הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פיגור בשריר

• פותח/ת השרשור NewAcc
  • פורסם בתאריך

NewAcc

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
0
32
0
כשיש לבן אדם פיגור ביד קידמית לעומת היד אחורית,רואים את החוסר פרופורציה ביד
מה הדרכים שכדאי לו לשפר?
קראתי קצת והבנתי שצריך להגדיל את הנפח עבודה ביד קידמית ולהוריד ביד אחורית
ובאימון להתחיל עם היד קידמית במקום הסדר הרגיל שאני עושה(שזה בדרך כלל שריר גדול לקטן).
מה אומרים?איזה עוד טיפים ועצות אתם יודעים

בגדול כן.

הייתי ממליץ להגדיל את הנפח עבודה בגב, יש גבול כמה יד קדמית אפשר לעשות באפקטיביות.

גב לעומת זאת יכול להגיב יפה להמון נפח.

• פותח/ת השרשור
בגדול כן.

הייתי ממליץ להגדיל את הנפח עבודה בגב, יש גבול כמה יד קדמית אפשר לעשות באפקטיביות.

גב לעומת זאת יכול להגיב יפה להמון נפח.

אם אני מגדיל את הנפח של הגב,אני צריך להוריד במקום אחר?זה משנה באיזה שריר אני משנה את הנפח?אם הוא גדול או קטן?

איך הרמה שלך במתח?

הייתי ממלי. לך להכניס צ'ין אפס לתכנית - עם מס' חזרות בהתאם לרמה..

אני מגיע אחרי שנה של סטריט וורקאוט,המתח אצלי ממש טוב.
אולי כנראה זו גנטיקה שהיד אחורית שלי גודלת יותר מהר ואני צריך להוריד את הנפח עבודה.
אבל בכללי שואל על פיגור שריר בכללי,
מה קורה כשריר פיגור,מה צריך לעשות אם זה שריר גדול או שריר קטן

תעלה נפח בהדרגתיות בתרגילי גב ותראה איך הגוף מגיב. שים לב מתי שאתה מרגיש עייף תשוש באופן כללי.

כשיש לבן אדם פיגור ביד קידמית לעומת היד אחורית,רואים את החוסר פרופורציה ביד
מה הדרכים שכדאי לו לשפר?
קראתי קצת והבנתי שצריך להגדיל את הנפח עבודה ביד קידמית ולהוריד ביד אחורית
ובאימון להתחיל עם היד קידמית במקום הסדר הרגיל שאני עושה(שזה בדרך כלל שריר גדול לקטן).
מה אומרים?איזה עוד טיפים ועצות אתם יודעים
סליחה על הבוטות, אך חוסר הפרופורציה בין היד הקדמית לאחורית שלך הוא חוסר הפרופורציה היחידי בגופך?
ואם לא - מדוע רק הוא חשוב לך?
הנקודה שלי היא כי אין פרופורציות טובות או מדוייקות, קל וחומר שמדובר במתאמן ממוצע מן השורה ואל בילדר תחרותי
חשוב לשים את הדגש על תוכנית האימונים באופן כולל, תזונה, מנוחה ושינה
שיפור פרופורציה הוא כן משהו שיש לשאוף אליו, אך צריך לתת את הדעת. אני, אישית, הייתי משפר פרופורציה רק אם זה עולה בקנה אחד עם תוכנית האימונים שלי ולא מחריג אותה יותר מידי. במילים אחרות, לא הייתי נותן אקסטרה נפח או אף מוגזם שכזה לשריר מסויים, אלא דואג לאזן עם יתר התוכנית ולראות התקדמות קלה כל פעם
גם לי יש סוג של חסור פרופורציה בין יד קדמית לאחורית, ועדיין, לא עובד יתר על המידה על הקדמית כדי להגדיל ואתה משמעותית. זה מתאזן לאט עם הזמן

• פותח/ת השרשור
סליחה על הבוטות, אך חוסר הפרופורציה בין היד הקדמית לאחורית שלך הוא חוסר הפרופורציה היחידי בגופך?
ואם לא - מדוע רק הוא חשוב לך?
הנקודה שלי היא כי אין פרופורציות טובות או מדוייקות, קל וחומר שמדובר במתאמן ממוצע מן השורה ואל בילדר תחרותי
חשוב לשים את הדגש על תוכנית האימונים באופן כולל, תזונה, מנוחה ושינה
שיפור פרופורציה הוא כן משהו שיש לשאוף אליו, אך צריך לתת את הדעת. אני, אישית, הייתי משפר פרופורציה רק אם זה עולה בקנה אחד עם תוכנית האימונים שלי ולא מחריג אותה יותר מידי. במילים אחרות, לא הייתי נותן אקסטרה נפח או אף מוגזם שכזה לשריר מסויים, אלא דואג לאזן עם יתר התוכנית ולראות התקדמות קלה כל פעם
גם לי יש סוג של חסור פרופורציה בין יד קדמית לאחורית, ועדיין, לא עובד יתר על המידה על הקדמית כדי להגדיל ואתה משמעותית. זה מתאזן לאט עם הזמן

השאלה שלי הייתה ממוקדת בחוסר פרופורציה בין היד אחורית ליד קידמית רק בגלל שאני מזדהה עם זה,ברור שזה לא החוסר פרופורציה היחידי שיש לי בגוף.
אתה צודק,השאלה הייתה צריכה להיות לגבי חוסר פרופורציה בכללי ופיגור בשריר ואיך אמורים לפצות בשריר אחר.
בכל מקרה,אני לא מנסה לעלות שום נפח עדיין,אני רק מנסה להבין איך הגוף עובד ואיך משפרים אותו שאתה נתקע.
כל פעם שאני מחפש מאמרים אחרים לקרוא,אני נתקל בשאלות ואני מנסה להסביר אותם טוב על משהו שאני מזדהה שזה יהיה יותר ספציפי

אתה יכול להוסיף מעט נפח ליד הקידמית ומשתדל לאמנה ביום בו אין עליה עבודה עקיפה מרובה וכבד (למשל חתירות ומשיכות) מעבר לכך לא הייתי מוריד נפח במקום טחר בתוכנית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית