עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אולי אתה זה שחושב שהוא רק צודק ואף אחד לא יכול לערר לו את התשובה או הביטחון? למה אתה כל כך בטוח שאתה צודק? כי למדת בקורס מסכן של 240 שעות ברמה של גנון עם קופים מפגרים שקיבלו 55 והביאו להם תעודת מדריך כושר? מבחינת החוק של ויגנייט 55 ומעלה אתה מקבל תעודה, יש אנשים שלא ידעו פאקינג לנתח תנועה פשוטה בכתף וקיבלו תעודה, אז מה הקורס הזה שווה? ל-ת-ח-ת.חברה הבנתי אתכם...אתם לא אוהבים גישות שונות אתם תקועים עם הראש בתחת, מה שגם אני אוהב ss ועושה את התרגילים האלה. הפורום גם צריך להיקרא lbs נאדים נפוחים שבמקום לנסות לעזור ולהעזר אנשים פה משתעממים ומשעממים. סעו ברכה ותמשיכו להתאמן!
תגיד שמעת על קורס מדריכים בכירים בשיאים שמועבר ע"י שון פורטל? ואם כן מה דעתך? ואני לא חושב שרק אני צודק ולכן אני גם שואל פה שאלות לפעמים כי אני כן רוצה לדעת וכמה שיותר. אבל כשבאים אנשים וקוטלים לך את כל מה שלמדת בקורס ומזלזלים בקורס שזה הדבר היחיד שמוצע פה בארץ הזאת מה אני אמור לחשוב. שאנשים פה יותר מבינים מפיזיולוגים ופיזיוטרפיסטים?אולי אתה זה שחושב שהוא רק צודק ואף אחד לא יכול לערר לו את התשובה או הביטחון? למה אתה כל כך בטוח שאתה צודק? כי למדת בקורס מסכן של 240 שעות ברמה של גנון עם קופים מפגרים שקיבלו 55 והביאו להם תעודת מדריך כושר? מבחינת החוק של ויגנייט 55 ומעלה אתה מקבל תעודה, יש אנשים שלא ידעו פאקינג לנתח תנועה פשוטה בכתף וקיבלו תעודה, אז מה הקורס הזה שווה? ל-ת-ח-ת.
תתחיל לצאת קצת מגבולות הקורס, כמו שאמרתי ואגיד שוב חוץ מאנטומיה פיזיולוגיה וביומכניקה (קינזיולוגיה) אין מה לקחת מהקורס, תשכח הכל.
מה הקשר בין פיזיולוגים ופיזיוטרפיסטים לבין מה שאני אמרתי?תגיד שמעת על קורס מדריכים בכירים בשיאים שמועבר ע"י שון פורטל? ואם כן מה דעתך? ואני לא חושב שרק אני צודק ולכן אני גם שואל פה שאלות לפעמים כי אני כן רוצה לדעת וכמה שיותר. אבל כשבאים אנשים וקוטלים לך את כל מה שלמדת בקורס ומזלזלים בקורס שזה הדבר היחיד שמוצע פה בארץ הזאת מה אני אמור לחשוב. שאנשים פה יותר מבינים מפיזיולוגים ופיזיוטרפיסטים?
לא שאלתי אותך אז אל תתערב
פסדר, פסדר... קיבלתי. אני בסך הכל מחפש להעשיר את הידע כי אני אוהב את החרא הזה. מה לעשות כל אחד והבעיות שלו. אם היה לי מספיק כסף הייתי נוסע לריפטו בעצמי ולוקח שיעורי ערב. אני מקווה שלפחות בטכניקה אני מבין. קיצר אל תיקחו אותי כזה קשה ואם רק לקרוא ספרים מחו"ל יעזרו. אז פסדר אני אקרא ספרים מחו"ל. לא מתערב לכם יותר בתזונה, אני אנסה את מזלי בטכניקה מקווה שלא תירו בי גם שם.
אני אקרא מבטיח. ומשה חחח...הרגת אותיאבל אם אתה כ"כ אוהב את ריפ
למה לא קראת את PPST כי בפרק על Overtraining היית רואה שכמעט כל מה שרשמת זה בולשיט
פסדר, פסדר... קיבלתי. אני בסך הכל מחפש להעשיר את הידע כי אני אוהב את החרא הזה. מה לעשות כל אחד והבעיות שלו. אם היה לי מספיק כסף הייתי נוסע לריפטו בעצמי ולוקח שיעורי ערב. אני מקווה שלפחות בטכניקה אני מבין. קיצר אל תיקחו אותי כזה קשה ואם רק לקרוא ספרים מחו"ל יעזרו. אז פסדר אני אקרא ספרים מחו"ל. לא מתערב לכם יותר בתזונה, אני אנסה את מזלי בטכניקה מקווה שלא תירו בי גם שם.