הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פוש פרס

יוסישיטרית

משתמש קבוע
1,980
270
נק' מוניטין:
333
1,980
270
ארץ לעולם לא
שלום רציתי לדעת אם לפוש פרס יש יתרונות על פרס רגיל ואם כן אז איך לשלב אותו באימונים?

יתרונות זו מילה כללית מדי, זה תלוי לאיזו מטרה
פוש פרס ייתן לך להרים יותר משקל מעל הראש, וזה תרגיל יותר מתפרץ ושמערב יותר את כל הגוף.
אם המטרה שלך היא תרגיל מעל הראש כחלק מתוכנית מאוזנת אז הייתי ממליץ על פרס רגיל, שמערב מעט יותר את הכתף ולכן יאזן יותר את שאר תנועות הכתף, אבל אם המטרה שלך שונה אז כבר יש סיבה להוסיף אותו

• פותח/ת השרשור
יתרונות זו מילה כללית מדי, זה תלוי לאיזו מטרה
פוש פרס ייתן לך להרים יותר משקל מעל הראש, וזה תרגיל יותר מתפרץ ושמערב יותר את כל הגוף.
אם המטרה שלך היא תרגיל מעל הראש כחלק מתוכנית מאוזנת אז הייתי ממליץ על פרס רגיל, שמערב מעט יותר את הכתף ולכן יאזן יותר את שאר תנועות הכתף, אבל אם המטרה שלך שונה אז כבר יש סיבה להוסיף אותו
לעלייה במסת השריר מה יהיה יותר אפקטיבי?

לעלייה במסת השריר מה יהיה יותר אפקטיבי?
השאלה לא ניתנת למענה, כי ספציפית לבחור תרגיל 1 מתוך כלל התוכנית ולהחליט לגביו האם הוא יותר מעלה מאסה או לא, היא לא נכונה. ישנם הרבה פרמטרים נוספים שצריך לדעת ולהתחשב בהם. אני בעד לבצע פרס רגיל ולא פוש, בהנחה ואין לך איזו תנועה של כוח מתפרץ ייחודית שאתה צריך לשפר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית