עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה לוקח את התחת הרבה יותר מדי אחורה, וזה מכריח אותך להתכופף מאוד, לאבד מתח בגב, ולא להשתמש כמעט בארבע ראשי
זאת הנקודה הכי עמוקה שאני יכול להגיע אליה מבלי לקחת את התחת יותר מדי אחורה וגם אני מרגיש שמהנקודה הזו יותר קל לעלות ובאמת שלושת הסטים הרגישו קלילים וחוץ מזה גם החגורה תרמה את תרומתה.הסקוואט בשני הסרטונים לא רע (בשני יותר יפה), אבל למה אתה לא יורד יותר? יש לך לדעתי עוד 6-10 ס''מ לרדת כדי לנצל את יתרונות הסקוואט עד תום.
אז קח אותו אחורה.זאת הנקודה הכי עמוקה שאני יכול להגיע אליה מבלי לקחת את התחת יותר מדי אחורה
ממה שלמדתי יותר עמוק לא אומר יותר חזק.אז קח אותו אחורה.
ברור שיותר קל כשלא יורדים עד הסוף, זו הסיבה שבגללה לא יורדים עד הסוף. אבל אתה רוצה לרדת עד הסוף כדי להיות יותר חזק. לא?
תודה אני אשמור(רק רוצה לעזור ורק לדעתי, ואני באמת לא SSC): אתה צודק. יותר עמוק * מאיפה שאתה מגיע אליו בסרטונים האלה + 8 ס''מ * זה לא אומר יותר חזק.
אבל כך או כך יש לך טכניקה מאד יפה ומוקפדת, שמור עליה.
השינוי זווית של הגב הכרחי אבל מבחינת עומק אני משתדל לשבור את המקביל וישר לעלות ולא להתקע למטה יותר מדי( אם אני ירד יותר מדי למטה כמו שעשיתי בסרטון הראשון יהיה קשה יותר לצאת מ"הבור", אז אני משתדל לשבור מקביל ולעלות למעלה.הסקוואט השני נראה הרבה יותר טוב.
חסר עומק (מתכופף יותר מידי?)
איך הסקוואט יראה אם תתכופף פחות?
לקחתי לתשומת ליבי את מה שאמרת והיום צילמתי את הטכניקה עוד הפעם. איך היא עכשיו?
זה לא כזה נכון מה שהוא אומר שעמוק יותר זה לא בהכרח חזק יותר, אבל זה כבר נושא דיון אחר לחלוטיןממה שלמדתי יותר עמוק לא אומר יותר חזק.
ברגע ששברתי מקביל אפשר לעלות חזרה למעלה.
alan thrall שבעצמו היה עושה lb squats עם יותר מדי עומק למד ממאמן ss אוסטין באראקי שעמוק יותר לא אומר חזק יותר ובסרטונים שלו החדשים שהוא הוציא ללא ממזמן הוא מלמד איך לבצע נכון את הסקוואט (הוא עכשיו ss coach אחרי שלמד בסמינרים של ריפטו)
הבנתי אני אנסה לרדת עוד טיפה כדי לקבל יותר עומק.נראה יותר טוב, אבל עדיין יש מה לשפר, אתה צריך לשלוח ברכיים יותר קדימה, אתה מנסה שהקיפול העיקרי שלך יהיה אך ורק אגן, ולכן כשאתה מגיע לזווית מסויימת הגב שלך מתעגל, אז האופציות שלך הופכות להיות או לתת לו להתקפל ולשבור מקביל, או לא לשבור מקביל, אבל אם תשלח את הברכיים יותר קדימה ותקין את הזווית שיוצרת הברך, אז תוכל לרדת יותר עם גב ישר יותר
זה לא כזה נכון מה שהוא אומר שעמוק יותר זה לא בהכרח חזק יותר, אבל זה כבר נושא דיון אחר לחלוטין
אבל גם הוא אומר, שהכי חשוב לשבור מקביל, וזה לא ממש קורה במקרה שלך, אתה צריך לרדת עוד
זה לא רק העניין של לרדת יותר, זה גם עניין של איך לרדת, כי אם תעשה בידיוק אותו הדבר אבל תרד יותר אז שוב תישבר בגבהבנתי אני אנסה לרדת עוד טיפה כדי לקבל יותר עומק.