הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב IF

ariel2403

משתמש מתחיל
80
1
נק' מוניטין:
1
80
1
בקרוב מתחיל חיטוב. אני רוצה לנסות את הIF , נשמע כמו משהו שיכול להתאים לי מאוד.
אבל משהו שלא מצאתי אליו כל כך תשובה היא כמה פחמימות לצרוך ביום ? העמסת פחמימות עושים?
ראיתי שרושמים באתרים מחול לשבור את הצום רק אחרי אימון כוח / אירובי על מנת ליעל שריפת שומן , ופה
בפורום רושמים שכן עדיף לאכול ארוחה גדולה לפני האימון . מישהו יכול לכוון אותי למקום שיענה לי על השאלות
בצורה טובה ביותר ?

IF זה בידיוק כמו כל תזונה רגילה, רק שכאן אתה אוכל הכל בתוך חלון זמן מסויים, זה הכל, חוץ מזה אין שום דבר שונה.
את האימון הייתי מכניס בתוך חלון האכילה כדי שתהיה לך אנרגיה לאימון ותתאושש ממנו יותר בקלות, כל הקטע של להתאמן בצום זה חרטא

• פותח/ת השרשור
IF זה בידיוק כמו כל תזונה רגילה, רק שכאן אתה אוכל הכל בתוך חלון זמן מסויים, זה הכל, חוץ מזה אין שום דבר שונה.
את האימון הייתי מכניס בתוך חלון האכילה כדי שתהיה לך אנרגיה לאימון ותתאושש ממנו יותר בקלות, כל הקטע של להתאמן בצום זה חרטא
אם אני על 150 גרם פחמימה למשל, יש צורך בהעמסה של פחמימות ? אני הבנתי את עקרון של הדיאטה הזאת אבל לא הבנתי אם יש צורך בהעמסות. שנה שעברה למשל, עשיתי דיאטה קטוגנית מתחת ל30 גרם פחמימה. הייתי בערך חודשיים במצב של קטוזיס ולא עשיתי שום העמסה כי ממה שקראתי באינטרנט זה לא תורם לשום דבר ומוציא אותך מקטוזיס ומן הסתם פוגע בשריפת שומן בזמן שאתה מחוץ לקטוזיס. בתקופת חודשיים האלה שרפתי הרבה שומן יחסית ולא איבדתי שריר. אני יודע שהמטרה של העמסה היא למלא מאגרי גליקוגן ולתקן את חילוף חומרים. אבל היא באמת חשובה ?

אם אני על 150 גרם פחמימה למשל, יש צורך בהעמסה של פחמימות ? אני הבנתי את עקרון של הדיאטה הזאת אבל לא הבנתי אם יש צורך בהעמסות. שנה שעברה למשל, עשיתי דיאטה קטוגנית מתחת ל30 גרם פחמימה. הייתי בערך חודשיים במצב של קטוזיס ולא עשיתי שום העמסה כי ממה שקראתי באינטרנט זה לא תורם לשום דבר ומוציא אותך מקטוזיס ומן הסתם פוגע בשריפת שומן בזמן שאתה מחוץ לקטוזיס. בתקופת חודשיים האלה שרפתי הרבה שומן יחסית ולא איבדתי שריר. אני יודע שהמטרה של העמסה היא למלא מאגרי גליקוגן ולתקן את חילוף חומרים. אבל היא באמת חשובה ?
אם אתה בחיטוב עם פחמימה לא גבוהה אז כן צריך לבצע העמסות.
המטרה שלהן היא למלא מאגרי גליקוגן כדי לא להיחלש, וככה יהיה לך קשה יותר לשמור על מסת שריר, וגם טיפה לאזן את ההורמונים בגוף

• פותח/ת השרשור
אם אתה בחיטוב עם פחמימה לא גבוהה אז כן צריך לבצע העמסות.
המטרה שלהן היא למלא מאגרי גליקוגן כדי לא להיחלש, וככה יהיה לך קשה יותר לשמור על מסת שריר, וגם טיפה לאזן את ההורמונים בגוף
קשה יותר לשמור עת מסת שריר? לא הבנתי

קשה יותר לשמור עת מסת שריר? לא הבנתי
כדי לשמור על מסת שריר בחיטוב אתה צריך לגרות אותו מספיק, לתת לו מוטיבציה להישאר, אבל אם אתה נחלש בהדרגה אז תמיד השריר יקבל פחות ופחות גירוי, ולכן גם יעלם יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית