הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קישור מקוצר לקבוצה בפייסבוק שלנו 😃

משה כדאי להעלות סרטונים שלנו מפורום PL/WL זה ימשוך הרבה אנשים

• פותח/ת השרשור
אני לא רוצה סתם אנשים, אני רוצה אנשים שבאמת מבינים את תוכן האתר.
והקבוצה לא התעדכנה כי אין מה לעדכן בקבוצה, אני לא אפרסם מאמרים מ NRG ו YNET אני לא מסכן, בקרוב נעדכן את הפורטל בדומיננטיות יותר, הרעיון רץ בפורום מנהלים...
בקשר לסירטונים שלכם, תרכזו לי כאן באשכול מה לעלות אני אצור תקייה ואעלה הכל לקבוצה.

צריך להעלות את הסרטונים של הטיפים לעלייה במסה, לדעתי זה יהיה מגניב אם יהיו קטגוריות של סרטונים, אבל אני לא יודע אם זה אפשרי.

אתה לא צריך להעלות כתבות מ-YNET ודברים כאלה.
אבל קבוצה שלא מתעדכנת בפייסבוק על בסיס דיי יומיומי מאבדת מהערך שלה דיי מהר.
לדעתי די להפנות כרגע לקישורים לפורטל למאמרים חשובים בשביל למשוך אנשים.

• פותח/ת השרשור
זו יותר קבוצה של "אני חבר מועדון", מאשר קבוצה של "אני מתעדכן", אין הרבה מה לעדכן תאחלס ולמחזר מידע זה סתם מעוס ומגעיל.

זו יותר קבוצה של "אני חבר מועדון", מאשר קבוצה של "אני מתעדכן", אין הרבה מה לעדכן תאחלס ולמחזר מידע זה סתם מעוס ומגעיל.

אז אני מבולבל. אם זו קבוצה של "אני חבר מועדון", אין הרבה דרכים להגיע ל-1000 איש כשחברי המועדון שלך הם אלה שמשתתפים בפורום.
ותלוי למה אתה קורה "מיחזור מידע" - לאנשים שלא נחשפו למידע הזה, זה לא ממש מיחזור.
כמובן שאם היה חומר חדש זה היה מעולה.

• פותח/ת השרשור
בקרוב יצאו הרבה מאמרים חדשים, ולא תהיה ממש בעיה להגיע ל1000 אנשים....
פתחתנו את הקבוצה באמצע אוגוסט 2009 יש כבר כמעט 500 אנשים, עברה מאז חצי שינה, לפי התחזית צריכים להגיע ל1000 ואולי גם לעבור את זה עד אוגוסט 2010.
תחשוב שיש אנשים שנכנסים לקילוגרם והרבה אנשים שרק קוראים כאן מאורחים (בעצם רוב הכניסות שלנו הם מאורחים ולא אנשים שרשומים ורושמים בפורום), ככה שהם מוסיפים את זה לפייסבוק שלהם כי הם כנראה אהבו מה שהם ראו ורוצים לקבל עידכונים על מאמרים חדשים.
כרגע אין מאמרים חדשים זו תקופה קצת יבשה כי אין הרבה זמן פנוי במיוחד לא לי.
אנשים גם לא אוהבים שמציקים להם כל יום באיזה עידכון חדש שהם רואים ב HOME PAGE אותי אישית זה מאוד עיצבן בקבוצות אחרות שעידכנו על בסיס יומי ופשוט העפתי אותם מהפייסבוק שלי, אז כל אחד וההשקפה שלו. בעיקרון אני צריך מישהו שיהיה אחראי על הדף הזה בפייסבוק למה אין לי זמן אליו כל כך אני סתם נכנס לראות אם הוא עדיין שם ולא יותר מזה, אם מישהו ירצה לקחת עליו את האחריות אני אשמח. (לטיסימוס 😃 ? )

חחח, בסוף זה נופל עלי? :D
אין בעיה, אני אשמח לעזור אם צריך, בהתאם ליכולתי המצומצמות. אני גם יכול לעזור בתרגומים, יש לי אנגלית "סבירה" 😛

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מעניין אותי מה תעדכן שם?
מה השם שלך בפייסבוק?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית