הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר מסה

• פותח/ת השרשור Nir23
  • פורסם בתאריך

Nir23

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
שלום פעם ראשונה שלי פה אז סליחה אם עברתי על איזה חוק, אני מתאמן כבר 3 חודשים מקפיד על אימונים תזונה יושן טוב רואה כבר תוצאות אבל רק עכשיו שמתי לב שאני עובד בתוכנית על 4 סטים של 15 חזרות(אני עושה fbw) קראתי הרבה ואני עדיין לא סגור על זה מישהו יכול להסביר מה כמות הסטים והחזרות שצריך לעשות בזמן מסה. תודה.

4X15 במה? אתה חושב שכמות חזרות וסטים בסקווט אותו דבר כמו בהרחקות כתפיים?
זה אמור להשתנות מתרגיל לתרגיל בהתאם לעצימות שלו

• פותח/ת השרשור
4X15 במה? אתה חושב שכמות חזרות וסטים בסקווט אותו דבר כמו בהרחקות כתפיים?
זה אמור להשתנות מתרגיל לתרגיל בהתאם לעצימות שלו
לרוב המתקנים אני עושה 15×4 זה משתנה בין מתקנים שונים אך רוב המתקנים והדברים שאני עושה הם 15×4

לרוב המתקנים אני עושה 15×4 זה משתנה בין מתקנים שונים אך רוב המתקנים והדברים שאני עושה הם 15×4
אז אם רוב התוכנית שלך מורכבת ממתקנים זאת הבעיה, אם אין לך שום פציעה מונעת אני לא רואה סיבה שרוב התוכנית שלך לא תהיה משקולות חופשיים, תבדוק בקילוגרם כמה תוכניות ותראה שבהכל כלול סקווט,דדליפט,בנץ וOHP

• פותח/ת השרשור
אז אם רוב התוכנית שלך מורכבת ממתקנים זאת הבעיה, אם אין לך שום פציעה מונעת אני לא רואה סיבה שרוב התוכנית שלך לא תהיה משקולות חופשיים, תבדוק בקילוגרם כמה תוכניות ותראה שבהכל כלול סקווט,דדליפט,בנץ וOHP
סליחה שאני לא כזה ברור אבל אני עושה גם משקל חופשי פשוט עובד גם הרבה עם מתקנים אם תוכל להסביר לי פחות או יותר כמה חזרות וסטים צריך לעשות בזמן מסה אשמח לתשובה.

סליחה שאני לא כזה ברור אבל אני עושה גם משקל חופשי פשוט עובד גם הרבה עם מתקנים אם תוכל להסביר לי פחות או יותר כמה חזרות וסטים צריך לעשות בזמן מסה אשמח לתשובה.

מאמין שאם תקרא את המאמר הנ״ל מידע - מה זה נפח? למי זה טוב? וכמה צריך?
לא יהיו לך שאלות. ואם כן, נשמח לענות.

תעשה 3 -4 סטים 6-8 חזרות אין לך מה לעשות כל כך הרבה חזרות

• פותח/ת השרשור
תודה
סליחה שאני עוד פעם מפריע אבל רק לצורך הבנה, כאשר אני עושה 3 4 סטים של 6-8 חזרות אני צריך לעלות את המשקלים לא?

ברגע שסט אחרון אתה מצליח את החזרות סימן שאימון הבא אתה מעלה במשקל וכן הלאה

תתחיל מלקרוא כמה מהמאמרים הבסיסיים כאן, יעזור לך לקבל מושג לגבי כל העניין.

Back
למעלה תחתית