עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יניב שובר מקביל מאוד יפה פה בסרטון. רואים את זה בברור. ועוד מהזווית הזאת.צודק, שכחתי להוסיף שהכל עובר, אם משלמים מספיק. כמו פה: Instagram post by Yaniv Goft • Apr 15, 2016 at 1:45am UTC
הייתי 133 בשיא הנפח, האחוז שומן לא מפריע לי,לחץ דם בסדר גמור,אין בעיות שינה בקיצור אין כלכך בעיות עם המשקל גוף שלי בחיי היומיום חוץ מבגדים.כל הכבוד! מטורף ביותר! יש תכנון של שינוי קטגוריית משקל בעתיד? או שהמשקל גוף הזה מספק אותך גם לתווך הארוך?
מה שכן אתה צריך טוטאל שיצדיק את משקל הגוף.הייתי 133 בשיא הנפח, האחוז שומן לא מפריע לי
טיפ ב60 שניותמצטער אך הטכניקה שלך אינה ראויה ויש נגדך צו מעצר.
השוטר דאון ס. מחוז צפון.
סיבת מעצר : לא שובר מקביל וקריסה בברכיים ועל זה שלקחת את כל הפלטות במכון ואת המוט אלייקו.
800 טוטאל בגיל 19 זה לא אינטרס מספיק טוב בשבילך?חזק מאוד אבל לא קרוב ללשבור קביל.
ןבכלל אני לא מבין איזה אינטרס יש לבן 19 לשקול 130?
800 טוטאל בגיל 19 זה לא אינטרס מספיק טוב בשבילך?
אני לא מבין מה הקטע של כל ההייטינג הזה נגד המ.ג שלו
איך הגעת שאני 40 אחוז שומן? איך הגעת לזה שאני עושה את זה לכסף וצוצות? חברי המכון מאשרים עומק בגלל גודל הירך שלי אז מהזווית הזאת זה נראה באמת גבוה. חוץ מזה בחיים לא פסלתי סקואט בתחרות על עומק.אוקיי ומה זה נותן לו בחיים להיות עם 800 קג טוטאל ו40 אחוז שומן? סנטרים 2.11 בנבא לא שוקלים 130.
זה יתן לו כסף? צוציות?
וכן, לשקול 130 קילו לא בגובה של ג'ירפה בשביל טוטאל בפאוורליפטינג זה בערך הדבר הכי מטומטם ולא בריא לעשות.
מה הגובה שלך?איך הגעת שאני 40 אחוז שומן? איך הגעת לזה שאני עושה את זה לכסף וצוצות? חברי המכון מאשרים עומק בגלל גודל הירך שלי אז מהזווית הזאת זה נראה באמת גבוה. חוץ מזה בחיים לא פסלתי סקואט בתחרות על עומק.
כמו שכתבתי כבר מבחינה בריאותית אין לי בכלל בעיות. תאמין לי שעדיין לא לקחתי את הגוף שלי לאקסטרים כמו שאתה כלכך חושב. בגיל 16 כבר שקלתי באיזור ה110 עם יכולת אתלטיות לא רעות אז 3.5 שנות ליפטינג ולהוסיף 20 קג משקל גוף לא כזה נורא
1.85-6מה הגובה שלך?
לפרוטוקל שיחררו אותו בערבות .1.85-6
רואים שפשוט לא מצאת בחיים שלך את מה שאתה אוהב לעשות. לפעמים אנשים עושים משהו כי הם פשוט אוהבים לעשות אותו. לא כי הם ירוויחו משהו אחר בזכותו.אוקיי ומה זה נותן לו בחיים להיות עם 800 קג טוטאל ו40 אחוז שומן? סנטרים 2.11 בנבא לא שוקלים 130.
זה יתן לו כסף? צוציות?
וכן, לשקול 130 קילו לא בגובה של ג'ירפה בשביל טוטאל בפאוורליפטינג זה בערך הדבר הכי מטומטם ולא בריא לעשות.
שמע יש לך ראיה ממש מבאסת.. מקווה בשבילך שתתפקח.אוקיי ומה זה נותן לו בחיים להיות עם 800 קג טוטאל ו40 אחוז שומן? סנטרים 2.11 בנבא לא שוקלים 130.
זה יתן לו כסף? צוציות?
בן כמה?
בן 19,
מסכים איתך לגמרה ילד בן 19 130 קילו זה WTF