הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אכילת בשר וחלב

m0stMuscular

משתמש קבוע
1,425
188
נק' מוניטין:
231
1,425
188
אם נגיד אני אוכל ציז בורגר או משהו בסגנון אז הגבינה גורמת לברזל שבבקר להיספג פחות טוב ?
וכמה זמן צריך לחכות בין בשר לחלב בשביל ספיגה אידיאלית של סידן ממוצרי החלב ושל ברזל מהבשר ?
לא מצאתי מחקר חד משמעי בעניין באינטרנט

עוד משהו שעניין אותי האם 4 ארוחות ביום נניח עדיפות על 2 מבחינת ספיגת ויטמינים וכו ? (כי אז יש פחות התנגשויות )
@Mike @Daniel Barack

אני מכיר שסידן וברזל פוגעים בספיגה אחד של השני, אבל אני לא חושב שזה מה שיעצור אותך לאכול צ׳יזבורגר

אם נגיד אני אוכל ציז בורגר או משהו בסגנון אז הגבינה גורמת לברזל שבבקר להיספג פחות טוב ?
וכמה זמן צריך לחכות בין בשר לחלב בשביל ספיגה אידיאלית של סידן ממוצרי החלב ושל ברזל מהבשר ?
לא מצאתי מחקר חד משמעי בעניין באינטרנט

עוד משהו שעניין אותי האם 4 ארוחות ביום נניח עדיפות על 2 מבחינת ספיגת ויטמינים וכו ? (כי אז יש פחות התנגשויות )
@Mike @Daniel Barack
לא עניתי לך על כך כבר?

סידן כן מפריע לספיגה של ברזל, אבל בצורה מינימלית ביותר, ולא בצורה שמשפיעה בשום צורה על רמות הברזל בגוף, ככה שלא הייתי דואג בכלל בנושא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית