שלום לכולם
לאחרונה סיימתי חיטוב דל פחמימה, הייתי בגרעון באזור ה800-1000 ביום.
אכלתי באזור 30 גרם פחמימה שרובו היה מירקות.
בשביל לא לחטוף ריבאונד של שומן, התחלתי להוריד את הגרעון לאזור ה100-300, ולאט לאט העלתי את הפחמימה לאזור ה50-60, אני נמצא כרגע שבוע במתכונת הזאת.
שבוע הבא אני מתכון לעלות בהדרגתיות עוד 20-40 פחמימה וגרעון של מקסימום 100.
עכשיו אני ממשיך עם האירובי, וכמובן מצליח לעשות את אימוני המשקולות יותר עצימים.
מבחינת משקל, איזה שינוי אני אמור לראות ?איך לדעת שזהו ואפשר לעבור לנייטרלי?
כרגע זה די לא מאוזן וכל בוקר סיפור אחר, אני מודע שיקח זמן להגיע לBMR האמיתי שלי כמו שעושים בחישוב, אבל קצת נתקעתי עם זה ואני לא יודע מתי באמת לחזור לנייטרלי.
בנוסף מאז סיום החיטוב אני יושן גרוע, קם 4-3 פעמים בלילה כדי להשתין, ניסיתי להימנע מנוזלים אבל זה לא עוזר, יכול להיות שהכליות שלי נפגעו?
אני ישמח לכל תגובה וכל טיפ אפילו אם זה באוכל, אימונים, או כל דבר
אני מרוצה מהתוצאה ורוצה להיות תקופה נייטרלי בשביל לשמור על התוצאה ומשם לעבור למסה נקיה.
תודה.!
לאחרונה סיימתי חיטוב דל פחמימה, הייתי בגרעון באזור ה800-1000 ביום.
אכלתי באזור 30 גרם פחמימה שרובו היה מירקות.
בשביל לא לחטוף ריבאונד של שומן, התחלתי להוריד את הגרעון לאזור ה100-300, ולאט לאט העלתי את הפחמימה לאזור ה50-60, אני נמצא כרגע שבוע במתכונת הזאת.
שבוע הבא אני מתכון לעלות בהדרגתיות עוד 20-40 פחמימה וגרעון של מקסימום 100.
עכשיו אני ממשיך עם האירובי, וכמובן מצליח לעשות את אימוני המשקולות יותר עצימים.
מבחינת משקל, איזה שינוי אני אמור לראות ?איך לדעת שזהו ואפשר לעבור לנייטרלי?
כרגע זה די לא מאוזן וכל בוקר סיפור אחר, אני מודע שיקח זמן להגיע לBMR האמיתי שלי כמו שעושים בחישוב, אבל קצת נתקעתי עם זה ואני לא יודע מתי באמת לחזור לנייטרלי.
בנוסף מאז סיום החיטוב אני יושן גרוע, קם 4-3 פעמים בלילה כדי להשתין, ניסיתי להימנע מנוזלים אבל זה לא עוזר, יכול להיות שהכליות שלי נפגעו?
אני ישמח לכל תגובה וכל טיפ אפילו אם זה באוכל, אימונים, או כל דבר
אני מרוצה מהתוצאה ורוצה להיות תקופה נייטרלי בשביל לשמור על התוצאה ומשם לעבור למסה נקיה.
תודה.!