עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אתה בחיטוב במאזן קלורי שלילי כדאי לך לחלק את הארוחות למשך כל היום בוא נאמר כל שעתיים שלוש. מיכיוון שכך אתה תמודד עם הרעב הרבה יותר טוב
תקרא את המאמר שהבאת ותראה מה רשום לגבי רעב!כל אחד יכול לעשות מה שנוח לו. דווקא בחיטוב לדעתי עדיף לחלק ל 3ארוחות גדולות כי גם ככה כמות הקלוריות קטנה ובמידה ותה מחלק ל6 ארוחות יצא לך לאכול נורא מעט כל פעם.
תקרא את המאמר שהבאת ותראה מה רשום לגבי רעב!
זה לא בסדר! זה רע מאוד! קודם כל מה אתה שוקל? אם אתה דוחף 210 גרם חלבון ביום אתה צריך לשקול מינימום 105 . הגוף שלך מעכל רק 2 גרם חלבון לכל משקל גוף ביממה מקסימום אלה אם אתה על סטרואידם ואז אתה יכול לעקל 3 גרם לכל קילוגרם גוף. מה שעוד לפי המחקרים האחרונים הגוף שלך לא יכול לעקל יותר מ-15-20 גרם חלבון בפרק זמן שנע בין שעה לשעתיים.עוז רעב.. זה לא יפריע לי רק רציתי לדעת אם זה בסדר ולא יכול לגרום לאיזה בעיות כי אני אוכל בארוחה אחת משהו כמו 70 גרם חלבון שזה נראה לי מעמיס קצת על המערכת לא?
זה לא בסדר! זה רע מאוד! קודם כל מה אתה שוקל? אם אתה דוחף 210 גרם חלבון ביום אתה צריך לשקול מינימום 105 . הגוף שלך מעכל רק 2 גרם חלבון לכל משקל גוף ביממה מקסימום אלה אם אתה על סטרואידם ואז אתה יכול לעקל 3 גרם לכל קילוגרם גוף. מה שעוד לפי המחקרים האחרונים הגוף שלך לא יכול לעקל יותר מ-15-20 גרם חלבון בפרק זמן שנע בין שעה לשעתיים.
נו אז בוא תספר לי כמה גרם חלבון ביממה הגוף שלך יכול לעקל?
אין לי סורק אז אני לא יכול לשלוח לך דפים כתובים. וגם לא הקלטתי את המרצה לפזיולוגיה בשיעור. אני רק אומר לך מה שמלמדים פזיולוגים עם תואר שני
נו אז בוא תספר לי כמה גרם חלבון ביממה הגוף שלך יכול לעקל?
אם תציף אותו בחלבון הוא יהפוך לשומןהגוף שלך יעכל את כל החלבון שתתן לו. השאלה מה הוא יעשה איתו...
אם תציף אותו בחלבון הוא יהפוך לשומן