עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא..לא כולם 🥷אני חושב שכולם מתעוררים פעם אחת ללכת לשירותים,
כולם? דבר בשם עצמך.שינה הולכת במחזורים, של שעה וחצי אם אינני טועה, כלומר אתה נכנס ויוצא לשינה עמוקה לכל אורך הלילה.
אני חושב שכולם מתעוררים פעם אחת ללכת לשירותים, לא הייתי מתעסק בזה בתור משהו שמגביל את ההתקדמות שלך.
אם מישהו נגיד יושן 5-6 שעות בלילה ואז יושן בצהרים נגיד עוד 2-3 שעות אז יכול לפגוע בו למרות שהוא יושן 8 שעות בכללי?
זה לא שהיא לא רציפה פשוט יושן שנת לילה ואז משלים אם מרגיש עייפות זה יכול להפריע?שינה לא רציפה / מפוצלת לא יעילה כמו שינה של לילה שלם.
אני יודע שהיו מחקרים על זה אבל לצערי לא עולה לי מאיפה להביא רפרנס.
הורמון הגדילה מופרש משמעותית לאחר כ-60-90 דקות מרגע ההירדמות, ובעצם בכניסה לשלב בו השינה היא הכי עמוקה.לפי מה שאני יודע, הורמון גדילה משתחרר בשינה אחרי 6 שעות בערך של שינה רצופה ועמוקה.
לא משפיע לרעה, בטח שלא באופן תדיר בצורה נמוכההעניין הוא שכמעט באופן קבע אני מתעורר בלילה אחרי 4-5 שעות כדי ללכת לשירותים ואז חוזר לישון.
מחזורים של 90 דקות, לערך, אצל אדם בוגר. בתינוקות ופעוטות ישנם גם תת-מחזורים של עד כ-15 דקות למחזור הקטן ביותר וכלה ב-60 לגדול מביניהםשינה הולכת במחזורים, של שעה וחצי אם אינני טועה, כלומר אתה נכנס ויוצא לשינה עמוקה לכל אורך הלילה.
נהדרלא..לא כולם 🥷
שנת לילה היא הטובה ביותר. ככה גוף האדם תוכנן ביולוגית. כמה שעות בדיוק כדאי? ובכן, בהנחה ואין חסך משמעותי או בעיות ידועות, כ-7-9 שעות לאדם צעיר ובוגר.זה לא שהיא לא רציפה פשוט יושן שנת לילה ואז משלים אם מרגיש עייפות זה יכול להפריע?
אני לא מוכן עדיין לצעד הזהבוא נחליף פרוסטטה אחד עם השני
מאיפה אתה יודע? דיברת עם ההוא שתיכנן? 😛ככה גוף האדם תוכנן ביולוגית
עם אלוהי הברזליםמאיפה אתה יודע? דיברת עם ההוא שתיכנן? 😛