הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תזונה בצבא

Ron.cohen13

משתמש פעיל
892
164
נק' מוניטין:
230
892
164
אני התחלתי עכשיו מסה, וממש נכנסתי לזה חזק..
הבעיה שאני בצבא ורציתי להתייעץ ולשאול איך אפשר לאכול בצורה הנכונה ביותר

- בבוקר אני שותה שייק של ש"ש צ'יה עם קאקו שהכנתי בבית
ואז אוכל פרי / חטיף אנרגיה
- אימון
- ארוחת צהריים סלט ירקות, בשר פשוט כמה שיותר לפעמיים שלוש עופות / 10 קציצות / חזה עוף
באמת מה שאני יכול לאכול באזור שלוש ארבע מנות ( בנאדם רעב חח)
ושתי כפות הגשה של אורז / פתיתים
- ארוחת ערב הבעיה העיקרית.. ביצים, גבינות אם יש, ושוב פחמימה שזה אורז פתיתים או קוסקוס
- בלילה שייק חלבון

תאכלס אני מנסה לשמור על איזון, אין לי את האפשרות לשקול.. ואין לי את האפשרות לשמור כמויות של אוכל
יש עצות או משהו שיכול לעזור לי?
ממש אשמח לשמוע

מה השאלה בידיוק?
פשוט תעקוב אחרי אחוז שומן מוערך ומשקל, תשפוט לפי זה את התוצאות שלך ותתאים את התזונה לפי מה שאתה רואה
בכל זאת אתה בצבא אז אל תצפה לתוצאות מדהימות, אבל אפשר בהחלט להסתדר עם מה שיש

מצטרף למה שאמרו מעלי , אתה יכול לקנות גם משקה חלב go מהשקם אם אתה צריך חלבון מזדמן ותנסה ליצור קשרים במטבח זה תמיד עוזר

• פותח/ת השרשור
מה השאלה בידיוק?
פשוט תעקוב אחרי אחוז שומן מוערך ומשקל, תשפוט לפי זה את התוצאות שלך ותתאים את התזונה לפי מה שאתה רואה
בכל זאת אתה בצבא אז אל תצפה לתוצאות מדהימות, אבל אפשר בהחלט להסתדר עם מה שיש
פחות שאלה יותר בקשה של עצות יעול טובות.. או תוספים שיכולים לעזור, דברים שאפשר לעשות כדי לשפר את התזונה

מצטרף למה שאמרו מעלי , אתה יכול לקנות גם משקה חלב go מהשקם אם אתה צריך חלבון מזדמן ותנסה ליצור קשרים במטבח זה תמיד עוזר
תודה אחי

פחות שאלה יותר בקשה של עצות יעול טובות.. או תוספים שיכולים לעזור, דברים שאפשר לעשות כדי לשפר את התזונה
אין ממש צורך בתוספים סתם ככה, אולי רק אומגה 3 כי זה לא בטוח שתמצא הרבה בתזונה בצבא

זה קל, יש קוטג' בשפע, ביצים, יוגורטים, טונה. בצהריים שוקיים/חזה עוף כמה שבאלך. בלילה לפני שינה קח טונה או שים במקרר משהו/שתה שייק.

תקרא
ייעוץ - חייל, מתלבט בין גיינר לאבקת חלבון פלוס משהו

אני בטוח שנתתי תשובות מפורטות יותר, בצע חיפוש
אין לי את האפשרות לשקול.. ואין לי את האפשרות לשמור כמויות של אוכל
יש עצות או משהו שיכול לעזור לי?
יש לך אפשרות למדוד בכוסות או בכפות ולהכניס את זה לאפליקיציה כמו myfitnesspal, מייק העלה על זה פוסט נחמד לא מזמן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית