אשכול הזמנות תוספי תזונה הגדול (מהארץ ומחו"ל)

מצב
השרשור נעול

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
שלום לכולם

החלטנו לתת שיח חופשי בנושא הזמנות של תוספי תזונה כאלה ואחרים מהארץ ומחו"ל.
ניתן יהיה לפרסם כאן שאלות ולהתייעץ בכל נושא שקשור להזמנות של תוספי תזונה - כולל קישורים למוצרים כאלה ואחרים וכדאיות רכישה מבחינה כלכלית.

שימו לב, חוקי הפורום עודכנו ואני מציע לכולם לקרוא על מנת להתעדכן.
אחר - ✯עקרונות הפורום + חוק ברזל כל מי שמפרסם תפריטים + מאמרים מומלצים✯

דיונים בנושא ההזמנות יהיו רק באשכול הזה, כל שרשור שייפתח בנושא יינעל ויגרור אזהרות. תגובות בשרשורים אחרים בנוגע להזמנות ימחקו ויגררו אזהרות.

אין לפרסם קופונים או קישורים שמאפשרים רכישה עם קופון כזה או אחר.
אין לשוחח על תוספי תזונה שאינם חוקים כמו למשל יהומבין.
אין בשום אופן לפרסם מוצרים - כל ניצול של האשכול לפירסום של מוצר כלשהו לרווח אישי יגרור השעיה.

כמו כן, נכון לעכשיו, אין לדון בהודעות פרטיות בנושא אלא רק כאן באשכול.

let the whey festivities begin

כן והמחיר יותר יקר מאשר גם אם תשלם מכס מ- myprotein.

פשוט תבדוק ברגע שאתה מזמין כמה זה יוצא בדולרים בדיוק. אם נכון לאותו יום לפי שער הדולר זה לא עובר את ה75 דולר (אחרי הנחות וקופונים) זה בסדר, לפחות מהניסיון שלי של לא מעט חבילות. אתה יכול אגב לבדוק בגוגל, חפש לדוגמא: "200ils to usd".
בדקתי את זה ודווקא ברוב המקרים שם יהיה יותר זול מmyprotein אחרי מע"מ לפחות ככה זה היה בהזמנה שאני הזמנתי (חוץ מבלאק פריידי והנחות ענק שיש שם כמה פעמים בשנה)

בכל מקרה הזמנתי אבקה של אופטימום ואני השתמשת בשירות משלוח חינם של BOXIT מ-IHERB .

נערך לאחרונה:
לחברה פה שטעמו את הטעמי אבקת חלבון של מאסלפארם - מה הכי מומלץ ?
מה טעים עם מים?

נערך לאחרונה:
חברה מקווה שזה המקום..
מטעימה של כמה טעמים של מאסל פארם גם עם מים וגם עם חלב הטעמים סבבה אבל לאחר מכן יש טעם לוואי נוראי של סוכרלוז שנשאר איתך זה מבאס את כל החוויה.
יש למישהו המלצה על אבקה עם טעם סבבה(בננה\וניל\שוקו\משהו פשוט) שלא משאיר אפטר טיסט מגעיל של סוכרלוז?

חברה אני עושה הזמנה באייהרב. מי רוצה להביא לי קוד? 😃

אותיות קטנות: עם הבטחה לשימוש בקוד שלי בקנייה הבאה שלו. WINWIN 🙄

בוצע 😛
שלי - ARQ4423

giphy.gif

הזמנתי מלא טעמים ממי פרוטאין כולם לא אהבתי בכלל!
אננס(טעים, אבל חייב לדייק בכמות אחרת טעם מזעזע), סטקילה, שוקולד חמאת בוטנים, שוקולד בראוניז, שוקולד קוקוס(סביר מינוס)

קיצור הזמנה אחרונה הזמנתי קרם תות ואני ממש ממליץ עליו, לא חשבתי שאני יאהב כי אני אף פעם לא קונה פירות, בדרכ רק טעמי שוקולד

הזמנתי מלא טעמים ממי פרוטאין כולם לא אהבתי בכלל!
אננס(טעים, אבל חייב לדייק בכמות אחרת טעם מזעזע), סטקילה, שוקולד חמאת בוטנים, שוקולד בראוניז, שוקולד קוקוס(סביר מינוס)

קיצור הזמנה אחרונה הזמנתי קרם תות ואני ממש ממליץ עליו, לא חשבתי שאני יאהב כי אני אף פעם לא קונה פירות, בדרכ רק טעמי שוקולד
Strawberry cream מזכיר את הבאדי הורוד של פעם בטעם וריח
7290000044880.png

מישהו התנסה עם TPW? הם התחילו לשלוח לארץ.
עם הקופון GROUPON45 ניתן להגיע למחיר דיי משוגע, והמשלוח חינם החל מ120 פאונד..
ראיתי שיש להם הרבה קופונים.
Screenshot-1.png

מישהו התנסה עם TPW? הם התחילו לשלוח לארץ.
עם הקופון GROUPON45 ניתן להגיע למחיר דיי משוגע, והמשלוח חינם החל מ120 פאונד..
ראיתי שיש להם הרבה קופונים.
Screenshot-1.png
מצאת שם משהו שיוצא יותר זול מ myprotein
תגיד מוצר כלשהו ואני עכשיו אעשה הזמנה אם תמצא
קח בחשבון גם ש120 פאונד זה 150 דולר
יענו, תוספים את זה במכס על בטוח ואת המשלוח את תשלם פשוט למכס בארץ במקום לtpw אז לא יודע אם זה פרקטי..

זה 120*1.17 אחרי מיסים כלומר 140 פאונד כלומר 623 ל10 ק"ג אחרי מיסים.
עדיין יותר זול מMP, והטעמים נראים ממש מעניינים.
רוצה להזמין יחדיו?

זה 120*1.17 אחרי מיסים כלומר 140 פאונד כלומר 623 ל10 ק"ג אחרי מיסים.
עדיין יותר זול מMP, והטעמים נראים ממש מעניינים.
רוצה להזמין יחדיו?
מיפרוטאין עם קופונים עולה 220 ל5 קילו ומוסיפים עוד מוצר בשביל משלוח חינם לעלות ל250 שקל כלומר 500 שקל ל10 קילו הרבה יותר זול

מיפרוטאין עם קופונים עולה 220 ל5 קילו ומוסיפים עוד מוצר בשביל משלוח חינם לעלות ל250 שקל כלומר 500 שקל ל10 קילו הרבה יותר זול
אני לא יודע מה איתך, אבל אני משתדל להימנע משקים של 5. לא משנה כמה זה טעים לי - לקראת סוף השק אני כבר נחנק עם זה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית