הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לחטב עם ss

זאב אולן

משתמש פעיל
616
145
נק' מוניטין:
170
616
145
אם אני לוקח את התבנית של ss, עושה דילאוד קטן של משקל בכל התרגילים ויורד למאזן קלורי שלילי למשך תקופה של כמה חודשים מבלי להתקדם במשקלי עבודה האם זה יגרום לאיזהשהי פגיעה בביצועים או יגרום לאימון יתר?

SS בלי להתקדם במשקלים זה לא SS.
בגדול זה יכול לעבוד יכול להיות שככל שהחיטוב יתקדם תרצה לבצע 5*3 לא אקרוס אלא בפירמידה של 80,90,100%

• פותח/ת השרשור
SS בלי להתקדם במשקלים זה לא SS.
בגדול זה יכול לעבוד יכול להיות שככל שהחיטוב יתקדם תרצה לבצע 5*3 לא אקרוס אלא בפירמידה של 80,90,100%
אני יודע אבל נגיד ואני נשאר על אותו משקל עבודה מבלי לזוז ממנו אני עדיין יגול לעבוד סט אקרוס מבלי להתקדם במשקלי עבודה אלא להתמקד בעיקר בלהוריד אחוזי שומן? כמובן שזה ילווה בגרעון קלורי אבל השאלה אם התבנית עצמה תתאים? א י לא מתכוון להתקדם במשקלי עבודה בזמן שאני אהיה בגרעון וכשאסיים את החיטוב אני אחזור למתכונת הרגילה עד שאני אסיים את התוכנית

אני יודע אבל נגיד ואני נשאר על אותו משקל עבודה מבלי לזוז ממנו אני עדיין יגול לעבוד סט אקרוס מבלי להתקדם במשקלי עבודה אלא להתמקד בעיקר בלהוריד אחוזי שומן?
5*3 אקרוס בחיטוב יכול להיות לך כבד מדי.
אבל תנסה ותראה איך אתה מסתדר

אבל למה שלא תעשה תוכנית עם התקדמות יותר מתונה כמו הליניארית של ביל סטאר או 531 ועל הדרך גם לנסות להתקדם במשקלי עבודה?

• פותח/ת השרשור
אני יודע אבל נגיד ואני נשאר על אותו משקל עבודה מבלי לזוז ממנו אני עדיין יגול לעבוד סט אקרוס מבלי להתקדם במשקלי עבודה אלא להתמקד בעיקר בלהוריד אחוזי שומן?
5*3 אקרוס בחיטוב יכול להיות לך כבד מדי.
אבל תנסה ותראה איך אתה מסתדר
אבל למה שלא תעשה תוכנית עם התקדמות יותר מתונה כמו הליניארית של ביל סטאר או 531 ועל הדרך גם לנסות להתקדם במשקלי עבודה?
אני עוד לא סיימתי את ה-ss ויש המון אימונים שאני מפספס כרגע כי עכשיו נגיד יש תרגיל בבסעס והחדכ סגור כל השבוע אז אני רוצה לקחת הפסקה למרות שאני יודע שעוד לא סיימתי את התוכנית וממש להתרכז בלהתחטב ואחרי החיטוב לחזור למתכונת הרגילה של ה-ss עד שאמצה את התוכנית ואוכל להתקדם לשלב של המתאמן הבינוני בלי לאכול את הראש ולחטב אחרי שאני מסיים את ה-ss

Back
למעלה תחתית