הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תזמון ארוחות

• פותח/ת השרשור izinaim
  • פורסם בתאריך

izinaim

משתמש מתחיל
50
0
נק' מוניטין:
23
50
0
כרגע נמצא בחיטוב. האם זה אפשרי לצרוך את כל הקלוריות שמוקצבות לי בפרק זמן של 4-6 במקום לחלק את כל הארוחות למשך כל היום?.
כלומר 1-2 ארוחות גדולות.

אם אתה בחיטוב במאזן קלורי שלילי כדאי לך לחלק את הארוחות למשך כל היום בוא נאמר כל שעתיים שלוש. מיכיוון שכך אתה תמודד עם הרעב הרבה יותר טוב

אם אתה בחיטוב במאזן קלורי שלילי כדאי לך לחלק את הארוחות למשך כל היום בוא נאמר כל שעתיים שלוש. מיכיוון שכך אתה תמודד עם הרעב הרבה יותר טוב

כל אחד יכול לעשות מה שנוח לו. דווקא בחיטוב לדעתי עדיף לחלק ל 3ארוחות גדולות כי גם ככה כמות הקלוריות קטנה ובמידה ותה מחלק ל6 ארוחות יצא לך לאכול נורא מעט כל פעם.

כל אחד יכול לעשות מה שנוח לו. דווקא בחיטוב לדעתי עדיף לחלק ל 3ארוחות גדולות כי גם ככה כמות הקלוריות קטנה ובמידה ותה מחלק ל6 ארוחות יצא לך לאכול נורא מעט כל פעם.
תקרא את המאמר שהבאת ותראה מה רשום לגבי רעב!

• פותח/ת השרשור
עוז רעב.. זה לא יפריע לי רק רציתי לדעת אם זה בסדר ולא יכול לגרום לאיזה בעיות כי אני אוכל בארוחה אחת משהו כמו 70 גרם חלבון שזה נראה לי מעמיס קצת על המערכת לא?

עוז רעב.. זה לא יפריע לי רק רציתי לדעת אם זה בסדר ולא יכול לגרום לאיזה בעיות כי אני אוכל בארוחה אחת משהו כמו 70 גרם חלבון שזה נראה לי מעמיס קצת על המערכת לא?
זה לא בסדר! זה רע מאוד! קודם כל מה אתה שוקל? אם אתה דוחף 210 גרם חלבון ביום אתה צריך לשקול מינימום 105 . הגוף שלך מעכל רק 2 גרם חלבון לכל משקל גוף ביממה מקסימום אלה אם אתה על סטרואידם ואז אתה יכול לעקל 3 גרם לכל קילוגרם גוף. מה שעוד לפי המחקרים האחרונים הגוף שלך לא יכול לעקל יותר מ-15-20 גרם חלבון בפרק זמן שנע בין שעה לשעתיים.

זה לא בסדר! זה רע מאוד! קודם כל מה אתה שוקל? אם אתה דוחף 210 גרם חלבון ביום אתה צריך לשקול מינימום 105 . הגוף שלך מעכל רק 2 גרם חלבון לכל משקל גוף ביממה מקסימום אלה אם אתה על סטרואידם ואז אתה יכול לעקל 3 גרם לכל קילוגרם גוף. מה שעוד לפי המחקרים האחרונים הגוף שלך לא יכול לעקל יותר מ-15-20 גרם חלבון בפרק זמן שנע בין שעה לשעתיים.

איזו הודעה מעצבנת. כמה שטויות!
הגוף שלך מעכל 2 גרם חלבון לכל משקל גוף אלא אם אתה על סטרואידים?
הגוף לא יכול לעכל יותר מ-15-20 גרם חלבון בשעה?
תראה לי את המחקרים האלה.

לטיסימוס אתה צריך להודות לו, הוא עוזר לך לעבוד על המערכת העיצבית שלך במקום שתצטרך ללכת למכון לעשות סקוואטים.

נו אז בוא תספר לי כמה גרם חלבון ביממה הגוף שלך יכול לעקל?

קודם כל, זה לעכל, לא לעקל. "לעקל" זה כשהחבר'ה מהבנק באים לקחת לך את הדירה אחרי שלא שילמת משכנתא.

ודבר שני - אתה זה שטענת טענה, תוכיח אותה.

אין לי סורק אז אני לא יכול לשלוח לך דפים כתובים. וגם לא הקלטתי את המרצה לפזיולוגיה בשיעור. אני רק אומר לך מה שמלמדים פזיולוגים עם תואר שני

אין לי סורק אז אני לא יכול לשלוח לך דפים כתובים. וגם לא הקלטתי את המרצה לפזיולוגיה בשיעור. אני רק אומר לך מה שמלמדים פזיולוגים עם תואר שני

אין בעיה, תן לי רפרנס, אני אחפש את המאמרים בעצמי.
אני מבטיח לך שאם תקרא אותם תראה שלא מדובר באוכלוסיה שמתאמנת בתרגילי כוח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית