הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גב תחתון מתעגל בדדליפט

shanarh

משתמש מתחיל
278
12
נק' מוניטין:
21
278
12
חבר העיר לי על זה שהגב תחתון שלי מתעגל...
ממש ניסיתי ליישר אותו אבל כבר בסט אפ אני לא מצליח...

חזרתי עכשיו משבועיים פציעה ולפני זה לא הייתה לי את הבעיה הזאת... אני חושב שאולי זה כי אני שיניתי קצת את הטכניקה והתחת שלי גבוהה מידי בסט אפ

איך אני מתקן את זה? (יודע שאולי הטכניקה לא הכי משהו... אחרי שבועיים אני צריך קצת לחזור לזה אבל אשמח לקבל דגשים)

ממליץ לעקוב אחרי 5 השלבים לדדליפט לפי SS. משהו שעזר לי עם גב ניטראלי זה להפנות אצבעות קצת יותר החוצה ולדאוג שהברכיים מעל האצבעות כמו בסקוואט. זה אמור לתת לאגן שלך קצת יותר מקום.

• פותח/ת השרשור
ממליץ לעקוב אחרי 5 השלבים לדדליפט לפי SS. משהו שעזר לי עם גב ניטראלי זה להפנות אצבעות קצת יותר החוצה ולדאוג שהברכיים מעל האצבעות כמו בסקוואט. זה אמור לתת לאגן שלך קצת יותר מקום.
דווקא לפני שניסיתי לעקוב אחרי השלבים של ריפטו לא הייתה לי את הבעיה ודווקא אמרו שהטכניקה שלי סבבה...

אחרי דווקא השינוי שעשיתי זה לנסות לעבוד לפי השלבים של ריפטו וזה יצר בעיה

מה עשית לפני? זאת אותה טכניקה שנפצעת איתה?
אני חושב הבעיה שהאגן לא במצב טוב מלכתחילה, ושאתה לא מצליח לכווץ את הזוקפים.

• פותח/ת השרשור
מה עשית לפני? זאת אותה טכניקה שנפצעת איתה?
אני חושב הבעיה שהאגן לא במצב טוב מלכתחילה, ושאתה לא מצליח לכווץ את הזוקפים.

נפצעתי בלי קשר לדדליפט... שברתי 2 אצבעות במהלך בנץ בלי ספוטר (פספסתי את הראק, מקרה לא נעים)

ציינתי את הפציעה כי שבועיים לא עשיתי דדליפט בגללה...

ההבדל בין הטכניקה שלי לפני לעכשיו היא שלפי ריפטו אחרי שאתה מקרב את ה"shins" (שכחתי את השם בעברית) למוט אתה לא מוריד תחת אלא ישר מוציא חזה ונכנס לפוזיציה שבה אתה מרים...

לפני זה אני הייתי מוריד את התחת/מוציא אותו החוצה וזה יה עוזר לי לשמור על הגב ישר ונעול

נפצעתי בלי קשר לדדליפט... שברתי 2 אצבעות במהלך בנץ בלי ספוטר (פספסתי את הראק, מקרה לא נעים)

ציינתי את הפציעה כי שבועיים לא עשיתי דדליפט בגללה...

ההבדל בין הטכניקה שלי לפני לעכשיו היא שלפי ריפטו אחרי שאתה מקרב את ה"shins" (שכחתי את השם בעברית) למוט אתה לא מוריד תחת אלא ישר מוציא חזה ונכנס לפוזיציה שבה אתה מרים...

לפני זה אני הייתי מוריד את התחת/מוציא אותו החוצה וזה יה עוזר לי לשמור על הגב ישר ונעול
אז עכשיו אתה לא מוציא תחת החוצה? אתה יכול לעשות את זה בלי להוריד אותו למטה. אני מוציא חזה החוצה, מכווץ את הגב התחתון ומכווץ כמו בסקוואט.

• פותח/ת השרשור
אז עכשיו אתה לא מוציא תחת החוצה? אתה יכול לעשות את זה בלי להוריד אותו למטה. אני מוציא חזה החוצה, מכווץ את הגב התחתון ומכווץ כמו בסקוואט.

כן הפסקתי להוציא תחת ואז התחילה הבעיה...

גב עגול פוגע בגדילה של השריר
אני רואה שאתה מתאמן במכון שלא רחוק מהמכון שלי (GAZA GYM) אפשר לדעת איפה אתה מתאמן ?

גב עגול פוגע בגדילה של השריר
אני רואה שאתה מתאמן במכון שלא רחוק מהמכון שלי (GAZA GYM) אפשר לדעת איפה אתה מתאמן ?
גדילה של איזה שריר? לא שזה נכון או בריא לעשות, אבל הרמה עם גב עגול לא תערב את הזוקפים באופן אקטיבי ואם כבר, תעודד את הגדילה שלהם יותר?

עד כמה שאני יודע גב תחתון מתעגל בניתוק מרמז על חולשה בגלוטס\האמסטרינגס
תבדוק תנושא
עוד לא נתקלתי במישהו עם גלוטס חלשים באמת, זה תמיד אקטיבציה לא טובה, אחרי כמה תרגילי הפעלה הטכניקה משתפרת

עוד לא נתקלתי במישהו עם גלוטס חלשים באמת, זה תמיד אקטיבציה לא טובה, אחרי כמה תרגילי הפעלה הטכניקה משתפרת
מתוך סקרנות - תרגילי הפעלה זה משהו שניתן באמת לקחת ברצינות? אני לא מאמין שתחת עומס כבד יש שריר ש"ישכח" להפעיל את עצמו.

מתוך סקרנות - תרגילי הפעלה זה משהו שניתן באמת לקחת ברצינות? אני לא מאמין שתחת עומס כבד יש שריר ש"ישכח" להפעיל את עצמו.
הוא כנראה לא ישכח, אבל לא יעבוד בתיאום טוב. התרגילים האלה עוזרים מאוד מניסיון שלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית