נק' מוניטין:
1,554
- 1,837
- 648
היי חברים, אני חוזר מפציעה ואשמח לקבל פיטבק על הטכניקה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סרטון חדש אחרי שהיה אימון שלא הצלחתי לשחזר את הטכניקה הטובה כי ממש התרגלתי לגרועה.
האם יש באט ווינק? האם זה שובר מקביל?
היי הינה רגנאר לותרבארק איזה קטעהטכניקה שלך נראת מעולה בסרטון הזה.
היי חברים, אני חוזר מפציעה ואשמח לקבל פיטבק על הטכניקה.
היי חברים, אני עדיין עבדתי על הטכניקה והנה סרטון חדש. אני רואה תנועה כלשהי באגן ולא יודע אם היא בסדר או שזאת תנועה שמסכנת אותי.
בנוסף אני לא יודע אם העומק מוגזם או שזה בדיוק שובר. אשמח לתגובות של מי שמבין כדי שאוכל להתקדם כבר במשקלים.
אני יודע שיש כאלה שיגידו שבאט ווינק זה לא מסוכן אבל אני בכל זאת די בטוח שזה מעלה את הסיכון לפציעה בהרבה וזה לא אמור להיות.
עוד שאלה: האם יש אובראקסטנשיין בגב או שזה המנח הנייטרלי התקין שלו?
@kotzer
@TheTzadik
@Michael Pichenuk
תראו את החזרה ה2 וה3 לגבי הבאט ווינק כי בראשונה אין כמעט תנועה.
אני עוצר באמת לא בכוונה וצריך להפסיק עם זה. הזריקת אגן הזאת נקרא היפ דרייב aka hip drahhhve.אתה עוצר, ואז מנסה לייצר מומנטום עם זריקה קטנהשל האגן למעלה. רד למטה ותשתמש בריפלקס המתיחה כדי לעלות.
היפ דרייב לא צריך להיות זריקת אגן, היפ דרייב אמור להיות בלתי נראהאני עוצר באמת לא בכוונה וצריך להפסיק עם זה. הזריקת אגן הזאת נקרא היפ דרייב aka hip drahhhve.
אוקיי אקח לתשומת ליבי. מה לגבי הגב התחתון בתחתית? לא הבנתי אם יש שם בעיה או שזה תקין.היפ דרייב לא צריך להיות זריקת אגן, היפ דרייב אמור להיות בלתי נראה
היפ דרייב לא צריך לשנות דרסטית את מנח הגב. כל עוד החזה שלך לא מתרומם יותר מהר מהאגן ההיפך דרייב בסדר. אני מאמין שאם תפסיק לעצור בתחתית זה יהיה יותר טובאני עוצר באמת לא בכוונה וצריך להפסיק עם זה. הזריקת אגן הזאת נקרא היפ דרייב aka hip drahhhve.
הגב התחתון הוא פחות הבעיה, ויותר כל הגב כמכלולאוקיי אקח לתשומת ליבי. מה לגבי הגב התחתון בתחתית? לא הבנתי אם יש שם בעיה או שזה תקין.
ואוו תודה רבה על המענה המעולה!בעזהי"ת
מימין חזרה ראשונה. חזה זקוף, גובה מדויק.
משמאל חזרה שניה. חזה שמוט, ולכן אתה מצליח לרדת נמוך מידי.
צפה בקובץ המצורף 42156
זה לא "משום מה" זה בכוונהראיתי את הסרטון שהעלית ליוטיוב (משום מה יוטיוב החליט להמליץ לי עליו), ובהחלט יש שיפור
הייתי מרים עוד טיפה את המבט אבל סה"כ בסדר גמור
שמח שזה כבר משתפר לי ככה. כן לגבי המבט אתה צודק לגמרי, אתקן אימון הבא.ראיתי את הסרטון שהעלית ליוטיוב (משום מה יוטיוב החליט להמליץ לי עליו), ובהחלט יש שיפור
הייתי מרים עוד טיפה את המבט אבל סה"כ בסדר גמור