הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתכנית של מתאמן מתחיל לתכנית בינונית ובחזרה.

• פותח/ת השרשור seang
  • פורסם בתאריך

seang

משתמש פעיל
322
41
נק' מוניטין:
135
322
41
שלום לכולם ותודה רבה לכל מי שקורא.

רקע:

בקיץ התחלתי לקחת את האימונים ברצינות. קניתי את SS והתאמנתי לפי התכנית קרוב לחדשיים וחצי.
התוצאות היו טובות. הכפלתי את הסקוואט ויותר מזה בדדלפיט, ועליתי 10 ק"ג של משקל יחסית נקי.
עם תחילת הלימודים, וויתרתי לעצמי במובנים של תזונה ושינה. הפסקתי לעלות במשקל ובהתחשב ביכולות ההתאוששות שלי החלטתי לעבוד עם הלינארית.
נשארתי במשקל של 80 ק"ג, התחזקתי מעט אבל אז רצף אירועים משעשע מנע ממני להתאמן קרוב לחודש. אולי אימונים ספורים בתקופה הזאת.
הבנתי שאני צריך לקחת את עצמי בידיים, ומצאתי דרך להכניס כמות אוכל סבירה ושינה של 7 שעות בערך.

השאלה שלי, האם כדאי לחזור ולהתאמן לפי מתכונת SS? ובאיזו התקדמות?

אני לא בטוח מה צריכים להיות אמצעי ההתאוששות כדי להצליח להתקדם בה. עלייה של 0.5 ק"ג בשבוע ושינה של 7 שעות ביום נשמע הגיוני.

נתונים ומשקלי עבודה(בערך, לחמישיות):
גובה: 1.80
משקל: 80
סקוואט: 110
דד: 130
בנץ: 70
פרס: 50
חתירה: 70

שתיהן תוכניות לינאריות, אז שתיהן למתחילים
תבחר את זו שאתה אוהב יותר ותלך איתה

שתיהן תוכניות לינאריות, אז שתיהן למתחילים
תבחר את זו שאתה אוהב יותר ותלך איתה
בss הוא יתקדם הרבה יותר מהר אבל
בלינארית מתקדמים 5 קילו בשבוע? לעומת הss שזה יכול להיות הרבה יותר תלוי בתרגיל

בss הוא יתקדם הרבה יותר מהר אבל
בלינארית מתקדמים 5 קילו בשבוע? לעומת הss שזה יכול להיות הרבה יותר תלוי בתרגיל
הוא רק חודש לא התאמן, זה די זניח וקל לתיקון. וקצת סבלנות לא הורגת, אפשר להתקדם לאט יותר לאורך יותר זמן

• פותח/ת השרשור
הוא רק חודש לא התאמן, זה די זניח וקל לתיקון. וקצת סבלנות לא הורגת, אפשר להתקדם לאט יותר לאורך יותר זמן
אני אלך על SS בגלל שהשגתי תוצאות יותר יפות עם סטים אקרוס וגם אני אוהב אותה יותר משום מה.
אני מאמין שאם אני אעשה ריסט טוב ולא אמהר לשום מקום זה יהיה אפשרי.
בהתחשב במספרים, שהם לא גבוהים בכלל אבל גם לא של מתחיל מאפס, איזו התקדמות כדאי לבצע?

• פותח/ת השרשור
מאיזו בחינה?
2.5 קילו כל אימון בסקוואט? 5? לשלב מההתחלה יום קל באמצע השבוע ולהתקדם ב5?
אני חשבתי על ריסט ל 100 והתקדמות לינארית של 2.5 כי אין לי לאן למהר בסה"כ, אבל אולי לעשות אחרת יותר חכם?
מזא קניתי את הSS
קניתי את שני הספרים של ריפטו. הספר הבסיסי שמלמד את הביומכניקה והטכניקה של התרגילים. כמו כן על איך לבצע את התכנית נכון. והספר השני שעוסק באופן יותר תיאורטי בכל הפרמטרים של האימונים ובבניית תכניות לפי רמת המתאמן והמטרות שלו.

תתקדם בהתחלה בצורה מהירה ופשוטה, 5 קילו ברגליים ו-2.5 בפלג גוף עליון, ואז כשזה יתחיל להיות קשה מדי תנסה בדרכים אחרות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית