הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תזמון ארוחות

• פותח/ת השרשור izinaim
  • פורסם בתאריך

izinaim

משתמש מתחיל
50
0
נק' מוניטין:
23
50
0
כרגע נמצא בחיטוב. האם זה אפשרי לצרוך את כל הקלוריות שמוקצבות לי בפרק זמן של 4-6 במקום לחלק את כל הארוחות למשך כל היום?.
כלומר 1-2 ארוחות גדולות.

בתור אחד שעבר קורס אני לא יודע מאיפה אתה מפליץ חלק גדול מהשטויות.
על כמה עברת, 55?
כי אפילו בקורס זה לא כזה חמור

חברה הבנתי אתכם...אתם לא אוהבים גישות שונות אתם תקועים עם הראש בתחת, מה שגם אני אוהב ss ועושה את התרגילים האלה. הפורום גם צריך להיקרא lbs נאדים נפוחים שבמקום לנסות לעזור ולהעזר אנשים פה משתעממים ומשעממים. סעו ברכה ותמשיכו להתאמן!
אולי אתה זה שחושב שהוא רק צודק ואף אחד לא יכול לערר לו את התשובה או הביטחון? למה אתה כל כך בטוח שאתה צודק? כי למדת בקורס מסכן של 240 שעות ברמה של גנון עם קופים מפגרים שקיבלו 55 והביאו להם תעודת מדריך כושר? מבחינת החוק של ויגנייט 55 ומעלה אתה מקבל תעודה, יש אנשים שלא ידעו פאקינג לנתח תנועה פשוטה בכתף וקיבלו תעודה, אז מה הקורס הזה שווה? ל-ת-ח-ת.
תתחיל לצאת קצת מגבולות הקורס, כמו שאמרתי ואגיד שוב חוץ מאנטומיה פיזיולוגיה וביומכניקה (קינזיולוגיה) אין מה לקחת מהקורס, תשכח הכל.

אולי אתה זה שחושב שהוא רק צודק ואף אחד לא יכול לערר לו את התשובה או הביטחון? למה אתה כל כך בטוח שאתה צודק? כי למדת בקורס מסכן של 240 שעות ברמה של גנון עם קופים מפגרים שקיבלו 55 והביאו להם תעודת מדריך כושר? מבחינת החוק של ויגנייט 55 ומעלה אתה מקבל תעודה, יש אנשים שלא ידעו פאקינג לנתח תנועה פשוטה בכתף וקיבלו תעודה, אז מה הקורס הזה שווה? ל-ת-ח-ת.
תתחיל לצאת קצת מגבולות הקורס, כמו שאמרתי ואגיד שוב חוץ מאנטומיה פיזיולוגיה וביומכניקה (קינזיולוגיה) אין מה לקחת מהקורס, תשכח הכל.
תגיד שמעת על קורס מדריכים בכירים בשיאים שמועבר ע"י שון פורטל? ואם כן מה דעתך? ואני לא חושב שרק אני צודק ולכן אני גם שואל פה שאלות לפעמים כי אני כן רוצה לדעת וכמה שיותר. אבל כשבאים אנשים וקוטלים לך את כל מה שלמדת בקורס ומזלזלים בקורס שזה הדבר היחיד שמוצע פה בארץ הזאת מה אני אמור לחשוב. שאנשים פה יותר מבינים מפיזיולוגים ופיזיוטרפיסטים?

ואללה אחי על מדריכים בכירים לא שמענו
בטח זה GOOD,
VERY GOOD

אתה בכיר אחי ?
ואללה הם בכירים ומובחרים

אתה מקבל למבחן דף נוסחאות או שהכנת שליף של 2 חלבון 4 פחמימה וכל היתר שומן ?

תגיד שמעת על קורס מדריכים בכירים בשיאים שמועבר ע"י שון פורטל? ואם כן מה דעתך? ואני לא חושב שרק אני צודק ולכן אני גם שואל פה שאלות לפעמים כי אני כן רוצה לדעת וכמה שיותר. אבל כשבאים אנשים וקוטלים לך את כל מה שלמדת בקורס ומזלזלים בקורס שזה הדבר היחיד שמוצע פה בארץ הזאת מה אני אמור לחשוב. שאנשים פה יותר מבינים מפיזיולוגים ופיזיוטרפיסטים?
מה הקשר בין פיזיולוגים ופיזיוטרפיסטים לבין מה שאני אמרתי?
אמרתי שוב, פיזיולוגיה, אנטומיה וקינזיולוגיה זה אחלה, כל השאר (תזונה, בניית תוכנית אימון, בחירת תרגילים במכון הכושר, מחלות ובלה בלה זה הכל ביזיון).
אני איתך באותה סירה, עשיתי גם את הקורס והוא היה רק בשביל התעודה שבסוף לא עשיתי איתה שום דבר כי עברתי לארה"ב אבל בשביל החוויה היה שווה 7000 שקל (או שלא?).
הקורס עם שון פורטל לא שווה אגורה כי שון פורטל בעצמו אומר המון שטויות, לא התנסתי אישית אבל הרכז קורס שלי בזמנו בוינגייט לקח אצלו שיעורים ואמר שהוא ליצן גדול + מייקי מפורום תפוז סוגד לו אבל גם אמר שהוא אמר כמה דברים לייצניים, לא שווה את הכסף מאמן בכיר לא יתן לך שום יתרון או ידע בשוק העבודה.
אם אתה רוצה ידע, תקרא ספרים, של אנשים לא מהארץ, במיוחד לא חומר בעברית כי אין משהו ששווה קריאה הרמה מאוד ירודה בארץ.
תבין העניין שבארץ כזה מעפן כי אנשים לא מתעדכנים, לא קוראים דברים מחוץ למה שהם למדו ולא מתעניינים כי אכפת להם רק מהכסף ולא מהמקצוע.

לא שאלתי אותך אז אל תתערב

יא חוצפן.
גם לא שאלת אותי....
אבל בו אספר לך סיפור...
אני בעסק הזה יותר זמן ממך , ראיתי יותר ממך ואני כנראה גם מפותח יותר ממך....
גם אני לפעמים מתנגח בפורום אבל אני לוקח את הדברים שנאמרים ולומד מהם...
כי אף אחד לא מושלם....ובטח לא אתה..ולא אני.

פסדר, פסדר... קיבלתי. אני בסך הכל מחפש להעשיר את הידע כי אני אוהב את החרא הזה. מה לעשות כל אחד והבעיות שלו. אם היה לי מספיק כסף הייתי נוסע לריפטו בעצמי ולוקח שיעורי ערב. אני מקווה שלפחות בטכניקה אני מבין. קיצר אל תיקחו אותי כזה קשה ואם רק לקרוא ספרים מחו"ל יעזרו. אז פסדר אני אקרא ספרים מחו"ל. לא מתערב לכם יותר בתזונה, אני אנסה את מזלי בטכניקה מקווה שלא תירו בי גם שם.

פסדר, פסדר... קיבלתי. אני בסך הכל מחפש להעשיר את הידע כי אני אוהב את החרא הזה. מה לעשות כל אחד והבעיות שלו. אם היה לי מספיק כסף הייתי נוסע לריפטו בעצמי ולוקח שיעורי ערב. אני מקווה שלפחות בטכניקה אני מבין. קיצר אל תיקחו אותי כזה קשה ואם רק לקרוא ספרים מחו"ל יעזרו. אז פסדר אני אקרא ספרים מחו"ל. לא מתערב לכם יותר בתזונה, אני אנסה את מזלי בטכניקה מקווה שלא תירו בי גם שם.

אבל אם אתה כ"כ אוהב את ריפ
למה לא קראת את PPST כי בפרק על Overtraining היית רואה שכמעט כל מה שרשמת זה בולשיט

אתה יכול לרשום מה שאתה רוצה ולהביע דעה, אבל אל תתווכח על כך אם אומרים לך שאתה טועה.
אם אתה חושב שאתה ממש צודק תביא רפרנס (מחקר ולא מאמר מאתר של מוגבלים שכל היום מפמפמים בייספס).
כך מתנהל דיון, היו פה המון דיונים בתחילת הפורום על מיתוסים וכל מיני דברים, הם התנהלו בצורה מכובדת ובלי אגו, אולם כבר לא נשאר הרבה מה לנפץ (אני עדיין אומר שעדיף אשלגן ונתרן מאשר חלבון אבל רק הזמן יגיד 😃 ).

לכולנו יש את אותה בעיה....😛
אל תסתמך על מזל...תסתמך על עובדות ולא ירו בך....(נראה לי).
תראה לאורן זריף הולך לא רע עם מיסטיקה ואמונות טפלות...הוכחה שאפשר להצליח גם בלי עובדות.

הדברים שאמרת פה הם שטות מכמה סיבות:
א. לדברים לוקח זמן לקרות. זמני הספיגה של חלבון נעים בין 1.8 - 10 גרמים בשעה כשבשר מהווה את הגבול התחתון וחלבון כמו מי גבינה מהווה את הגבול העליון (יש הבדלים זניחים שקשורים למשקל ומין, כשכימיקלים מעורבים זה סיפור אחר). צריך להבדיל בין ספיגה תאית של חומרי מזון לזמן התרוקנות הקיבה. הנקודה היא שזה דבר די גמיש, כמה שעות לפה או לשם זה זניח מאוד.

ב. אצל בנאדם בריא לא קיים מצב בו הגוף מחליט לא לספוג קלוריות שנצרכו. הגוף יכול לשחק עם התרמוגינזיס כתגובה לדפוסי אכילה מסויימים (להעלות או להוריד) אבל כל עוד מערכת העיכול והספיגה שלנו תקינה כל האוכל שאנחנו צורכים מתרגם לאנרגיה.

ג. לא קיים דפוס מזון שיכול לענות לצורך אינדיבידואלי של כל תא ותא בגוף ברגע נתון, גם אם תאכל כל דקה. כמויות המזון הסופיות פקטור הרבה יותר עקרוני מהתזמון שלהן ולכן אנחנו די חופשיים לבחור את זמני הצריכה של האוכל והגוף כבר יודע להתמודד עם זה.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית