נק' מוניטין:
10,222
- 335
- 0
- פותח/ת השרשור
רגליים של ציפור
נגיד ואני ציפור, אני יען, אתה נחליאלי או בולבול...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רגליים של ציפור
יען? אני חושב שהציפורים שיתארו אותך נמצאות רק בתקופות פרה-היסטוריות 🥷נגיד ואני ציפור, אני יען, אתה נחליאלי או בולבול...
בקשר לטכניקה:
1. תוציא יותר חזה אחורה
2. אתה אמור להיכנס מתחת למוט ולא להעיף את המוט אחורה, זה לפחות מה שנראה מהסירטון, תכניס יותר הראש קדימה ותנסה שהואקטור כשאתה מרים את המוט יהיה בקו ישר, לא קדימה ולא אחורה.
סה"כ יש לך פוטנציאל להרים הרבה יותר משקל, אם אתה רוצה קצת טכניקות עזר תנסה להעזר באגן כשאתה מרים, סוג של הוצאת אגן לאחור, קצת קשה להסביר צריך להראות.
מה הכוונה בלהוציא חזה אחורה?
אני מרים בקו ישר, אני אצלם מהצד בשבוע הבא או בפעם הבאה שאני ארים. על זה אני דווקא שם דגש.
הכוונה הייתה חזה קדימה, סליחה.מה הכוונה בלהוציא חזה אחורה?
אני מרים בקו ישר, אני אצלם מהצד בשבוע הבא או בפעם הבאה שאני ארים. על זה אני דווקא שם דגש.
הכוונה הייתה חזה קדימה, סליחה.
אתה אמור להרים בקו ישר ולהיכנס מתחת למוט, תסתכל על הסירטון שמוו הביא לך.
אתה לא שובר והברכיים גולשות
אתה צריך למקם את הברכיים קדימה, לעצור אותם (ולדחוף אותם לצדדים) ואז לשבת אחורה
סה"כ לתקן לא כ"כ מסובך
אני יודע ואני יודע. ב2 סטים הראשונים ברוב החזרות לא שברתי וגם כשאני שובר זה נורא גבולי וזה לא טוב לי.
בסרטון שכן יש, אני חושב שהעומק הוא סביר למרות שהייתי רוצה לרדת יותר נמוך.
עם הברכיים אני מסתבך, אני פשוט לא יודע למה. הרי גם אמרת לי את זה כבר וגם ראיתי את זה בעצמי בסרטונים.
תנסה לעבוד עם משקל נמוך על טכניקה
הברכיים גולשות כנראה בגלל שאתה יושב למטה (בין הרגליים) במקום לשבת אחורה
תחשוב שיש מאחוריך במרקח 10-20 ס"מ ספסל שאתה צריך לשבת אחורית כדי להגיע אליו ואם לא תשב אחורה אז אתה תפספס את הספסל
בנוסף תקבע את הברכיים ותדחף אותם חזק לצדדים
אני לא חושב שהתחת גבוה מידי. בסה"כ לא רע, פשוט תלמד להכנס טיפה ולהפוך מרפקים ואתה תעיף משקלים רציניים.