הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול הזמנות תוספי תזונה הגדול (מהארץ ומחו"ל)

מצב
השרשור נעול

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
שלום לכולם

החלטנו לתת שיח חופשי בנושא הזמנות של תוספי תזונה כאלה ואחרים מהארץ ומחו"ל.
ניתן יהיה לפרסם כאן שאלות ולהתייעץ בכל נושא שקשור להזמנות של תוספי תזונה - כולל קישורים למוצרים כאלה ואחרים וכדאיות רכישה מבחינה כלכלית.

שימו לב, חוקי הפורום עודכנו ואני מציע לכולם לקרוא על מנת להתעדכן.
אחר - ✯עקרונות הפורום + חוק ברזל כל מי שמפרסם תפריטים + מאמרים מומלצים✯

דיונים בנושא ההזמנות יהיו רק באשכול הזה, כל שרשור שייפתח בנושא יינעל ויגרור אזהרות. תגובות בשרשורים אחרים בנוגע להזמנות ימחקו ויגררו אזהרות.

אין לפרסם קופונים או קישורים שמאפשרים רכישה עם קופון כזה או אחר.
אין לשוחח על תוספי תזונה שאינם חוקים כמו למשל יהומבין.
אין בשום אופן לפרסם מוצרים - כל ניצול של האשכול לפירסום של מוצר כלשהו לרווח אישי יגרור השעיה.

כמו כן, נכון לעכשיו, אין לדון בהודעות פרטיות בנושא אלא רק כאן באשכול.

let the whey festivities begin

לא יודע מה אתכם
אבל יהומבין עבר דרך משלוח מהיר בDHL, אז איך יכול להיות שלא חוקי?

המשלוח של ויטה קוסט לא בקטגוריה של משלוח מהיר...
זה עובר דרך דואר ישראל ולכן זה עניין של מזל אם עובר או לא

לא יודע
אם אתה מגלה משהו חדש תעדכן
היי,עומד כרגע בפני אותו דבר
בגלל שMYPROTEIN משתמשים בשירות משלוח של EMS,וזה עובר ביקורת במכס,
יש דבר שנקרא עמלת "עמלת שחרור ממכס ברשימון קולקטיבי כאשר הפריט פטור ממיסים"
כלומר עבר בידוק במכס אבל לא חייב מיסים(פחות מ75$)
אתה משלם את זה בסניף דואר על מנת לשחרר את החבילה
הסכום הוא 35.1
אין מה לעשות,זה החוקים של הארץ שלנו,אולי לא הגיונים אבל זה מה יש

היי,עומד כרגע בפני אותו דבר
בגלל שMYPROTEIN משתמשים בשירות משלוח של EMS,וזה עובר ביקורת במכס,
יש דבר שנקרא עמלת "עמלת שחרור ממכס ברשימון קולקטיבי כאשר הפריט פטור ממיסים"
כלומר עבר בידוק במכס אבל לא חייב מיסים(פחות מ75$)
אתה משלם את זה בסניף דואר על מנת לשחרר את החבילה
הסכום הוא 35.1
אין מה לעשות,זה החוקים של הארץ שלנו,אולי לא הגיונים אבל זה מה יש

מאחל להם מכל הלב שכל אגורה תלך להם לתרופות, חבורת גנבים מלוכלכים.
הם בעצמם מודים שלא צריך לשלם שום עמלות ושום מיסים ומחזיקים את החבילה שלי בכוח, פשוט לא יאומן איזה נבזות.
פעם אחרונה שאני מזמין משהו שעובר דרך החלאות המטונפות האלה.

מאחל להם מכל הלב שכל אגורה תלך להם לתרופות, חבורת גנבים מלוכלכים.
הם בעצמם מודים שלא צריך לשלם שום עמלות ושום מיסים ומחזיקים את החבילה שלי בכוח, פשוט לא יאומן איזה נבזות.
פעם אחרונה שאני מזמין משהו שעובר דרך החלאות המטונפות האלה.
כמה החבילה שלך שוקלת ?
אם היא גדולה כנראה עברה מכס,ואז יש עמלה בגלל כל הבדיקות שעשו עליה(שיקוף וכו')

3.95 ק"ג, הבנתי שפחות מ-5 פטורים מהדברים האלה.
כנראה שלא..גם שלי משקל דומה-3.7 ק"ג
ד"א מתי הזמנת ? אני הזמנתי ב9/9 ועדיין לא הגיע..רק עכשיו הגיע למכס בארץ ואמור להשלח לסניף
קצת מאוכזב מהזמן,חשבתי ייקח מקסימום שבועיים

כנראה שלא..גם שלי משקל דומה-3.7 ק"ג
ד"א מתי הזמנת ? אני הזמנתי ב9/9 ועדיין לא הגיע..רק עכשיו הגיע למכס בארץ ואמור להשלח לסניף
קצת מאוכזב מהזמן,חשבתי ייקח מקסימום שבועיים

הזמנתי ב-16.9 והחבילה כבר מחכה לי בסניף הדואר המקומי לפי המעקב אחרי החבילה באתר של דואר ישראל.

הזמנתי ב-16.9 והחבילה כבר מחכה לי בסניף הדואר המקומי לפי המעקב אחרי החבילה באתר של דואר ישראל.
פשש..הסדרת
מקווה לקבל תחבילה המזורגגת הזאת עד סוף השבוע הקרוב ולהפטר משירותי דואר ישאל/משלוח מחו"ל לטאץ

יש בדיוק מבצע ב-myprotein על אבקת חלבון במשקל 5 קילו והמחיר הוא פחות מרף המכס 53 יורו אני אצטרך לשלם עמלה בגלל המשקל של החבילה?

א. לכל מי שבלחץ שיזמין מ iherb, יש להם משלוח DHL כולל עמלות כולל הכל, תוך פחות משבוע יש לך חבילה עד הבית עם שליח. מדי פעם יש מבצעים וקופונים ממש שווים.

ב. לא הייתי נלחץ מכל העמלות חרטא, זאת המצאה ישראלית של הגנבים שעובדים בחברות שליחויות, תגיד שלא מתאים לך לשלם ויחנקו עם החבילה שלהם, לי אישית 'ויתרו' על עמלות שקר של 100 שקל, אמרתי פשוט מאוד - אני לא משלם שקל, לא עברתי את ה75$ לכן אני לא מתכוון לשלם אגורה, לא לכם ולא למשרד הבריאות ולא יודע למי, אם אתם רוצים תחזירו את החבילה לשולח וזהו.
לגבי א, מסכים לגמרי.
לגבי ב', אמרת למי? כעת ems מנסים לדחוף לי עמלת חרטא של 35.1 שקל "דמי שחרור", אבל לא מצליח לתפוס לא אותם ולא את דואר ישראל בטלפון. כמובן מתחת ל75 דולר ומתחת ל5 קג

לדואר שליחים, אני חושב שזה EMS.
פעם אחת היה לי 35 וכמה אגורות ושילמתי כי זאת הייתה פעם ראשונה שלי והכל.
פעם השנייה זה היה 56 שמורכב מ35 ועוד עמלת חרטא של אחסון או משהו בסגנון, לא הסכמתי לשלם שקל, התקשרתי אליהם ובמקביל שלחתי מייל לmyprotien שמצידי לבטל את ההזמנה ואם צריך גם אדבר עם חברת האשראי.

משהו מוזר לחלוטין ועדכון בהמשך להזמנה שלי מ MyProtein.
כמו שרשמתי כמה עמודים קודם, הזמנתי מהאתר של מייפרוטאיין 2 אבקות חלבון 2.5KG כל אחת, באתר הישראלי המשלוח הוא ללא עלות, יצא לי 2 אבקות 320 ש"ח (אחרי קוד קופון), שזה לערך 92 דולר.
כשהזמנתי הייתי בטוח שאני אצטרך לשלם 17% מע"מ ואז הסבירו לי פה שיהיו מעבר לזה עוד המון עמלות שיכולות להגיע ל 200 שקלים אפילו וזה בגלל שזה נשלח מ EMS וזה עמלות מכס.

בפועל? הגיעה אליי החבילה היום עד לבית והייתי צריך לשלם רק 35 ש"ח עמלת שחרור מהמכס, כשעל החבילה רשום ככה - 320 ש"ח בסכום ואז 72$.
אז או שנפלה פה טעות או שאני לא יודע מה, אבל זה מוזר לחלוטין.

א. לכל מי שבלחץ שיזמין מ iherb, יש להם משלוח DHL כולל עמלות כולל הכל, תוך פחות משבוע יש לך חבילה עד הבית עם שליח. מדי פעם יש מבצעים וקופונים ממש שווים.

ב. לא הייתי נלחץ מכל העמלות חרטא, זאת המצאה ישראלית של הגנבים שעובדים בחברות שליחויות, תגיד שלא מתאים לך לשלם ויחנקו עם החבילה שלהם, לי אישית 'ויתרו' על עמלות שקר של 100 שקל, אמרתי פשוט מאוד - אני לא משלם שקל, לא עברתי את ה75$ לכן אני לא מתכוון לשלם אגורה, לא לכם ולא למשרד הבריאות ולא יודע למי, אם אתם רוצים תחזירו את החבילה לשולח וזהו.

באמת שאין לי בעיה שיחזירו את החבילה ל-Myprotein ולהפיל הכול בשביל 35 שקל, זה לא הכסף כמו שזה העיקרון.
שילמתי 150 ש"ח משלוח(!!!!), עמדתי בכל התנאים שבהם אני פטור ממיסים נוספים, אני לא אתן יד לגזל הזה, אני לא מוכן להיות פראייר של הגוף הכי בירוקרטי והכי דוחה במדינת ישראל.
השאלה היא אם החבילה חוזרת למשלוח אני מקבל זיכוי מלא כולל עלות המשלוח? שילמתי דרך פייפאל אם זה משנה.

• אהבתי
Reactions: Ger
באמת שאין לי בעיה שיחזירו את החבילה ל-Myprotein ולהפיל הכול בשביל 35 שקל, זה לא הכסף כמו שזה העיקרון.
שילמתי 150 ש"ח משלוח(!!!!), עמדתי בכל התנאים שבהם אני פטור ממיסים נוספים, אני לא אתן יד לגזל הזה, אני לא מוכן להיות פראייר של הגוף הכי הבירוקרטי והכי דוחה במדינת ישראל.
השאלה היא אם החבילה חוזרת למשלוח אני מקבל זיכוי מלא כולל עלות המשלוח? שילמתי דרך פייפאל אם זה משנה.
כן, סביר להניח שאם תפנה לפיינל גם ישחררו את זה מהמכס.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית