הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע הנשים החזקות בארץ דווקא בוויטליפטינג...

מצב
השרשור נעול

Crossfiter

מושעה
5,953
3,737
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,185
5,953
3,737

ופתאום זה פגע בי-
משקל גוף נמוך, טכניקה מושלמת

הנשים של הוויטליפטינג הישראלי התחילו להגיע לרמה יחסית מכובדת מבחינת כוח (במיוחד בהשוואה לפווארליפטריות בארץ ישראל) ושווה לתת להם קצת כבוד.

בוידאו שרית עם 130 קילו על 63 מ.ג
שווה לחפש גם את ניקול רובינוביץ שעשתה 130 על טיפה יותר משקל (אבל היא בת 18-19)
רייצ׳ל הייז עשתה 125 על אפילו פחות משקל לדעתי.

כיף לראות, חבל של פווארליפטינג אין מה להציע להם גם.

התעלמתי? תקרא שוב בבקשה.
רשמתי במפורש:
"
אוקיי, היא באמת מהנשים החזקות ביותר בארץ, איפה פה הבעיה ואיך היא קשורה לפוסט הזה שבא בכלל לפרגן למישהי אחרת (כביכול)

דרך אגב, אם אתה רוצה להיכנס להגדרות,
לא נאמר ממיס מטאל, מאושר, או מגורם רשמי אחר ממכון הוולקן שהיא בין ה10 נשים החזקות ביותר בארץ, בין ה20 נשים החזקות ביותר בארץ וכן הלאה וכן הלאה..."

רשום שם במפורש שהיא "אחת הנשים החזקות בארץ" וזו טענה שנשמעה במישרין או בעקיפין המון פעמים בהקשר לשיאים רבים שלה. בקשה מהמנהלים: אין לי דרך לצנזר פנים. אנא צנזרו כאן. תודה. @White Walker
Screenshot_2017-09-26-01-42-44.png

קל להגיד שלא הגבתי ענייני, למרות שההפך הוא הנכון.

ודרך אגב, רק אל תיתן לי מוניטין שלילי אל תעשה לי את זה!!! 🤣🤣🤣🤩🤩

עכשיו זו הפעם הראשונה שאתה מגיב עניינית לטענה הזאת. המוניטין השלילי היה במקום כיאה לתגובה לא עניינית, זכותך לא להסכים עם זה כמו שזכותי לא להסכים לזה שהורדת לי מוניטין ב"טענה" מגוכחת של "שיימינג".

רשום שם במפורש שהיא "אחת הנשים החזקות בארץ" וזו טענה שנשמעה במישרין או בעקיפין המון פעמים בהקשר לשיאים רבים שלה. בקשה מהמנהלים: אין לי דרך לצנזר פנים. אנא צנזרו כאן. תודה. @White Walker
צפה בקובץ המצורף 41102

עכשיו זו הפעם הראשונה שאתה מגיב עניינית לטענה הזאת. המוניטין השלילי היה במקום כיאה לתגובה לא עניינית, זכותך לא להסכים עם זה כמו שזכותי לא להסכים לזה שהורדת לי מוניטין ב"טענה" מגוכחת של "שיימינג".

הפעם הראשונה?
תחזור עמוד אחד אחורה ותראה מה רשמתי בגוף ההודעה שלך.
רשום שם במפורש שהיא "אחת הנשים החזקות בארץ" וזו טענה שנשמעה במישרין או בעקיפין המון פעמים בהקשר לשיאים רבים שלה.

אוקיי, ומה הבעיה פה?

קשה מהמנהלים: אין לי דרך לצנזר פנים. אנא צנזרו כאן. תודה. @White Walker
שמה ושם משפחתה רשום שם בפונט מודגש , אבל מהר לשים עיגול שחור על הפרצוף, שמישהו חלילה לא ידע במי מדובר.

הפעם הראשונה?
תחזור עמוד אחד אחורה ותראה מה רשמתי בגוף ההודעה שלך.

צודק. פספסתי את זה כי זה נרשם בתוך חלון הציטוט. חוזר בי מדברי.

אוקיי, ומה הבעיה פה?

על זה בדיוק הדיון כאן. השרשור הוכיח שזה רחוק מלהיות המצב בפועל וזה בדיוק מה שקרוספיטר כתב. אין ולא היה כאן שום "שיימינג". מי שמתרברב בפומבי חושף את עצמו לביקורת.

נערך לאחרונה:
שמה ושם משפחתה רשום שם בפונט מודגש , אבל מהר לשים עיגול שחור על הפרצוף, שמישהו חלילה לא ידע במי מדובר.
כתבתי חשיפה של פנים.
לא פעם ולא פעמיים משתמשים כאלה ואחרים ביקשו שהפנים שלהם לא יופיעו מצילומי מסך כאלה ואחרים.
מי שרוצה שילך לפייסבוק ויחפש, אבל להעתיק תמונות לכאן ולפעמים כאלה שלא מחמיאות או פוגעות (זה כבר עניין אישי של המשתמש), זה מיותר.

צודק. פספסתי את זה כי זה נרשם בתוך חלון הציטוט. חוזר בי מדברי.

על זה בדיוק הדיון כאן. השרשור הוכיח שזה רחוק מלהיות המצב בפועל וזה בדיוק מה שקרוספיטר כתב. אין ולא היה כאן שום "שיימינג". מי שמתרברב בפומבי חושף את עצמו לביקורת.

איך השרשור בדיוק הוכיח שהיא לא אחת הנשים החזקות בארץ?

לא הבנתי על מה הדיון הזה בכלל ולמה הוא מועיל.
יש לנו הרבה נשים חזקות בארץ בהמון ענפי ספורט, אין צורך לבצע השוואות בין מי חזק יותר ממי, מה אנחנו בגן?
אם שואלים אילו תנועות מורכבות יותר ויכולות גופניות יותר- וייטליפטינג זה ענף אולימפי.
אבל מי יותר חזק?!
בפאוורליפטינג ובוייטליפטינג יש אנשים חזקים ובשניהם כאלו יותר וכאלו פחות.
אני נגד השוואות של מי יותר חזק כי זה לא נגמר.
בכל מקרה נדב, שרית היא אישה חזקה ומדהימה, לדעתי אם כבר כתבת פוסט מפרגן אז שיהיה מפרגן עד הסוף כי יש מה לכתוב על שרית היא לא התחילה להתאמן בגיל 12 אלא בגיל בוגר ויש לה עוד הרבה מה לתת.
אז חבל להעלות פוסט עם עקיצות מסביב זה גרם פה לאנשים לא לפרגן אלא להתעסק בשטויות.

איך השרשור בדיוק הוכיח שהיא לא אחת הנשים החזקות בארץ?
הוא הוכיח שיש נשים בארץ בעלות הישגים הרבה יותר מרשימים מכל הבחינות (משקל ביחס למשקל גוף וטכניקה) ולא שומעים עליהן כי הן נוטות להתרברב בהם פחות.

הוא הוכיח שיש נשים בארץ בעלות הישגים הרבה יותר מרשימים מכל הבחינות (משקל ביחס למשקל גוף וטכניקה) ולא שומעים עליהן כי הן נוטות להתרברב בהם פחות.
אז?
האמירה שנעם היא אחת הנשים החזקות בארץ, היא נכונה.
אפשר לא לאהוב את ההתנהלות שלה אבל אני באמת לא רואה סיבה לעליהום הזה

אז?
האמירה שנעם היא אחת הנשים החזקות בארץ, היא נכונה.
אפשר לא לאהוב את ההתנהלות שלה אבל אני באמת לא רואה סיבה לעליהום הזה

עליהום?
הכל התחיל מזה שהאשימו את קרוספיטר בשיימינג שלא היה ולא נברא ואח"כ האשימו אותי באותו הדבר.
הגדיל לעשות המנהל מאסטר ספליטר שהצמיד לי דברי שקר גסים וטרם פרסם הבהרה, דברים שלא רק שלא רשמתי אלא שלעולם לא הייתי מעז לחשוב על לרשום.

לגבי האמירה, הכל שאלה של מה זה אומר "הנשים החזקות בישראל". בעיני הסרטונים שהועלו בשרשור מציגים הישגים גדולים בכמה רמות מההישג האישי היפה מאוד של מיס מטאל. כנראה שלא היינו שומעים עליהם אם הם לא היו עולים כאן, בניגוד למקרה השני.
הביקורת פה היא רק על ההתרברבות שהייתה לא במקום.

נערך לאחרונה:
אני חושב שהדיון הוסט בכלל למקום לא מדויק.

מה שצריך להסיק מהסרטון פה, הוא שאפשר להתאמן כמו בן אדם, בלי פוזה ובלי לקרוס בברכיים או לעגל את הגב בצורה פסיכית בטענה שזה בסדר "כי אני מתחרה".
כאילו, בשיא הכנות, אני ראיתי את שרית מתאמנת כמה פעמים אצל נקש, והיא כנראה תקח קטגוריה שלמה בפאוורליפטינג עם openers בלבד ו\או עם 2 תרגילים בלחץ. ואני מזכיר לכם - היא עושה הייבאר ובלי ערימה של ציוד.
מה המסקנה? לא צריך להתלהב, להתרברב ולהשתחצן על טוטאל, "בינתיים לא נפצעתי", "אני מתחרה" וכו' בזמן שמתאמנת שעובדת בטכניקה מושלמת בענף ספורט אחר תבוא ותהפוך את ה"טוטאל" שלך לבדיחה.
אני מדבר בעיקר על הטענות של יעל, נועם וכל אלה שגיבו אותן פה או בתגובות בפייסבוק. אין לי שום דבר אישי נגד אף אחד, אני מדבר לגופו של עניין בלבד.
אני לא יודע אם אני מסתכל על זה מנקודת מבט של אדם לא בן 16-18, אבל מה שחשוב זה להתאמן לאורך זמן, לא לזרוק סרטונים לאינסטגרם\פייסבוק ולחכות רק לליקוקים ולא לביקורת אינפורמטיבית לגמרי, שפשוט בהרבה מקרים לא עולה בקנה אחד עם מה שמי שהעלה ציפה לשמוע.

ועוד נקודה למחשבה - יש הבדל בין להיות חזק, לבין להרים הרבה.

מה שצריך להסיק מהסרטון פה, הוא שאפשר להתאמן כמו בן אדם, בלי פוזה ובלי לקרוס בברכיים או לעגל את הגב בצורה פסיכית בטענה שזה בסדר "כי אני מתחרה".
כאילו, בשיא הכנות, אני ראיתי את שרית מתאמנת כמה פעמים אצל נקש, והיא כנראה תקח קטגוריה שלמה בפאוורליפטינג עם openers בלבד ו\או עם 2 תרגילים בלחץ. ואני מזכיר לכם - היא עושה הייבאר ובלי ערימה של ציוד.
מה המסקנה? לא צריך להתלהב, להתרברב ולהשתחצן על טוטאל, "בינתיים לא נפצעתי", "אני מתחרה" וכו' בזמן שמתאמנת שעובדת בטכניקה מושלמת בענף ספורט אחר תבוא ותהפוך את ה"טוטאל" שלך לבדיחה.
אני מדבר בעיקר על הטענות של יעל, נועם וכל אלה שגיבו אותן פה או בתגובות בפייסבוק. אין לי שום דבר אישי נגד אף אחד, אני מדבר לגופו של עניין בלבד.
אני לא יודע אם אני מסתכל על זה מנקודת מבט של אדם לא בן 16-18, אבל מה שחשוב זה להתאמן לאורך זמן, לא לזרוק סרטונים לאינסטגרם\פייסבוק ולחכות רק לליקוקים ולא לביקורת אינפורמטיבית לגמרי, שפשוט בהרבה מקרים לא עולה בקנה אחד עם מה שמי שהעלה ציפה לשמוע.

😣

וזו תמצית התכלס

תגדיר בבקשה מה זה אומר להתאמן כמו בנאדם?
ממתי להעלות סרטונים לפייסבוק/לאינסטגרם זה דבר פסול?
מי קבע למי מותר לפרסם סרטונים ולמי אסור?

להאשים את נועם שהיא מתרברבת בהישגים שלה?
על מה ולמה?

תגדיר בבקשה מה זה אומר להתאמן כמו בנאדם?
ממתי להעלות סרטונים לפייסבוק/לאינסטגרם זה דבר פסול?
מי קבע למי מותר לפרסם סרטונים ולמי אסור?

להאשים את נועם שהיא מתרברבת בהישגים שלה?
על מה ולמה?

לפני שאתה מגיב בכזו דרמטיות כדאי שתבין מה בכלל נכתב ובין היתר תפסיק לדפוק דאבלפוסטים ולזהם את הדיון הזה.
השורה התחתונה היא שאפשר להיות חזק ומצליח בלי כל השופוני והדורסניות המזעזעת שקיימת אצל חלק מהספורטאים, לראיה ניתן לראות את ולאד אלחזוב שהוא בערך הבן אדם האחרון ביקום שיפרסם את עצמו ויחד עם זאת הוא בין האנשים החזקים בעולם - בלי פוזות ובלי "אני צודק ואתה טועה".

לפני שאתה מגיב בכזו דרמטיות כדאי שתבין מה בכלל נכתב ובין היתר תפסיק לדפוק דאבלפוסטים ולזהם את הדיון הזה.
השורה התחתונה היא שאפשר להיות חזק ומצליח בלי כל השופוני והדורסניות המזעזעת שקיימת אצל חלק מהספורטאים, לראיה ניתן לראות את ולאד אלחזוב שהוא בערך הבן אדם האחרון ביקום שיפרסם את עצמו ויחד עם זאת הוא בין האנשים החזקים בעולם - בלי פוזות ובלי "אני צודק ואתה טועה".

שופוני ודורסניות מזעזת?
תסביר בבקשה כי אני פשוט לא מבין איפה נועם (שהדיון נגרר לשיח עליה) דורסת אנשים.

אז ולאד לא מפרסם את עצמו, מה זה אומר?
שמי שכן מפרסם את עצמו עושה משהו שהוא לא בסדר?

• פותח/ת השרשור
הפוסט היה פשוט להביא לתשומת ליבם של כותבי הפורום שבעולם וויטליפטינג הישראלי יש בנות מדהימות שמרימות מדהים עם פחות ציוד והכי חשוב בלי כמעט ׳התפשרות׳ על טכניקה.
@Lior Baron לא הייתה פה מטרה לעשות השוואות, רק להראות שיש עוד נשים חזקות מלבד אלו שכותבות שהן חזקות או אלו שבגלל שהן חזקות מרשות לעצמן לפרסם שטויות.
ככה גם אולי לבנות פה בפורום תהיינה יותר אפשרויות שהן רוצות להתנסות בתחום הכוח ושיידעו, יש גם עולם של וויטליפטינג ששם הבנות חזקות באמת ויכולות לתת עצה לגביי אימוני הכוח.
מה גם ששרית מאמנת, ניקול תהיה גם מאמנת בעתיד, שווה להכיר שקיימות מאמנות שידעו להביא מתאמנות למצב של כוח אמיתי ללא עזרים וגם ללמד על שאר מרכיבי הכושר ובעיקר לקדם את המתאמנות שלהן בצורה בריאה ואחריות ולא כמו מה שראינו פה בעבר, רק רציתי שידעו שקיימת האופציה, זה הכל.
(ועל הדרך לפרגן לשרית גם)

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית