עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שום דבר לא פוגע בגדילה אלא אם כן אתה לא מבצע את אותו תרגיל נכון.עוד תגובות ?
שמעתי מהמון אנשים שהתרגילים שיש ב SS עלולים לפגוע בגדילה ואני ממש בלחץ מזה = \
התשובה היא שהם לא מבינים בתחום. 😃אני לא רוצה להציק ולחפור יותר מידי בנושא, אבל איך זה שמדריכי כושר ואנשים שמבינים בתחום אומרים שהרמת משקולות בעמידה (כמו רוב התרגילים ב SS) פוגעים בגדילה ובגב ?
הכי מצחיק זה שאם תשאל את המדריכים שלך מה זה סקוואט הם ידעו להגיד לך, אבל אחרי שתשאל אותם מה זה HB ו-LB הם יחשבו שאתה מסתלבט עליהם.
אני לא רוצה להציק ולחפור יותר מידי בנושא, אבל איך זה שמדריכי כושר ואנשים שמבינים בתחום אומרים שהרמת משקולות בעמידה (כמו רוב התרגילים ב SS) פוגעים בגדילה ובגב ?
פעם הבאה כשאתה צריך להגיע לבית הספר עם תיק גב, תצטרך לזחול כנראה.
אני לא רוצה להציק ולחפור יותר מידי בנושא, אבל איך זה שמדריכי כושר ואנשים שמבינים בתחום אומרים שהרמת משקולות בעמידה (כמו רוב התרגילים ב SS) פוגעים בגדילה ובגב ?
אז ללכת עם תיק זה בסדר ולעשות סקוואט זה לא? ועל סמך מה קבעת את זה?לא אמרתי שלקחת תיק על הגב זה לא פוגע בגדילה 😉
אז ללכת עם תיק זה בסדר ולעשות סקוואט זה לא? ועל סמך מה קבעת את זה?
אתה מבין את זה שלפי התיאוריה המפגרת הזאת כל ההורים שלנו היו גמדים כיום נכון? 😣לא הבנת נכון, התכוונתי שגם ללכת עם תיק על הגב זה לא בסדר אבל במקרה הזה אין בררה, בשביל זה יש לוקרים בד"כ ..