עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פחמימה בערך על 120-130 ומינוס של 600-700תלוי בתפריט/תזונה שלך
המינוס גדול יחסית, בדרך כלל לא מומלץ לעבור את ה-500פחמימה בערך על 120-130 ומינוס של 600-700
תגיד אבל אם אני אעשה העמסה כל שבוע, השקילה פעם בשבוע לא תידפק? כי נגיד אני נשקל באופן קבוע בימי ראשון ועושה העמסה בימי שני, אם אני אשקל בראשון, בשני אעשה העמסה ובראשון אחרי שבוע אשקל, אני אראה עלייה במשקל בגלל הנוזלים לא? הכוונה בעצם היא שאם אני אעשה פעם בשבוע אני לא חושב שאני אראה ירידה של 0.5 קילו אלא פחות, למרות שבפועל אני יורד יותר, הבנת אותי?המינוס גדול יחסית, בדרך כלל לא מומלץ לעבור את ה-500
ועם כאת כמות פחמימה ומינוס פעם בשבוע יהיה טוב
אחרי 6 ימים הנוזלים שצברת אמורים כבר לרדת, וגם אם לא זה לא באמת משנה, כי כל עוד ההעמסה קבועה, והמדידה קבועה, כל מה שמשנה זה ההפרשים בין מדידה אחת לאחרתתגיד אבל אם אני אעשה העמסה כל שבוע, השקילה פעם בשבוע לא תידפק? כי נגיד אני נשקל באופן קבוע בימי ראשון ועושה העמסה בימי שני, אם אני אשקל בראשון, בשני אעשה העמסה ובראשון אחרי שבוע אשקל, אני אראה עלייה במשקל בגלל הנוזלים לא? הכוונה בעצם היא שאם אני אעשה פעם בשבוע אני לא חושב שאני אראה ירידה של 0.5 קילו אלא פחות, למרות שבפועל אני יורד יותר, הבנת אותי?
ואם אני יכול למשוך יותר זמן בין העמסה להעמסה, יש צורך או שזה לא יועיל לי?אחרי 6 ימים הנוזלים שצברת אמורים כבר לרדת, וגם אם לא זה לא באמת משנה, כי כל עוד ההעמסה קבועה, והמדידה קבועה, כל מה שמשנה זה ההפרשים בין מדידה אחת לאחרת
זה לא יועיל ממשואם אני יכול למשוך יותר זמן בין העמסה להעמסה, יש צורך או שזה לא יועיל לי?
תודה על העזרה אגב 😃
אוקיי אז אני אעשה פעם בשבוע, תודה 😃זה לא יועיל ממש
השאלה אם פעם בשבוע זה לא קצת יותר מידי?הגרעון אכן גדול מידי (אם חישבת אותו נכונה), אז כדאי לצמצמו לאיזור ה-300-400
שנית, העמסה מטרתה העיקרית כפי שאני רואה, היא השבה לזמן מה של הורמונים מסויימים לרמות נורמה, בכדי לאפשר לגוף להמשיך ולשמור על קצת ואיכות ירידה נאותים. בנוסף, כמובן שהעמסה עוזרת בהתמודדות מנטאלית בתפריט, שזה דבר לא פחות חשוב בפני עצמו