עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ss. תמיד תתמקד בלהתקדםמתאמן כבר שנה בחדר כושר, לאחר הפסקה של חודשיים החלטתי להפסיק עם החדר כושר מרוב שעמום.
על איזה סוג כושר אתם ממליצים לי לעשות?
SS אם אתה עדיין מתאמן מתחיל.מתאמן כבר שנה בחדר כושר, לאחר הפסקה של חודשיים החלטתי להפסיק עם החדר כושר מרוב שעמום.
על איזה סוג כושר אתם ממליצים לי לעשות?
מה הקשר בין זה לבין מה שהוא רשם, לא צריך לדחוף ss לכל תגובה, פה זה לא fxp.ss. תמיד תתמקד בלהתקדם
SS אם אתה עדיין מתאמן מתחיל.
גם אני לא מצליח להבין איך לדחוף את ההמלצה SS קשורה כאן למה שהבחור כתב\שאל.ss. תמיד תתמקד בלהתקדם
SS אם אתה עדיין מתאמן מתחיל.
אם היה לך משעמם כנראה שלא עבדת נכון, לא הצבת מטרות ולא ראית שיפור או התקדמות.על איזה סוג כושר אתם ממליצים לי לעשות?
הוא רשם שהוא השתעמם ממה שהוא עשה אז ככל הנראה בתוכנית שלו לא הייתה התקדמות ואם הוא מתאמן מתחיל מהמבט ראייה שלי ss תהיה אידיאלית בשבילו.גם אני לא מצליח להבין איך לדחוף את ההמלצה SS קשורה כאן למה שהבחור כתב\שאל.
הוא שאל איזה סוג כושר כדאי לו לעשות בשביל לא להשתעמם ולפרוש ממשהו אז ss מהמבט ראייה שלי תהיה אידאלית בשבילו בתור מישהו שהוא כנראה מתחיל.
אם היה לך משעמם כנראה שלא עבדת נכון, לא הצבת מטרות ולא ראית שיפור או התקדמות.
הייתי מתחיל בלהציב מטרות, כי ללא מטרות זה סתם ללכת למכון לעשות רשימת מכולת X,Y,Z ולחזור הבייתה.. וזה ברור שמשעמם.
מצד שני, יש לך דברים כמו קרוספיט שקצת יותר מעניין לאנשים שמשעמם להם להתאמן לבד וזקוקים למסגרת חברתית כלשהי. וזה עדיף מן הסתם מלא לעשות כלום.
מבחינת עניין גם היא די משעממת,הוא רשם שהוא השתעמם ממה שהוא עשה אז ככל הנראה בתוכנית שלו לא הייתה התקדמות ואם הוא מתאמן מתחיל מהמבט ראייה שלי ss תהיה אידיאלית בשבילו.
נכון שהיא משעממת ואין מגוון רחב של תרגילים אבל עדיין הוא ילמד המון ממנה ובכלל עדיף שיעשה תוכנית שתאפשר לו מעגל של סטרס-התאוששות-ואדפטציה כמו ss בתור מתחיל אם הוא מתחיל ואם יש לו את האפשרויות להתאושש ולהתאמן.מבחינת עניין גם היא די משעממת,
פרקטית למתאמנים מתחילים, אבל לא מתאימה לכולם.
אני עדיין לא מבין איך זה מתקשר.נכון שהיא משעממת ואין מגוון רחב של תרגילים אבל עדיין הוא ילמד המון ממנה ובכלל עדיף שיעשה תוכנית שתאפשר לו מעגל של סטרס-התאוששות-ואדפטציה כמו ss בתור מתחיל אם הוא מתחיל ואם יש לו את האפשרויות להתאושש ולהתאמן.
זאת לא קביעה חד משמעית מבלי להכיר את המתאמןנכון שהיא משעממת ואין מגוון רחב של תרגילים אבל עדיין הוא ילמד המון ממנה ובכלל עדיף שיעשה תוכנית שתאפשר לו מעגל של סטרס-התאוששות-ואדפטציה כמו ss בתור מתחיל אם הוא מתחיל ואם יש לו את האפשרויות להתאושש ולהתאמן.