הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתאמן כבר שנה בחדר כושר

yanov10

משתמש מתחיל
203
9
נק' מוניטין:
9
203
9
מתאמן כבר שנה בחדר כושר, לאחר הפסקה של חודשיים החלטתי להפסיק עם החדר כושר מרוב שעמום.
על איזה סוג כושר אתם ממליצים לי לעשות?

תלוי מה אתה אוהב ומה המטרות שלך
גם לשחק עם חברים כדורגל בשכונה זה כושר
שחייה, ריצה, הליכה

מתאמן כבר שנה בחדר כושר, לאחר הפסקה של חודשיים החלטתי להפסיק עם החדר כושר מרוב שעמום.
ss. תמיד תתמקד בלהתקדם
SS אם אתה עדיין מתאמן מתחיל.

ss. תמיד תתמקד בלהתקדם

SS אם אתה עדיין מתאמן מתחיל.
גם אני לא מצליח להבין איך לדחוף את ההמלצה SS קשורה כאן למה שהבחור כתב\שאל.

אם היה לך משעמם כנראה שלא עבדת נכון, לא הצבת מטרות ולא ראית שיפור או התקדמות.
הייתי מתחיל בלהציב מטרות, כי ללא מטרות זה סתם ללכת למכון לעשות רשימת מכולת X,Y,Z ולחזור הבייתה.. וזה ברור שמשעמם.
מצד שני, יש לך דברים כמו קרוספיט שקצת יותר מעניין לאנשים שמשעמם להם להתאמן לבד וזקוקים למסגרת חברתית כלשהי. וזה עדיף מן הסתם מלא לעשות כלום.

גם אני לא מצליח להבין איך לדחוף את ההמלצה SS קשורה כאן למה שהבחור כתב\שאל.
הוא שאל איזה סוג כושר כדאי לו לעשות בשביל לא להשתעמם ולפרוש ממשהו אז ss מהמבט ראייה שלי תהיה אידאלית בשבילו בתור מישהו שהוא כנראה מתחיל.

אם היה לך משעמם כנראה שלא עבדת נכון, לא הצבת מטרות ולא ראית שיפור או התקדמות.
הייתי מתחיל בלהציב מטרות, כי ללא מטרות זה סתם ללכת למכון לעשות רשימת מכולת X,Y,Z ולחזור הבייתה.. וזה ברור שמשעמם.
מצד שני, יש לך דברים כמו קרוספיט שקצת יותר מעניין לאנשים שמשעמם להם להתאמן לבד וזקוקים למסגרת חברתית כלשהי. וזה עדיף מן הסתם מלא לעשות כלום.
הוא רשם שהוא השתעמם ממה שהוא עשה אז ככל הנראה בתוכנית שלו לא הייתה התקדמות ואם הוא מתאמן מתחיל מהמבט ראייה שלי ss תהיה אידיאלית בשבילו.

הוא רשם שהוא השתעמם ממה שהוא עשה אז ככל הנראה בתוכנית שלו לא הייתה התקדמות ואם הוא מתאמן מתחיל מהמבט ראייה שלי ss תהיה אידיאלית בשבילו.
מבחינת עניין גם היא די משעממת,
פרקטית למתאמנים מתחילים, אבל לא מתאימה לכולם.

מבחינת עניין גם היא די משעממת,
פרקטית למתאמנים מתחילים, אבל לא מתאימה לכולם.
נכון שהיא משעממת ואין מגוון רחב של תרגילים אבל עדיין הוא ילמד המון ממנה ובכלל עדיף שיעשה תוכנית שתאפשר לו מעגל של סטרס-התאוששות-ואדפטציה כמו ss בתור מתחיל אם הוא מתחיל ואם יש לו את האפשרויות להתאושש ולהתאמן.

נכון שהיא משעממת ואין מגוון רחב של תרגילים אבל עדיין הוא ילמד המון ממנה ובכלל עדיף שיעשה תוכנית שתאפשר לו מעגל של סטרס-התאוששות-ואדפטציה כמו ss בתור מתחיל אם הוא מתחיל ואם יש לו את האפשרויות להתאושש ולהתאמן.
אני עדיין לא מבין איך זה מתקשר.
לנושא: פוטבול, כדורסל, כדורעף, קרוספיט, שחייה...

זאת לא קביעה חד משמעית מבלי להכיר את המתאמן

Back
למעלה תחתית