נק' מוניטין:
1
- 15
- 1
המאמן שלי מאשר לי כמה בשר וגבינות שבאלי בארוחןת העיקריות..לא משנה איזה בשר וגבינות אבל כמובן שמעדיף איכותי..לדעתכם זה חכם לאכול ככה ללא הגבלה והאם יש בזה נזק בסופו של דבר?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה מה שאני שואל רוב הקלוריות באות מחלבון..וחלקם משומן בגלל זה אני מנסה להבין אם זו הדרך הנכונה..זה מאוד מפגר, ואם תאכל 3000 קלוריות בארוחה הזאת ?
זאת לא הדרך. הרעיון עצמו טוב, בשר זה אוכל שדיי ממלא, ככה גם גבינות. שזה עוזר לחיטוב מבחינת הרגשה אבל לא יותר מזהזה מה שאני שואל רוב הקלוריות באות מחלבון..וחלקם משומן בגלל זה אני מנסה להבין אם זו הדרך הנכונה..
איך אתה מגדיר שינוי פיזי ספציפי?בעיקרון אין עם זה בעיה, אבל זה כן דורש יותר מעקב, כלומר לדעת פחות או יותר כמה אותה אוכל מבחינת הערכים, מעקב יותר צמוד על העליה\ירידה במשקל ומעקב אחרי השומן.
זה לא אידאלי לכולם, זה תלוי במטרות שלך, אם המטרה היא שינוי פיזי ספציפי, אז עדיף ללכת על תפריט מוקפד, אבל אם אתה לא מחפש משהו ספציפי, אז זה אפשרי
משקל\אחוז שומן מטרה, או להגיע ליעד מסויים תוך פרק זמן קבועאיך אתה מגדיר שינוי פיזי ספציפי?