הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תזמון ארוחות

• פותח/ת השרשור izinaim
  • פורסם בתאריך

izinaim

משתמש מתחיל
50
0
נק' מוניטין:
23
50
0
כרגע נמצא בחיטוב. האם זה אפשרי לצרוך את כל הקלוריות שמוקצבות לי בפרק זמן של 4-6 במקום לחלק את כל הארוחות למשך כל היום?.
כלומר 1-2 ארוחות גדולות.

• פותח/ת השרשור
אממ אני שוקל 75 על מטר 79

ולגבי החלבון זה לא 210 זה שני ארוחות של 70+- כל אחת שזה יוצא 2 גרם פר קילו

ריפ רושם לאכול 2.5 לכל קילו
בפרק של אימון יתר ב PPST

אבל אם אתה אומר אחרת אולי נקשיב לך

עקרונות מנחים לתפריט ככה.
2 גרם חלבון לכל קילוגרם גוף
4 גרם פחממה לכל קילוגרם גוף
את שאר הקלוריות הייתי משלים בשומנים.
במצב של עמידה במקום הייתי מוריד מהפחמימות ומעלה בחלבונים.וכל שלוש ימים הייתי חוזר לתפריט שלפני העמידה במקום.הייתי נמצא במאזן קלורי שלילי של 500 קלוריות ליום על מנת לא לדפוק את החילוף חומרים.

במצב של עמידה במקום הייתי מוריד מהפחמימות ומעלה בחלבונים.וכל שלוש ימים הייתי חוזר לתפריט שלפני העמידה במקום.הייתי נמצא במאזן קלורי שלילי של 500 קלוריות ליום על מנת לא לדפוק את החילוף חומרים.

אולי להיות עם 1 שומן וכל השאר להשלים מפחמימה ?
למה כ"כ הרבה פחמימות בתפריט ? וכ"כ מעט שומן ?

אולי להיות עם 1 שומן וכל השאר להשלים מפחמימה ?
למה כ"כ הרבה פחמימות בתפריט ? וכ"כ מעט שומן ?
יש עוד גישה כזאת. נכון. קראתי את המאמר לגבי הורדת פחמימות לחלוטין ועלייה בשומנים על מנת להוריד אחוזי שומן ולעלות שריר בו זמנית. א. אני לא בטוח כמה זה באמת בריא ב. זה לא סותר את התפריט שכתבתי

בוא ניקח בנאדם ששוקל 85 קילו בחיטוב.
170 גרם חלבון.
340 גרם פחמימות.
זה יוצא לבד 2040 קלוריות. כמה שומן בדיוק אתה רוצה שהוא ישלים ועדיין יהיה במאזן שלילי? נגיד שאולי הוא יכול לדחוף 50 גרם שומן אם הוא רץ כמו אוגר על מסילה כל היום. אתה רוצה לאכול תפריט שיש בו 170 גרם פחמימות ורק 50 גרם שומן? זה אומר לדחוף טונה וחזה עוף כל היום. אפשר למות מהתייבשות.

יש עוד גישה כזאת. נכון. קראתי את המאמר לגבי הורדת פחמימות לחלוטין ועלייה בשומנים על מנת להוריד אחוזי שומן ולעלות שריר בו זמנית. א. אני לא בטוח כמה זה באמת בריא ב. זה לא סותר את התפריט שכתבתי

זה סותר כי אי אפשר להיות במאזן שלילי עם הנוסחה שלך, אלא אם אתה אוכל 20-40 שומן או כמו שבנצרום רשם שאתה רץ כמו אוגר...

דרך אגב את זה למדת בקורס או שזה חומר שהעשרת לבד את הידע ?

קורס. וכמובן שצריך פעילות אירובית. לא חישבתי rmr ותתיחס לזה שהייתי מוריד בפחממה ומעלה שוב אחת לשלוש ימים

חברה הבנתי אתכם...אתם לא אוהבים גישות שונות אתם תקועים עם הראש בתחת, מה שגם אני אוהב ss ועושה את התרגילים האלה. הפורום גם צריך להיקרא lbs נאדים נפוחים שבמקום לנסות לעזור ולהעזר אנשים פה משתעממים ומשעממים. סעו ברכה ותמשיכו להתאמן!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית