הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול הזמנות תוספי תזונה הגדול (מהארץ ומחו"ל)

מצב
השרשור נעול

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
שלום לכולם

החלטנו לתת שיח חופשי בנושא הזמנות של תוספי תזונה כאלה ואחרים מהארץ ומחו"ל.
ניתן יהיה לפרסם כאן שאלות ולהתייעץ בכל נושא שקשור להזמנות של תוספי תזונה - כולל קישורים למוצרים כאלה ואחרים וכדאיות רכישה מבחינה כלכלית.

שימו לב, חוקי הפורום עודכנו ואני מציע לכולם לקרוא על מנת להתעדכן.
אחר - ✯עקרונות הפורום + חוק ברזל כל מי שמפרסם תפריטים + מאמרים מומלצים✯

דיונים בנושא ההזמנות יהיו רק באשכול הזה, כל שרשור שייפתח בנושא יינעל ויגרור אזהרות. תגובות בשרשורים אחרים בנוגע להזמנות ימחקו ויגררו אזהרות.

אין לפרסם קופונים או קישורים שמאפשרים רכישה עם קופון כזה או אחר.
אין לשוחח על תוספי תזונה שאינם חוקים כמו למשל יהומבין.
אין בשום אופן לפרסם מוצרים - כל ניצול של האשכול לפירסום של מוצר כלשהו לרווח אישי יגרור השעיה.

כמו כן, נכון לעכשיו, אין לדון בהודעות פרטיות בנושא אלא רק כאן באשכול.

let the whey festivities begin

לגבי ה "weight loss formula" אין באמת שורפי שומן חוקיים שעובדים, דובר על זה בפורום לא מעט ככה שאתה מקבל חלבון יקר ולא משתלם
מעבר לזה שגם ה label accuracy שלהם על הפנים לפי labdoor:
MuscleTech NITRO-TECH Review

• אהבתי
Reactions: L.D
יש סוג של מבצע באתר גדול שנותן 10$ לכל משתמש חדש שקונה מעל 40$, מותר לפרסם? אין לי רווח מהעניין..

א. אני לא מדבר על ויטה קוסט
ב. אני מדבר על IHERB, ששם על מנת להרוויח אתה צריך להביא קוד אישי במפורש ורק אז אתה מקבל
ג. זה בדיוק מה שהם לא רצו שיקרה, שזה יהפוך לדיון על קופונים, אז בקיצור לכו לiherb.com ואני מניח שתסיקו לבד את הקופון

סתם טריק שתדעו, אפשר להירשם מספר פעמים עם אותו מייל רק ששמים נקודה לדוגמא
[email protected]
[email protected]
שניהם שונים בIHERB אבל זהים עבור גוגל.

• פותח/ת השרשור
מותר לפרסם? אין לי רווח מהעניין..
נכון לעכשיו לפי החוקים שהצבנו, לא.
אם זה ישתנה בהמשך נעדכן כמובן.
צפויים להשתנות עוד הרבה דברים בנושא הזה, כך שיהיה בסדר 😃

לא יודע מה אתכם
אבל יהומבין עבר דרך משלוח מהיר בDHL, אז איך יכול להיות שלא חוקי?

• פותח/ת השרשור
ממאי פרוטאין לא התלהבתי, הזמנתי מהם לפני שבוע וכלום לא זז שם. מחיר טוב לאבקה טובה אבל בחייאת, שבןע עבר והאבקה עדיין בUK. בiherb כבר 2 הזמנות יכלו להגיע בזמן הזה

מישהו יכול להסביר לי איך מזמינים מ MyProtein בלי לשלם את כל העמלות חרטה האלה שהדואר לוקח?
מאז שהם עברו לאתר הישראלי, המשלוח באתר הבריטי עולה 50 ליש"ט אז זה לא שווה.
באתר הישראלי חלבון עולה 199 ש"ח, זאת אומרת 2 חלבונים עולה 400, גם אם יש 30% הנחה (מה שלרוב אין) זה יוצא 280 שקל, שזה עדיין יותר מ 75$.

מה הפתרון שלכם לזה? :X

מישהו יכול להסביר לי איך מזמינים מ MyProtein בלי לשלם את כל העמלות חרטה האלה שהדואר לוקח?
מאז שהם עברו לאתר הישראלי, המשלוח באתר הבריטי עולה 50 ליש"ט אז זה לא שווה.
באתר הישראלי חלבון עולה 199 ש"ח, זאת אומרת 2 חלבונים עולה 400, גם אם יש 30% הנחה (מה שלרוב אין) זה יוצא 280 שקל, שזה עדיין יותר מ 75$.

מה הפתרון שלכם לזה? :X
בנוגע לעמלות;
כשמתקשרים אליך לבקש עמלות אתה יכול להגיד שאתה לא משלם ולפתוח קייס בפייפל. פייפל יפעילו לחץ כי הם רואים שזה תקוע במכס ובמידה והם לא משחררים את זה מהמכס אתה מקבל זיכוי. סביר להניח שישחקו לך את זה ככה כי המכס צריך לשלם משלוח חזרה לבריטניה.

שאלה קטנה, עשיתי הזמנה מ-Myprotein וכשנכנסתי למעקב אחרי החבילה היה רשום לי באתר של דואר ישראל שהחבילה ממתינה במחסנים של הדואר לתשלום מכס ומשלוח.
ההזמנה הייתה בשווי של 44 פאונד (פחות מ-75 דולר) ועוד 30 פאונד משלוח והחבילה שוקלת פחות מ-5 ק"ג לכן אני פטור מכל תשלום, מה זה אמור להביע? יש סיכוי שאני צריך לשחרר את החבילה מהמכס למרות שלא קיבלתי שום הודעה על זה?

שאלה קטנה, עשיתי הזמנה מ-Myprotein וכשנכנסתי למעקב אחרי החבילה היה רשום לי באתר של דואר ישראל שהחבילה ממתינה במחסנים של הדואר לתשלום מכס ומשלוח.
ההזמנה הייתה בשווי של 44 פאונד (פחות מ-75 דולר) ועוד 30 פאונד משלוח והחבילה שוקלת פחות מ-5 ק"ג לכן אני פטור מכל תשלום, מה זה אמור להביע? יש סיכוי שאני צריך לשחרר את החבילה מהמכס למרות שלא קיבלתי שום הודעה על זה?
תתקשר לדואר.

דואר ישראל אוהב לגנוב 35.1 שקל

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית