עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
על כמה קלוריות אתה ומה הגירעון כרגע?היי ,
הייתי עושה שעה אירובי אחרי אימון עכשו לקראת סוף החיטוב אני עובר לשעתיים לתת תמקסימום האחרון
איך להעביר עוד שעה טיפיייים?
אין לי בדיוק גרעון שאני יודע אבל הוא גדול אני עושה את זה עם מאמן 😃על כמה קלוריות אתה ומה הגירעון כרגע?
חחחח לא משוגע צריך עכשו עכשו עליתי באירובי מדורגוחשבתי שאני משוגע שאני עושה חצי שעה כל יום
אם זה מה שמאמן הנחה אותך לעשות אני מציע לך להחליף מאמן ולהשיג תזונאי/דיאטן טובאין לי בדיוק גרעון שאני יודע אבל הוא גדול אני עושה את זה עם מאמן 😃
ואין כמות קלוריות או כמות מסויימת
זה מחושב לפי פחמימה וחלבון ושומן.
חחחח לא משוגע צריך עכשו עכשו עליתי באירובי מדורג
עכשו לתת את הפוש האחרון זה יעלה לשעתיים 😃.
תאמין לי שאני יודע מה אני עושה ומי המאמן שלי זה לא הנושא כאן..אם זה מה שמאמן הנחה אותך לעשות אני מציע לך להחליף מאמן ולהשיג תזונאי/דיאטן טוב
אם אתה רץ שעתיים בשביל חיטוב אז אף אחד מכם לא יודע מה הוא עושה.תאמין לי שאני יודע מה אני עושה ומי המאמן שלי זה לא הנושא כאן..
עוד לא התחלתי לעשות שעתיים אירובי ,אם אתה רץ שעתיים בשביל חיטוב אז אף אחד מכם לא יודע מה הוא עושה.
אז תרוץ חצי שעה ותסיים עניין, או שתעשה פעילות אירובית אחרת בעצימות יותר גבוהה בחצי שעה.עוד לא התחלתי לעשות שעתיים אירובי ,
ואני לא רץ אני הולך.
האירובי היה בהדרגתיות בהתאם להתקדמות החיטוב
עד עכשו זה היה שעה.
התזונה מתנהלת באיכות הכי גבוהה שיש לא סתם אני עם המאמן שיש לי ,אז תרוץ חצי שעה ותסיים עניין, או שתעשה פעילות אירובית אחרת בעצימות יותר גבוהה בחצי שעה.
לבזבז שעה+ על הליכה זה טמטום וחסר משמעות לחיטוב, מה שמשמעותי זו התזונה שבבירור לא מתנהלת כמו שצריך.
למזלי לא פתחת את הדיון הזה במתחילים אז אני לא חייב להיות נחמד מידי ואני יכול להגיד שנושא האשכול מטומטם, המטרה פה בפורום פעם אחרונה שבדקתי היא להלחם בטמטום מסוג זה, אתה רוצה לבזבז בכמה אימונים לפחות שעתיים מהחיים שלך על הליכה מיותרת? לבריאות, שים לב שעצם זה שפתחת פה את האשכול ושאלת איך מעבירים כמות כזו של זמן מעידה על זה שאיפשהו גם לך יש בעיה עם זה.התזונה מתנהלת באיכות הכי גבוהה שיש לא סתם אני עם המאמן שיש לי ,
ואתה סטיתה מנושא האשכול אם אין לך עוד משהו להגיד בנושא שנפתח חסוך את זה תודה.
עד עכשו הייתי מעביר שעה אירובי בסבבה אבל עוד שעה רציתי בסהכ עוד רעיונות זה ממש לא "מבזבז זמן ולא מפריע"למזלי לא פתחת את הדיון הזה במתחילים אז אני לא חייב להיות נחמד מידי ואני יכול להגיד שנושא האשכול מטומטם, המטרה פה בפורום פעם אחרונה שבדקתי היא להלחם בטמטום מסוג זה, אתה רוצה לבזבז בכמה אימונים לפחות שעתיים מהחיים שלך על הליכה מיותרת? לבריאות, שים לב שעצם זה שפתחת פה את האשכול ושאלת איך מעבירים כמות כזו של זמן מעידה על זה שאיפשהו גם לך יש בעיה עם זה.
כשתרצה עזרה אתה מוזמן לפרט גיל, גובה, משקל, אימונים, RMR ותפריט.
זה רחוק מלהראות ככה.עד עכשו הייתי מעביר שעה אירובי בסבבה אבל עוד שעה רציתי בסהכ עוד רעיונות זה ממש לא "מבזבז זמן ולא מפריע"
והכל טוב אין צורך אני מסתדר מצוין 😃.
מאמנים לא צריכים להתעסק לך בתזונה!!!!!התזונה מתנהלת באיכות הכי גבוהה שיש לא סתם אני עם המאמן שיש לי ,
ואני בכללי מתקשר לאנשים בשביל לדבר. וזה מעביר מאוד טוב את הזמן הזה. לפעמים סתם הולך עם מחשבות 😃
אני רוצה אחוזים!!!נתת לי רעיון לעסק
זה מאמן שמכין אנשים לתחרויות....מאמנים לא צריכים להתעסק לך בתזונה!!!!!
בדיוק בגלל זה הגעת למצב הטיפשי הזה.
תחליף מאמן, תשכור דיאטן, תודה לי אח"כ.