הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון ווריאציות שונות של Low bar squat?

Grizzly Bear

משתמש קבוע
1,837
648
נק' מוניטין:
1,554
1,837
648
בזמן האחרון קראתי וראיתי מלא סרטונים וגם יצא לי ללמוד סקוואט ממספר מאמנים שונים (אחד מהם פצע אותי). אני שם לב שיש הבדל גדול לבין הסקוואט שריפטו מלמד לבין הסקוואטים שמלמדים לא על פי ריפטו.
בזמן שיש היגיון מכני והסבר על כל דבר בסקוואט של ריפטו, השאר פשוט אומרים תעשה ככה. אני שומע דברים מנוגדים לחלוטין משני הכיוונים. אם זה לא על פי ריפטו אז אין שום אזכור להיפ דרייב, נאמר להרים את החזה ולהסתכל קדימה בזמן שריפטו מסביר שבלתי אפשרי להיות אני בלואו באר סקוואט ולבצע אותו נכון. אומרים להסתכל קדימה בזמן שבסקוואט של ריפטו מודגש להסתכל טיפה קדימה ולמטה. ועוד הרבה הרבה דברים.
אני עדיין לא מבין איך סקוואט אמור להראות.

פעם לימדו אותי לעשות עובר אקסטנשן בגב בזמן הסקוואט, וזה אחד הדברים שהכי לא כדאי לעשות.
מה דעתכם על כל העניין הזה?
והנה הסקוואט המדהים עם הover exstention שלימד אותי איזה מאמן מדהים.

רק אומר שאם הייתי מבצע את הסקוואט על פי ריפטו, הייתי עכשיו מסקוויט נורמלי ולא פצוע.

• פותח/ת השרשור
כי אני עושה את זה והשתפרתי המון וכמוני עוד הרבה מתאמנים שעושים.
זה 15 דולר לחודש, אם כל יום תקדיש לזה את הזמן אתה אחרי חודש תודה לי. זה ישנה לך את ההתאוששות והתרגיל יזרום לך יותר טוב ואתה תרגיש שאץה מבזבז פחות אנרגיה.
האתר הזה זה נטו למוביליטי? ויש שם 2 אופציות, for individuals and for gyms. הבעיה שאני גם לא יודע עד כמה זה רלוונטי לליפטינג ואם אני אוכל לעשות את כל התרגילים שיש שם. חברה מפציעה וכרגע לא יכול לבצע אבראקסנשיין בגב כי זה דורם לאי נוחות. תוכל לשלוח לי איזה דוגמה לתרגילים שמביאים שם שיהיה לי קצת אינדיקציה אם כדאי לי להרשם לזה?

האתר הזה זה נטו למוביליטי? ויש שם 2 אופציות, for individuals and for gyms. הבעיה שאני גם לא יודע עד כמה זה רלוונטי לליפטינג ואם אני אוכל לעשות את כל התרגילים שיש שם. חברה מפציעה וכרגע לא יכול לבצע אבראקסנשיין בגב כי זה דורם לאי נוחות. תוכל לשלוח לי איזה דוגמה לתרגילים שמביאים שם שיהיה לי קצת אינדיקציה אם כדאי לי להרשם לזה?

אני כרגע עושה רק ליפטינג וקצת אימוני קונדישנינג ואתלטיקה וזה מתאים.
אתה אינדיוידואל אתה לא מכון כושר.
אתה לא אמור להפצע אתה אמור להכיר את הגוף שלך ולדעת באיזו מתיחה לעשות יותר ואיזה פחות.
ונראה לי שיש לך שם שבוע או חודש נסיון.

• פותח/ת השרשור
אני כרגע עושה רק ליפטינג וקצת אימוני קונדישנינג ואתלטיקה וזה מתאים.
אתה אינדיוידואל אתה לא מכון כושר.
אתה לא אמור להפצע אתה אמור להכיר את הגוף שלך ולדעת באיזו מתיחה לעשות יותר ואיזה פחות.
ונראה לי שיש לך שם שבוע או חודש נסיון.
לא מצליח למצוא את האופציה לזמן ניסיון, אם תוכל לכוון אותי אני אשמח.

לא מצליח למצוא את האופציה לזמן ניסיון, אם תוכל לכוון אותי אני אשמח.
ממה שראיתי אתה צריך להירשם, עם אמצעי תשלום והכל, פשוט לא מחייבים אותך בשבוע הראשון. אם אתה לא רוצה את זה אתה צריך לבטל אחרי שבוע.

• פותח/ת השרשור
@Crossfiter @yujinius
טוב נרשמתי לזה.
יש שם איזשהו סרטון של 20 דקות ועוד כמה אופציות לסרטונים יותר קצרים.
אני פשוט עושה לפי הסרטון כל יום?
כך יום יש סרטון חדש?

@Crossfiter @yujinius
טוב נרשמתי לזה.
יש שם איזשהו סרטון של 20 דקות ועוד כמה אופציות לסרטונים יותר קצרים.
אני פשוט עושה לפי הסרטון כל יום?
כך יום יש סרטון חדש?

כן יש לך כל יום סרטון חדש
תלך לפרוגרמינג ושם יהיה לך לפי ימים.

בהצלחה

צריך לעשות את ההבדל ולהבין שריפטו מגדיר את עצמו כ"מאמן כוח" ולא "מאמן פווארליפטינג. SSLP, היא תוכנית ללא התאמה אישית לבן אדם מסויים ואמורה להיות פשוטה וברורה ככל האפשר גם לבן אדם שדורך פעם ראשונה בחדר כושר. ריפטו ממליץ להסתכל למטה כי זה יותר נח להשתמש בהיפ דרייב, הוא ממליץ למנך גוף יותר מאוזן כי רוב המתאמנים המתחילים יוכלו להרים יותר ולהשתמש בשרירים יותר חזקים.
ככל שאתה צובר ניסיון מתחת למוט אתה מכיר את נקודות החוזקה והחולשה שלך, מה יכול לגרום לכאבים וכו, ועושה התאמות. ההנחיות ב SSLP למתאמן בלי ידע ובלי ניסיון הן מצויינות, ו95% מהמקרים, עובדות.
ריפטו אגב, בעצמו אומר, שאם אתה מסקביט היי באר, ואתה חזק (נגיד 200 קג ומעלה), תסקביט היי באר. אבל אם אתה עושה היי באר ולא מצליח להתחזק, יכול להיות שמה שיעזור לך להתחזק זה לעבור למנך מוט נמוך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית