הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
לוג ללא פציעות

לוג ללא פציעות

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
אני מסכים לגמרי! כנראה לא הובן מהניסוח שלי אבל התכוונתי שהאימונים אצלי בראש סדר העדיפויות מלבד הבריאות. הכוונה הייתה שאחת הסיבות שמשכתי כל כך את הטיפול ולא התאמנתי מלא זמן היה לחץ זמן שזה היה פשוט תירוץ רע. מאחל לך החלמה מהירה! אני יודע עד כמה זמן הורג לך את המוטיבציה כשאתה פצוע. מקווה שתוכל להתגבר על זה ולחזור לשיא. למזלי ניתוח זה עוד משהו שלא יצא לי לעבור אז אני באמת מאחל לך המון הצלחה בשיקום ואשמח לקרוא עדכונים.
אגב, איך הפציעה שלך קרתה? קרע בPECS זאת פציעה מאוד בעייתית שכנראה לרוב נגרמת מנפח גבוה מדי בלחיצות חזה ממה שאני יודע. אשמח לדעת מה גרם לה והאם זה היה בלתי נמנע.
יכול (מאוד) להיות שהקרע בעיקיפין נגרם מנפח גבוה בלחיצות.

זה מה שקרה:
אימון חזה. הלך טוב. כן, התאמנתי בנפח יחסית גבוה.

שעתיים אחרי האימון, שהחזה היה מותש ומכווץ, (כאן מתחיל החלק המשעשע קצת) לחבר נתקע כפכף על עץ. טיפסתי על העץ, כזה יד- יד, בלי עזרה של הרגליים, והחזה... נקרע 😃

האם זה היה בלתי נמנע? אם מדברים על הפציעה הספיציפית הזאת בנקודת זמן הזאת... זה היה יכול להמנע אם לא הייתי עושה משהו שבדיעבד התברר כשטות.... אבל לא ממש חשבתי על זה באותו רגע. לטפס זה משהו שאני מסוגל... פשוט שזה אחרי אימון אינטסיבי, וכן, כשאני מתאמן עם נפח גבוה, בדיעבד- זה היה מטומטם ומסוכן

ואכן פציעה בעייתית, הייתי חייב את הניתוח כדי שאוכל מתישהו לחזור להתאמן רציני.
בכל מקרה את שלב החרטה וההתבכיינויות עברתי בערך יום אחרי הפציעה. אני עוד אחזור, אבל זה יקח זמן

עדכונים תוכל לקבל שאפתח לוג, זה יקרה כשהאימונים שלי יהיו קצת מעבר לפיזיו של בן 50. מאמין שתוך חודש

Tank עדכן/ה את הלוג ״לוג ללא פציעות״:

עדכון לוג: 06/05/18

סקוואט - 5x5x145 - הרגיש טוב עם הרבה פוטנציאל התקדמות
פרס - 5x5x75 - משחק ילדים
בנץ' - 3x12x65 - לאט לאט משתפר. נעלה לעשיריות עם 70.

הברך לא כאבה בכלל היום בסקוואט ובכללי במהלך היום שזה נהדר. גם הסקוואט וגם הפרס מרגישים עם הרבה פוטנציאל ההתקדמות כמו שזה אמור להיות בשבוע חמישי לטקסס. שאר הפציעות בכלל לא מורגשות גם כן. נמשיך להתקדם במשקלים לפי התוכנית כשהתכנון הוא השבוע לתת PR בפרס עם 85 לחמישיה! לילה טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...

כל הכבוד לך!!! התמדה מעוררת השראה גם באימונים וגם בכתיבה. אתה כותב משעשע וכיף לקרוא את זה 😛 אחרי תקופת אימון דיי אינטנסיבית נאלצתי לעשות שינוי בתזונה ולהפסיק להתאמן ואיבדתי שרירים ומשקל אבל התהליך שלך ממש מעודד ונראה שעם התמדה אני באמת אחזור ואשתקם
תודה לך : )

כל הכבוד לך!!! התמדה מעוררת השראה גם באימונים וגם בכתיבה. אתה כותב משעשע וכיף לקרוא את זה 😛 אחרי תקופת אימון דיי אינטנסיבית נאלצתי לעשות שינוי בתזונה ולהפסיק להתאמן ואיבדתי שרירים ומשקל אבל התהליך שלך ממש מעודד ונראה שעם התמדה אני באמת אחזור ואשתקם
תודה לך : )
תודה רבה! תמיד שמח לקרוא תגובות של אנשים שקוראים את הלוג שלי! מאחל לך המון בהצלחה בלחזור לשיאים. זה יהיה תהליך ארוך וקשה אבל הכי חשוב להתמיד באימונים ולעקוב אחרי ההישגים. נראה שאתה מבין מה מצפה לך ואני אשמח מאוד לראות גם את תהליך ההתקדמות שלך אז אתה תמיד מוזמן לפתוח כאן לוג גם כן 😃

עדכון לוג: 08/05/18

סקוואט - 2x5x115
פרס - 3x5x62.5
בנץ' פרוטוקול - 3x10x70 - הפציעה כמעט ולא הורגשה היום. מתקדם ל75 לעשיריות
קצת מתח וצ'ין אפס

שמח לבשר שבאמת מרגיש שהפציעה בכתף כבר בשיפור רציני לעומת המצב ההתחלתי. כשהתחלתי את הפרוטוקול הרגשתי כאבים בלחיצה עם 40 קילו והיום לא הרגשתי ב40 קילו כלום! התכנון הוא להמשיך להתקדם ב5 קילו ולהוריד חזרות תוך בדיקה שזה לא פוגע בהתקדמות של שאר תרגילי הבסיס. לדעתי נכון לכרגע כשאגיע ל100 קילו אמשיך לבצע פרסים בראשון וחמישי לפי טקסס ואדחוף בנץ' לאימון התאוששות בשלישי עם התקדמות קלה מאימון לאימון במטרה להחזיר אותו לאט לאט לשיא עד סוף טקסס.
מכין את עצמי נפשית לPR המתוכנן ליום חמישי ולכמות שיעורי הבית העמוסה שמחכה לי. לילה טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 10/05/18

סקוואט - 1x5x162.5 - הרגיש מעולה פרט לקצת פאשלות טכניות בעומק. מרגיש שאו שאני לא שובר מקביל או שכשאני שובר מקביל יש קצת באט ווינק ואז אני מרגיש קצת את הגב התחתון אחרי הסט. הולך לעבוד על זה.
פרס - 1x5x85 PRRRRRR - הרגיש הרבה יותר קל ממה שציפיתי! לא היה גריינד בכלל! שבוע הבא אנסה 87.5!
דד ליפט - 1x5x182.5 - אני עדיין מרוב אינסטינקט זורק את המוט למטה אחרי החזרות. אני חייב לטפל בהרגל המגונה הזה! חוץ מזה הסט עלה טוב והרגיש סבבה מבחינה טכנית ולא יותר מדי כבד.
בנץ' - 3x10x75 - נמשיך להתקדם. אימון הבא שמיניות עם 80

היה אימון נהדר! הצלחתי כל מה שרציתי והכל הרגיש עם טעם של עוד. שבוע הבא הולך להיות מאתגר יותר ואני מקווה שגם אותו אשרוד בהצלחה. איכשהו יום חמישי היום ויש לי שיעורי בית שלא התחלתי בחמישה קורסים. הולך להיות סופ"ש ארוך וכואב. לילה טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...

תותח! ותצלם את ה87.5 ותעלה לפה 🙄
(או שלפחות תעשה את זה באמצע שבוע כשגם אני שם לראות את זה חח)

תותח! ותצלם את ה87.5 ותעלה לפה 🙄
(או שלפחות תעשה את זה באמצע שבוע כשגם אני שם לראות את זה חח)
האמת אני תכננתי להעביר את האימונים שלי קבוע לשבת שני רביעי כי בראשון וחמישי אני באימון אחרי עבודה וקם בימים האלה ב7 בבוקר אז אעשה את ה87.5 ביום רביעי הקרוב ואתה תצלם אותי 😁

האמת אני תכננתי להעביר את האימונים שלי קבוע לשבת שני רביעי כי בראשון וחמישי אני באימון אחרי עבודה וקם בימים האלה ב7 בבוקר אז אעשה את ה87.5 ביום רביעי הקרוב ואתה תצלם אותי 😁
טיל

עדכון לוג: 12/05/18

סקוואט - 5x5x147.5 - הרגיש טוב! ממשיך להתקדם.
פרס - 5x5x77.5 PRRRR - שיא חדש לנפח! לא הרגיש יותר מדי כבד. שבוע הבא שוב נעשה את זה לנפח ועוד שבועיים ננסה 80!
בנץ' - 3x8x80 - מתקדמים לאט לאט. אימון הבא שביעיות עם 85

אימון נפח טוב! יצאתי מרוצה מכל התרגילים עם הרבה טעם של עוד. מרגיש שבסקוואט יכול להתקדם אפילו יותר מהר מהטקסס אבל אני לא אקח סיכונים ואתקדם בקצב שהוקצב בתוכנית.
נזכרתי ששבוע הבא אני חוזר לבית של ההורים לשבועות אז אני רוצה למצוא מקום להתאמן בו כדי לא לפספס אימון. אם לא אמצא כזה אצטרך לאלתר משהו. יום טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 14/05/18

סקוואט - 2x5x117.5
פרס - 3x5x67.5
בנץ' - 3x7x85 - הבנץ' הרגיש טוב ולהפתעתי גם ממש קל. אני יודע ש85 אמור להרגיש לי קל אבל עדיין ציפיתי שאחרי שנחלשתי עד כדי כך בבנץ' ה85 לא ירגיש ככה. נמשיך להתקדם! אימון הבא שישיות עם 90

סה"כ היה אימון התאוששות רגוע. קצת הציק לי היום הזרוע והזכיר לי פציעה שהייתה לי לקראת סוף 2015. אשים היום קרח ואקווה שמחר כבר לא ארגיש את המקום בכלל. מתכונן נפשית לPR של יום רביעי. ערב טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 16/05/18

סקוואט - 1x5x165 - לא הרגיש משקל גבולי אבל כן הרגיש כבד וכנראה היום לא הייתי סוגר את זה ל5x5. היו בעיות טכניות. פירוט בהמשך
פרס - 1x5x87.5 PRRRRR - הצליח! מבסוט! היה טיפה גריינד למעלה ולא הרגשתי שיש סיכוי ודאי לסגור חמישיה עם 90. החלטתי שבוע הבא לחזור על 77.5 נפח ו87.5 עצימות ושבוע לאחר מכן להתקדם.
דד ליפט - 1x5x185 - הרגיש נהדר! חשבתי שיהיה הרבה יותר כבד כי עברתי להרים בצורה מבוקרת במקום להפיל את המוט לאחר כל סט אבל הרגיש נהדר ועלה כמו שצריך
בנץ' - 3x6x90 - לדעתי לא הרגשתי את הכתף היום. נתקדם לשישיות עם 95.

בדקתי וקורה שבתחתית הסקוואט לעתים (ובעיקר מורגש במשקלים כבדים בשבילי) אני יורד עמוק מדי ובעומק הזה יש באט ווינק. זה קרה כנראה היום ב165 וגרם לי להרגשה לא נעימה בגב התחתון במהלך כל האימון. עשיתי קצת תרגול לאחר הסט ותפסתי את העומק האופטימלי ששובר מקביל ולא מגיע לבאט ווינק. אתרגל את זה קצת בבית והחל מאימון הבא אעשה יותר סטים של חימום, כולם עם פאוז וירידה מבוקרת בעומק הרצוי. הניסוי יהיה באימון הבא שלי שיהיה אימון נפח ביום שישי/שבת שבו איישם את זה.
הולך לנוח קצת ואז לחזור ללמוד. לילה טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...

תותח על!
הבטחת לנו סרטון:79nb:
תודה! יצא שנתקעתי יותר זמן על תרגיל בית בכימיה ולא הספקתי לתפוס את יניב שיצלם אותי 😭
אבל אין מה לדאוג! ה90 בוודאות יצולם ויהיה הרבה יותר מרשים 😄

עדכון לוג: 20/05/18

סקוואט - 5x5x150 - הרגיש מעולה!
פרס - 5x5x77.5 - הרגיש מעולה גם! שבוע הבא PR לנפח!
בנץ' - 3x6x95 - פעם הבאה חמישיות עם 100

אימון מוצלח ביותר עם הרגשה של הרבה פוטנציאל התקדמות. הרגשתי פחות את הגב התחתון כי הצלחתי להקפיד יותר על התנועה. 150 סקוואט ממש לא איתגר אותי ואני מרגיש שלפחות מבחינת נפח אני יכול לטוס עוד הרבה קדימה. הפרס היה ממש קליל בסטים הראשונים ולקראת הסוף גם לא היה מי יודע מה כבד אז אני כמעט בטוח שאצליח נפח עם 80 שבוע הבא. חוץ מזה נחכה לתוצאות של העצימות ביום חמישי הקרוב בתקווה שהכל יעלה כשורה. יום טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 22/05/18

סקוואט - 2x5x120
פרס - 3x5x65
בנץ' - 3x5x100 - סיימתי עם בנץ' תלת שבועי. אמשיך לעשות פרס כתרגיל מרכזי בטקסס ואתקדם בבנץ' בימי התאוששות.

היום הרגשתי שוב את הכאבים שהיו לי לפני כמה שבועות בברך שמאל. אשים שוב קרח באזור בתקווה שיעבור בקרוב. בנוגע לגב התחתון, הקפדתי היום על תנועה והרגשתי אותו רק קצת. הקפדתי גם לבצע חימום מול מראה וגם פאוזים בחימום עם משקל. מכאן נשאר רק לראות איך ירגיש ביום חמישי עם 170 קילו. את הכתף הרגשתי רק בהוצאה של המוט היום. אלך על בטוח ואתחיל לקחת ספוטר בשביל ההוצאה לכל משקל מ100 וצפונה.
נמשיך לעבוד קשה בתקווה שביום חמישי כל המשקלים יעלו. לילה טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית