הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול הזמנות תוספי תזונה הגדול (מהארץ ומחו"ל)

מצב
השרשור נעול

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
שלום לכולם

החלטנו לתת שיח חופשי בנושא הזמנות של תוספי תזונה כאלה ואחרים מהארץ ומחו"ל.
ניתן יהיה לפרסם כאן שאלות ולהתייעץ בכל נושא שקשור להזמנות של תוספי תזונה - כולל קישורים למוצרים כאלה ואחרים וכדאיות רכישה מבחינה כלכלית.

שימו לב, חוקי הפורום עודכנו ואני מציע לכולם לקרוא על מנת להתעדכן.
אחר - ✯עקרונות הפורום + חוק ברזל כל מי שמפרסם תפריטים + מאמרים מומלצים✯

דיונים בנושא ההזמנות יהיו רק באשכול הזה, כל שרשור שייפתח בנושא יינעל ויגרור אזהרות. תגובות בשרשורים אחרים בנוגע להזמנות ימחקו ויגררו אזהרות.

אין לפרסם קופונים או קישורים שמאפשרים רכישה עם קופון כזה או אחר.
אין לשוחח על תוספי תזונה שאינם חוקים כמו למשל יהומבין.
אין בשום אופן לפרסם מוצרים - כל ניצול של האשכול לפירסום של מוצר כלשהו לרווח אישי יגרור השעיה.

כמו כן, נכון לעכשיו, אין לדון בהודעות פרטיות בנושא אלא רק כאן באשכול.

let the whey festivities begin

זאת התלבטות אם לקנות בארץ או לחכות למבצעים הגדולים עוד חודש.... כי מצד אחד אמורים להיות מבצעים מטורפים אבל מצד שני אני זוכר ששנה שעברה היו מבצעים בסוכות שהבאתי 2.5 קילו בפחות מ100₪, והשנה לא עשו אפילו קרוב לזה....
נחכה ונראה, אולי עוד יפתיעו
אל תשכח שבשנה שעברה 2.5 קילו בלי המבצעים המיוחדים (רק קופונים וזהו) עלו 150-160 ולא 300+
כנראה שבגג יהיה 2.5 ב200 שח השנה

זאת התלבטות אם לקנות בארץ או לחכות למבצעים הגדולים עוד חודש.... כי מצד אחד אמורים להיות מבצעים מטורפים אבל מצד שני אני זוכר ששנה שעברה היו מבצעים בסוכות שהבאתי 2.5 קילו בפחות מ100₪, והשנה לא עשו אפילו קרוב לזה....
נחכה ונראה, אולי עוד יפתיעו
התלבטות באמת אם להזמין עכשיו או לחכות. יש עכשיו מבצע על האבקה של קליפורניה גולד נוטרישן ויוצא לי סביר עם התגמולים

התלבטות באמת אם להזמין עכשיו או לחכות. יש עכשיו מבצע על האבקה של קליפורניה גולד נוטרישן ויוצא לי סביר עם התגמולים
וואלה הזמנתי יצא לי איזה 42$ לאבקה 2.27 ללא טעם + איזה חטיף אצות שהזמנתי ביחד

תגידו, אני זוכרת שבאתר של מייפרוטאין, תמיד אחרי המבצעים של בלק פרידיי (40% הנחה שהם 30% + 10% למשתמש חדש) היו מבצעים עוד יותר מטורפים לכבוד איזה ספורטאי ששכחתי את שמו...
אני זוכרת נכון? 😳

תגידו, אני זוכרת שבאתר של מייפרוטאין, תמיד אחרי המבצעים של בלק פרידיי (40% הנחה שהם 30% + 10% למשתמש חדש) היו מבצעים עוד יותר מטורפים לכבוד איזה ספורטאי ששכחתי את שמו...
אני זוכרת נכון? 😳
אדי הול

אני זוכרת נכון? 😳
Rip מבצעים
נגמר הבית ****

Rip מבצעים
נגמר הבית ****
אין מבצעים טובים, העלו מחירים ובחלק מהמוצרים אין יותר אריזות גדולות (קריאטין לדוגמא מוכרים בחבילות של 250 גרם ולא יותר).
יש לי טיפה קרדיטים ואני מחכה להנחה טיפה יותר גדולה, אבל אחר כך אני חוזר להזמין ממקומות אחרים.
חלבון כבר חזרתי לקנות מאלפא.

***עדכון: עכשיו העלו את ההנחה מ30% על הכל ל40%, אולי הם ראו שאין ביקוש במחירים שלהם...
אני עדיין מתכוון לחכות להנחות גדולות יותר.

נערך לאחרונה:
יש עכשיו 50% הנחה במייפרוטאין.
איך אני עושה עוד למשתמש חדש? אני תמיד שוכחת איך עושים את זה 🤦‍♂️

מישהו יודע מתי צפויה עוד פעם הנחה משמעותית בmy protein? כרגע יש 25%, לפני שבוע היה 50%..

יש להם בטח תאריכים קבועים

מישהו מכיר מחירים טובים יותר ממה שקיים היום בשוק?! מחירים של 300+

לעוד מישהו פה ביטלו הזמנות מmy protein כשמשתמשים בקופון של "חבר מביא חבר" של ה15%?

נראה לי שזה אשכול מתאים- המלצה לאבקת חלבון שטעימה עם מים ומעט חלב?
ניסיתי את האבקות של מאסל פארם - דוחות עם טעם לוואי
ניסיתי בייגלה ובננה של אלפא - טעים אבל עם טעם לוואי לאחר מכן.
המלצות?
תודה

נראה לי שזה אשכול מתאים- המלצה לאבקת חלבון שטעימה עם מים ומעט חלב?
ניסיתי את האבקות של מאסל פארם - דוחות עם טעם לוואי
ניסיתי בייגלה ובננה של אלפא - טעים אבל עם טעם לוואי לאחר מכן.
המלצות?
תודה
אחרי המון שנים שניסיתי אינספור אבקות, מצאתי שהכי טעים לי אבקה של ALLMAX בטעם שוקולד חמאת בוטנים, ניתן להזמין ב IHERB, נכון להיום לאחר קופון שזה יוצא בסביבות 215-220 ש"ח

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית