הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול הזמנות תוספי תזונה הגדול (מהארץ ומחו"ל)

מצב
השרשור נעול

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
שלום לכולם

החלטנו לתת שיח חופשי בנושא הזמנות של תוספי תזונה כאלה ואחרים מהארץ ומחו"ל.
ניתן יהיה לפרסם כאן שאלות ולהתייעץ בכל נושא שקשור להזמנות של תוספי תזונה - כולל קישורים למוצרים כאלה ואחרים וכדאיות רכישה מבחינה כלכלית.

שימו לב, חוקי הפורום עודכנו ואני מציע לכולם לקרוא על מנת להתעדכן.
אחר - ✯עקרונות הפורום + חוק ברזל כל מי שמפרסם תפריטים + מאמרים מומלצים✯

דיונים בנושא ההזמנות יהיו רק באשכול הזה, כל שרשור שייפתח בנושא יינעל ויגרור אזהרות. תגובות בשרשורים אחרים בנוגע להזמנות ימחקו ויגררו אזהרות.

אין לפרסם קופונים או קישורים שמאפשרים רכישה עם קופון כזה או אחר.
אין לשוחח על תוספי תזונה שאינם חוקים כמו למשל יהומבין.
אין בשום אופן לפרסם מוצרים - כל ניצול של האשכול לפירסום של מוצר כלשהו לרווח אישי יגרור השעיה.

כמו כן, נכון לעכשיו, אין לדון בהודעות פרטיות בנושא אלא רק כאן באשכול.

let the whey festivities begin

מישהו יודע האם בראש השנה סביר שיהיה מבצע טוב יותר מהנוכחי?
מתבלט האם להזמין עכשיו..

קרה למישהו שההזמנה שלו ממאיפרוטאין נתקע ככה במכס? כתוב משהו על תשלום ואין בכלל אופציה לשלם גם ככה, לא מביןא אם חלה טעות או שזה תקוע בגלל החגים (הזמנתי ב1/9 בתכלס)

קבצים מצורפים

• Screenshot_20210926-183356_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20210926-183356_WhatsApp.jpg
    KB 58.8 · צפיות: 48
קרה למישהו שההזמנה שלו ממאיפרוטאין נתקע ככה במכס? כתוב משהו על תשלום ואין בכלל אופציה לשלם גם ככה, לא מביןא אם חלה טעות או שזה תקוע בגלל החגים (הזמנתי ב1/9 בתכלס)

יכול לעדכן?

יכול לעדכן?
היום חודש ו4 ימים אחרי ההזמנה הועברה לחברת השליחויות (e-cargo) ו"יופץ בימים הקרובים"
לא שמעתי על החברה הזאת מעולם אבל מקווה שיגיע בסדר מחר מחרתיים

נערך לאחרונה:
מה קורה עם מייפרוטאין?? פעם הזמנות היו מגיעות תוך 10 ימים.
הזמנה קודמת אחרי שעבר חודש ביקשתי החזר כי שיערתי שהלך לאיבוד.
עשיתי עוד הזמנה וגם כבר מתקרב לחודש.

יש למישהו קודים כלשהם לאייהרב והמלצה כל אבקת חלבון+עוגיות ? יש מגוון רחב.
איך החלבון של מאסל טק?

נערך לאחרונה:
מה קורה עם מייפרוטאין?? פעם הזמנות היו מגיעות תוך 10 ימים.
הזמנה קודמת אחרי שעבר חודש ביקשתי החזר כי שיערתי שהלך לאיבוד.
עשיתי עוד הזמנה וגם כבר מתקרב לחודש.
אין מה לעשות חוץ מלחכות בסבלנות.
יש למישהו קודים כלשהם לאייהרב והמלצה כל אבקת חלבון+עוגיות ? יש מגוון רחב.
איך החלבון של מאסל טק?
יש קוד של משתמש חדש שיכול לעזור ולגבי אבקות חלבון תעשה חיפוש בפורום, המליצו כאן על הרבה חברות וטעמים

תגידו רגע, המכס הוא מעל 75 דולר.
אבל אם במייפרוטאין אני משתמש בנקודות ונגיד משלוח שעולה 290 ש"ח אבל אני משתמש ב60 נקודות ולכן בתכלס אני משלם 230.
כמה זה נחשב במכס? 290 או 230?

קיבלתי ממי פרוטאין הזמנה של חלבון ומלטודקסטרין, המלטודקסטרין היה 10 קילו (2 שקים של 5) ושניהם הגיעו אליי קרועים/פתוחים ושפוכים בתוך הקופסא.
שלחתי עכשיו הודעה לחברה עם הסבר ותמונה וביקשתי פיצוי/שלפחות ישלחו חדש.
בכל מקרה אני תוהה לעצמי עכשיו, האם מה שיש בשקית סטרילי מספיק בשביל שאוכל להשתמש בו? כי ההגיון הראשוני אומר שלא כיוון שזה פתוח והגיינה וזה, אבל מצד שני כל מה שלא נשפך אמור להיות נקי והקרטון עצמו אטום טוב יחסית (עובדה שמה שנשפך נשאר בקרטון).
מה אומרים?

ויש דרך להודיע לדואר ישראל ואולי לקבל מהם פיצוי?
זה ממש מוזר ש2 שקיות גדולות נקרעו, ואין לי מושג אם זה יצא ככה מהמפעל או בעיה במשלוחים בדרך לארץ, או בתוך הארץ....

קיבלתי ממי פרוטאין הזמנה של חלבון ומלטודקסטרין, המלטודקסטרין היה 10 קילו (2 שקים של 5) ושניהם הגיעו אליי קרועים/פתוחים ושפוכים בתוך הקופסא.
שלחתי עכשיו הודעה לחברה עם הסבר ותמונה וביקשתי פיצוי/שלפחות ישלחו חדש.
בכל מקרה אני תוהה לעצמי עכשיו, האם מה שיש בשקית סטרילי מספיק בשביל שאוכל להשתמש בו? כי ההגיון הראשוני אומר שלא כיוון שזה פתוח והגיינה וזה, אבל מצד שני כל מה שלא נשפך אמור להיות נקי והקרטון עצמו אטום טוב יחסית (עובדה שמה שנשפך נשאר בקרטון).
מה אומרים?
קרה לחבר שלי, הוא זרק לפח.. הכל החלטה שלך בסופו של דבר אני לא יודע מה להגיד.. כנראה שהייתי זורק גם.

מישהו יודע על דרך/מקום שאפשר להזמין חטיפי חלבון של bsn במחיר נורמלי? באייהרב זה התחיל לצאת יקר יתר על המידה..
תודה לעוזרים.

מתי בערך יש את המבצעים המטורפים באתר של מייפרוטאין?

מתי בערך יש את המבצעים המטורפים באתר של מייפרוטאין?
כל הזמן בערך ? סתם אני לא יודע בדיוק, בדרך כלל בחגים אבל אין חגים קרובים כרגע(שבועיים קרובים)
יש להם 40% על כמה דברים ובכללי יש BEAST הרגיל או במקום את ההנחות שלהם + DREAM10

כל הזמן בערך ? סתם אני לא יודע בדיוק, בדרך כלל בחגים אבל אין חגים קרובים כרגע(שבועיים קרובים)
יש להם 40% על כמה דברים ובכללי יש BEAST הרגיל או במקום את ההנחות שלהם + DREAM10

ולגויים אין חגים ?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית