הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מרגיש שינוי

Ofir000

משתמש מתחיל
102
2
נק' מוניטין:
2
102
2
היי
אני מתאמן כבר 4 חודשים מסה עם תוכנית אימונים עקבית ותפריט תזונה נכון מאוד , לא הכי הקפדתי על הכל אבל השתדלתי כמה שאפשר,פיספסתי אולי אימון אחד ,לא הקפדתי תמיד על התפריט אבל נצמדתי כמה שיכולתי, שקלתי 63.5 היום אני שוקל 67 זה לא המון אבל זה יחסית סבבה ,העניין הוא שאני לא רואה תוצאות ! אני גודל ביד גודל קצת בגוף אבל לא מרגיש יותר מדי ואני כמעט אפעם לא מפספס אימון זה אולי פעם אחת קרה לי השאלה שלי האם זה בגלל שבמסה רואים רק גודל ולא רואים ממש עיצוב חיטובי ויפה של הגוף ואני סתם ממהר לתוצאות? או שיש משהו שאני לא עושה נכון אשמח לעזרה

יכול להיות שהבעיה באימונים יכול להיות בתזונה או בכללי באורח חיים, אני חושב שיעזור אם תעלה לפה את התוכנית אימונים שלך כמה שיותר מפורטת (כולל משקלי עבודה) ואת התפריט.

עלית במשקל סימן שכן יש התקדמות, זה קצת מדי ל4 חודשים גם למסה נורא נקייה אז כנראה שאתה צריך לאכול יותר פשוט

תנסה לבסס את הטענה שלך על נתונים כמותיים ולא איכותיים-
משקל גוף
כמות קלוריות
היקפים
משקלי עבודה

אם אתה מתקדם ברוב המדדים האלה - אתה מתקדם.

• פותח/ת השרשור
אני מבין שיש תקופת מסה וחיטוב השאלה שלי היא האם יש גוף שעונה יותר טוב לחיטוב מלכתחילה הכוונה עלייה יותר איטית כמובן במשקל וכו' אבל יותר מהירה מאשר מסה ושוב חיטוב ? אני יודע שזה ישמע מוזר אבל אני מרגיש שממש קשה לי לעלות במשקל גם אבא שלי תמיד אומר שהגנים שלנו קשה לעחות במשקל והוא המליץ להתחיל חיטוב איטי כמה שזה נשמע טיפשי האם זה הגיוני?

חיטוב איטי תמיד יהיה עדיף באופן כללי.

לגבי גנים לעליה במשקל וכו׳ - הכל משוואה פשוטה של עוד קלוריות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית