עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה מבלבל לא יותר הגיוני להגיד מילטרי?סתם עניין של שגרה, עם הזמן זה הפך להיות המונח הנוח לשימוש
מיליטרי זה רק ווריאציה אחת של overhead press, וזה שלך זה לא נוח זה משהו אחד, זה המונח שנכנס בשגרה בכל מקום, אז זה מה יש.זה מבלבל לא יותר הגיוני להגיד מילטרי?
באותו עיקרון היה אפשר להגיד בנצ' זה פרס ופרס זה מילטרימיליטרי זה רק ווריאציה אחת של overhead press, וזה שלך זה לא נוח זה משהו אחד, זה המונח שנכנס בשגרה בכל מקום, אז זה מה יש.
אם תקרא לזה מיליטרי מן הסתם יבינו אותך, אבל פרס זה המונח השגרתי
שוב, זה כבר מה שיש, אתה לא תשנה את העולם עם זהבאותו עיקרון היה אפשר להגיד בנצ' זה פרס ופרס זה מילטרי
שינוי מתחיל בצעד הראשוןשוב, זה כבר מה שיש, אתה לא תשנה את העולם עם זה
וזה לא רק פה ככה, זה בכל העולם
אתה סתם תבלבל את עצמך ואחרים, אלשינוי מתחיל בצעד הראשון
אני כבר קורא לפרס מילטרי בוא תעזור לי להוביל את השינוי
איך אני אבלבל זה הרבה יותר הגיוני אם כבר פרס מבלבל אפשר לחשוב מדברים על בנצ'אתה סתם תבלבל את עצמך ואחרים, אל
את זה לא ידעתי, הריפטואדה... 🤣אני לא מסכים.
המקור הוא מההרמה ״קלין & פרס״ שהחלק השני היה מה שאנחנו מכירים היום בתור ״פרס״.
ריפטו המשיך עם זה ומתייחס לזה בתור ״פרס״. הוא גם מקיים תחרות עם פרס במקום בנץ׳ מסיבה כזו או אחרת.
באוסטרליה ספציפית כולם מתייחסים לזה בתור אוברהד / מיליטרי.
זו לא רק דעתך, זה בדיוק ההבדל בין מילטרי לohpלדעתי מיליטרי פרס זה ohp עם רגליים צמודות
את זה לא ידעתי, הריפטואדה... 🤣
לנושא עצמו, לא ברור לי גם למה אתה נעול על מילטרי כשזה תרגיל שונה מהפרס
אם כבר יהיה יותר הגיוני לקרוא לזה אוברהד אבל פרס זה פשוט ונוח אז זה לא יקרה
לדעתי מיליטרי פרס זה ohp עם רגליים צמודות
אז בואו נחליט בפורום שיותר לא משתמשים במונח פרס אלה באוברהדזו לא רק דעתך, זה בדיוק ההבדל בין מילטרי לohp
ארוך מידיאז בואו נחליט בפורום שיותר לא משתמשים במונח פרס אלה באוברהד
באותה מידה זה היהמילטרי זה כאשר העקבים צמודים.
יש לך 2 תרגילים נפוצים
bench press
overhead press
מה שהוביל לקיצורים
bench
press
שזה מאוד הגיוני, כי בסוף יש שפת "רחוב" .
ממש לא אותו דברבואו גם נגיד מעכשיו barbell low bar squat במקום squat
נראה לי שאתה במיעוט של אנשים שמפריע להם השם "פרס", אבל אם תשתמש במונח אוברהד אז יבינו אותך ככה שהכל טובאז בואו נחליט בפורום שיותר לא משתמשים במונח פרס אלה באוברהד