הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

היפרטרופיה ללא פחמימה כלל

jasmin1

משתמש מתחיל
64
3
נק' מוניטין:
3
64
3
שלום,
רציתי בבקשה לדעת האם ניתן להעלות במסת השריר בצורה יפה בתפריט המבוסס כולו על חלבון+שומן בלבד ? או שללא פחמימה עם החלבון לא ניתן לפתח שריר כראוי?
חשוב לי לומר שאני מדברת על תפריט חיטוב לטווח הקצר וברצוני למקסם תוצאות הן מבחינת ירידה באחוזי שומן והן מבחינת עלייה במסת שריר
ויש לציין שאת כל זאת כמובן אני עושה בשילוב של אימוני אירובי+כוח על בסיס יום יומי
תודה לעונים 😃

בתפריט עם גרעון קלורי לא תהיה כמעט עליה במסת שריר אם בכלל.
תזונה נטולת פחמימות היא לא דבר קל לביצוע ויש צורות שונות לבצע זאת, ממליץ לא לבצע זאת ללא הכוונה מקצועית

• פותח/ת השרשור
היי חנן,
תודה על המענה 😃
אך האם זה יהיה מדוייק גם במידה ויש עודף שומן בגוף?

בלי קשר אני לא רואה שום סיבה לאכול 0 פחמימות או כמו קטנה בצורה קיצונית.
עדיין לא הבנתי למה עושים את זה כי זה לא נותן כלום.

היי חנן,
תודה על המענה 😃
אך האם זה יהיה מדוייק גם במידה ויש עודף שומן בגוף?
כן. יש מחקרים שמראים כל מיני אנומליות של עליה במסת שריר במקביל לירידה בשומן, אבל זה תמיד מאוד זניח.

• פותח/ת השרשור
אז מה הדרך למקסם רווחים? ;) איך אפשר להתחטב ועם זאת לשמור ואף לעלות קצת במסת שריר ע״מ לקבל מראה מוצק וחטוב יותר של הגוף ? האם יש אפקטיביות במקרה הזה לטווח חזרות גבוה עם משקלים נמוכים או דוקא טווח חזרות קצר במשקלים גבוהים?
ותודה על המענה 😃

אז מה הדרך למקסם רווחים? ;) איך אפשר להתחטב ועם זאת לשמור ואף לעלות קצת במסת שריר ע״מ לקבל מראה מוצק וחטוב יותר של הגוף ? האם יש אפקטיביות במקרה הזה לטווח חזרות גבוה עם משקלים נמוכים או דוקא טווח חזרות קצר במשקלים גבוהים?
ותודה על המענה 😃
בחיטוב משתדלים לא לשנות את תוכנית האימונים כל עוד מצליחים להתמיד בה. כאשר יש קושי מורידים את נפח האימון ושומרים על העצימות.
לדוגמא אם עשית 8*3 עם אותו משקל תבצעי 8*3 עם משקל בסגנון 80,90,100%
לפי השאלות שלך חסר לך ידע וכדאי להעזר בהכוונה מקצועית

Back
למעלה תחתית