הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 280 סקואט בשרוולים

• פותח/ת השרשור F-E
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
כל הכבוד! מטורף ביותר! יש תכנון של שינוי קטגוריית משקל בעתיד? או שהמשקל גוף הזה מספק אותך גם לתווך הארוך?
הייתי 133 בשיא הנפח, האחוז שומן לא מפריע לי,לחץ דם בסדר גמור,אין בעיות שינה בקיצור אין כלכך בעיות עם המשקל גוף שלי בחיי היומיום חוץ מבגדים.
בנוסף אני מאמין שעם הנפח שאני עושה אני חייב להשאר כבד בשביל להפיק מכל סבב באמת את המיטב.

מצטער אך הטכניקה שלך אינה ראויה ויש נגדך צו מעצר.
השוטר דאון ס. מחוז צפון.
סיבת מעצר : לא שובר מקביל וקריסה בברכיים ועל זה שלקחת את כל הפלטות במכון ואת המוט אלייקו.
טיפ ב60 שניות

חזק מאוד אבל לא קרוב ללשבור קביל.
ןבכלל אני לא מבין איזה אינטרס יש לבן 19 לשקול 130?
800 טוטאל בגיל 19 זה לא אינטרס מספיק טוב בשבילך?
אני לא מבין מה הקטע של כל ההייטינג הזה נגד המ.ג שלו

800 טוטאל בגיל 19 זה לא אינטרס מספיק טוב בשבילך?
אני לא מבין מה הקטע של כל ההייטינג הזה נגד המ.ג שלו

אוקיי ומה זה נותן לו בחיים להיות עם 800 קג טוטאל ו40 אחוז שומן? סנטרים 2.11 בנבא לא שוקלים 130.
זה יתן לו כסף? צוציות?

וכן, לשקול 130 קילו לא בגובה של ג'ירפה בשביל טוטאל בפאוורליפטינג זה בערך הדבר הכי מטומטם ולא בריא לעשות.

• פותח/ת השרשור
אוקיי ומה זה נותן לו בחיים להיות עם 800 קג טוטאל ו40 אחוז שומן? סנטרים 2.11 בנבא לא שוקלים 130.
זה יתן לו כסף? צוציות?

וכן, לשקול 130 קילו לא בגובה של ג'ירפה בשביל טוטאל בפאוורליפטינג זה בערך הדבר הכי מטומטם ולא בריא לעשות.
איך הגעת שאני 40 אחוז שומן? איך הגעת לזה שאני עושה את זה לכסף וצוצות? חברי המכון מאשרים עומק בגלל גודל הירך שלי אז מהזווית הזאת זה נראה באמת גבוה. חוץ מזה בחיים לא פסלתי סקואט בתחרות על עומק.
כמו שכתבתי כבר מבחינה בריאותית אין לי בכלל בעיות. תאמין לי שעדיין לא לקחתי את הגוף שלי לאקסטרים כמו שאתה כלכך חושב. בגיל 16 כבר שקלתי באיזור ה110 עם יכולת אתלטיות לא רעות אז 3.5 שנות ליפטינג ולהוסיף 20 קג משקל גוף לא כזה נורא

איך הגעת שאני 40 אחוז שומן? איך הגעת לזה שאני עושה את זה לכסף וצוצות? חברי המכון מאשרים עומק בגלל גודל הירך שלי אז מהזווית הזאת זה נראה באמת גבוה. חוץ מזה בחיים לא פסלתי סקואט בתחרות על עומק.
כמו שכתבתי כבר מבחינה בריאותית אין לי בכלל בעיות. תאמין לי שעדיין לא לקחתי את הגוף שלי לאקסטרים כמו שאתה כלכך חושב. בגיל 16 כבר שקלתי באיזור ה110 עם יכולת אתלטיות לא רעות אז 3.5 שנות ליפטינג ולהוסיף 20 קג משקל גוף לא כזה נורא
מה הגובה שלך?

משקל יפה מאוד, לא שובר מהזווית הזאת אבל אין לדעת וזה גם רק באימון.ולאד לפעמים לא שובר באימון (אולי בכוונה)
לגביי המשקל גוף, עניין שלו. אם הוא מאושר וטוב לו עם זה סבבה שילך על זה.
מי שכותב לך פה זה אנשים שראו ליפטרים שבגיל 19 שקלו 130 ורצו לצאת מזה והיה להם קשה מאוד.
אבל 1.85 זה יחסית גבוה אז לא חושב שזה כזה נורא.
בכללי אם אתה אומר שיש לך יכולות אתלטיות לא רעו אז דווקא בגלל זה אני הייתי מנסה לרדת לקטגוריית משקל נמוכה יותר ולהפציץ שם.
בהצלחה

זה יתן לו כסף? צוציות?

רואים שפשוט לא מצאת בחיים שלך את מה שאתה אוהב לעשות. לפעמים אנשים עושים משהו כי הם פשוט אוהבים לעשות אותו. לא כי הם ירוויחו משהו אחר בזכותו.
אני יודע שזה קצת קשה לתפוס את זה אבל אנשים עושים דברים אשכרה נטו בשביל לעשות את אותם הדברים האלה ולא בשביל שום מטרה אחרת.

אין שום עניין של זווית, זה לא שובר ולא קרוב לשבור, יש לשים את הדברים במקומם. ובכל זאת, משקל באמת מטורף, והתקדמות עוד יותר מטורפת. בן כמה?
זה יתן לו כסף? צוציות?

שמע יש לך ראיה ממש מבאסת.. מקווה בשבילך שתתפקח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית