הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מתכוון להתחיל SS

Dekel5030

משתמש מתחיל
177
8
נק' מוניטין:
8
177
8
Vibe
היי אז אחריי הפוסט הקודם שלי החלטתי ללמוד את התרגילים לפי הסרטונים של מארק וללא עזרת מאמן (קצת מפחיד תאמת לא רוצה להיפצע או בושות בחדר כושר)
חוץ מבנץ פרס לא עשיתי אף אחד מהתרגילים האלה
רציתי לשאול באיזה משקל מתחילים נגיד בדדליפט ובסקוואט שאף פעם לא עשיתי
ונניח מתחיל סקוואט עם מוט ריק אז חימום כמה סטים כמה זמן מנוחה בכל סט ובכמה לעלות כל סט של חימום עד שמגיע לעבודה כנל לגביי דדליפט

ולגבי הBOR הבנתי שעדיף מתח.. אבל אני נורא חלש במתח מצליח 4 חזרות כשהרביעית לא מי יודע מה
אז מה עדיף?
תודה מראש

תלמד טוב את הטכניקה ואתה לא תיפצע. אתה לא חייב רק לפי הסרטונים של ריפטו יש עוד סרטונים טובים ביוטיוב.
תתחיל עם מוט ריק, אם קל לך תוסיף חמש קילו,ואם זה קל לך תוסיף עוד חמש קילו.
אני באופן אישי מעדיף מתח על חתירת פנדליי. תעשה מה שנוח לך זה לא ממש משנה

• פותח/ת השרשור
תלמד טוב את הטכניקה ואתה לא תיפצע. אתה לא חייב רק לפי הסרטונים של ריפטו יש עוד סרטונים טובים ביוטיוב.
תתחיל עם מוט ריק, אם קל לך תוסיף חמש קילו,ואם זה קל לך תוסיף עוד חמש קילו.
אני באופן אישי מעדיף מתח על חתירת פנדליי. תעשה מה שנוח לך זה לא ממש משנה

אבל 4 חזרות יספיקו של מתח?
ונגיד ואני מתחיל ממוט ריק וקל לי ומוסיף 5 וקל לי ועוד 5 ועדיין קל מתי לעצור כי בכל זאת באימון הבא צריך גם להוסיף משקל

ונניח המשקל עבודה שלי בסקוואט יהיה 20 קג כל צד
אז מתחיל במוט ריק 10 חזרות
מוט 5קג כל צד 8 חזרות
מוט 10 כל צד 6 חזרות
מוט 15 כל צד 4 חזרות
ומתחיל לעבוד 20קג?
ובחימום בין סט לסט יש מנוחה?
ובין החימום לסט העבודה הראשון יש מנוחה?
כמה סטים של חימום לעשות? 3-4?

והתוכנית תיהיה כזאת נכון
אימון A:
סקוואט 3*5
בנץ' 3*5
מתח 3*כשל(כרגע 4)

אימון B:
סקוואט 3*5
לחיצת כתפיים בעמידה (פרס) 3*5
דדליפט 1*5

סליחה על כל השאלות רק לא רוצה לעשות טעויות

תעשה מתח 2-3 סטים לכשל ככה שנגיד שעשית היום סך הכול בכול האימון 8 חזרות של מתח, באימון הבא תנסה לעשות 9 וככה זה מתקדם..
בחימום אין מה לנוח יותר מידי
התוכנית המקורית היא
סקוואט
בנץ
דדליפט
ואימון ב
סקוואט
פרס
פאוור קלין שאותו החלפת במתח

תעשה מתח 2-3 סטים לכשל ככה שנגיד שעשית היום סך הכול בכול האימון 8 חזרות של מתח, באימון הבא תנסה לעשות 9 וככה זה מתקדם..
בחימום אין מה לנוח יותר מידי
התוכנית המקורית היא
סקוואט
בנץ
דדליפט
ואימון ב
סקוואט
פרס
פאוור קלין שאותו החלפת במתח
למה שהוא יעבוד לכשל? אחרי כשל הגוף מתקשה להתאושש..

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ץ
אתה תשתפר עם הזמן
אוקי אז לפי הסידור שרשמתי מקודם?
וכמה סטים חימום בדרכ?
ואמרת שבין הסטים של החימום לא צריך לנוח יותר מדיי אבל בין החימום כשמסיימים את החימום ומתחילים משקלי עבודה לנוח קצת?

אתה חושב שעדיף BOR?
כי תכלס אם אני לא עובד לכשל 2-3 חזרות לא נראה לי יעשה הרבה
אתה יכול לעשות BOR כמובן אבל כמו שהבחור מעלי אמר אתה תשפר עם הזמן. אישית אני לא עושה מתח והגב שלי מתחזק וגדל עם תרגילים אחרים.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לעשות BOR כמובן אבל כמו שהבחור מעלי אמר אתה תשפר עם הזמן. אישית אני לא עושה מתח והגב שלי מתחזק וגדל עם תרגילים אחרים.
אוקיי תודה על המענה אני יתחיל במתח
אתה יודע מקרה כמה סטים של חימום צריך
וכשמסיים את החימום ומתחיל משקלי עבודה לנוח 60 שניות בין לבין?
ושאלה אחרונה
לפי הסידור הזה?

אימון A:
סקוואט 3*5
בנץ' 3*5
מתח 3*3(כל אימון מוסיף חזרה אחת

אימון B:
סקוואט 3*5
לחיצת כתפיים בעמידה (פרס) 3*5
דדליפט 1*5

אין לי שמץ של מושג לגבי החימום במתח. אבל אם נניח אתה יכול לעשות 8*3, אני לא חושב שתצטרך חימום מיוחד. מה שאני הייתי עושה זה שם על עצמי משקל עושה 3 סטים 3 חזרות ואז מוריד את המשקל ומרגיש לי הרבה יותר קליל. אגב, אולי אתה לא נח מספיק בין הסטים ולכן קשה לך לסגור יותר חזרות? ולגבי התוכנית, אני לא זוכר איך היא הולכת. תחפש בפורטל בטוח יש.

• פותח/ת השרשור
אין לי שמץ של מושג לגבי החימום במתח. אבל אם נניח אתה יכול לעשות 8*3, אני לא חושב שתצטרך חימום מיוחד. מה שאני הייתי עושה זה שם על עצמי משקל עושה 3 סטים 3 חזרות ואז מוריד את המשקל ומרגיש לי הרבה יותר קליל. אגב, אולי אתה לא נח מספיק בין הסטים ולכן קשה לך לסגור יותר חזרות? ולגבי התוכנית, אני לא זוכר איך היא הולכת. תחפש בפורטל בטוח יש.
אוקייתודה רבה אני יחכה לעוד תגובה

תחליף בין המתח לדדליפט

כן אבל למה במתח 3*3
תעשה 4* מקסימום ושתגיע לחזרות יותר גבוהות תוסיף משקל עליך

• פותח/ת השרשור
כן אבל למה במתח 3*3
תעשה 4* מקסימום ושתגיע לחזרות יותר גבוהות תוסיף משקל עליך
החזרה הרביעים כבר לא הכי טובה אני יכול לעשות סט ראשון 4 חזרות 2 הסטים האחרים 3 וכל אימון לנסות להוסיף חזרה עד שיגיע ל8-10 ככה ואז ישים משקל וישים 5-6חזרות

Back
למעלה תחתית