזהירה יותר כדי להימנע מריבאונד, אבל במקום זה העלית את הצריכה הקלורית שלך במכה במעל ל-500 קלוריות, שזה הרבה, היית צריך להעלות את הצריכה הקלורית בעד 200 קלוריות לשבוע, זה כנראה יסביר כל מני שינויים מוזרים בגוף, כמו עליה מהירה במשקל גוף בגלל עליה בנוזלים, שינויים בתיאבון, מצב רוח וכו'.
תנסה מכאן לקחת את זה יותר ברגוע

כמו שאמרתי קודם, אתה צריך לעלות לאט ובזהירות, ולכן אני ממליץ על לדבוק יותר למשהו מסודר עד שתגיע לנייטרלי

אני לא מאמין שהכליות שלך נפגעו, אבל כנראה מאזן הנוזלים בגוף שלך יצא לגמרי מאיזון, כנראה בגלל השינוי המהיר בצריכה הקלורית, תן לזה שבוע-שבועיים, ואם זה ממשיך אז תלך להיבדק ע"י רופא

טעיתי או יותר נכון לא הסברתי את עצמי נכון
העלתי ב-300-200 קלוריות, הבעיה שהורדתי את האירובי ב-15-20 דקות ככה שזה מגיע ליותר, אני אמור להחשיב את זה?
הייתי אוכל סביבות 1000 קלוריות בחיטוב, ועכשיו 1200-1300 אבל את האירובי כמו שרשמתי הורדתי ב-20 דקות.
אז ביום בלי אירובי לאכול פחות?יש עוד טיפים חבר?[

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית