הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר איך להעביר שעתיים אירובי?

אילן חסוי

משתמש פעיל
301
34
נק' מוניטין:
25
301
34
היי ,
הייתי עושה שעה אירובי אחרי אימון עכשו לקראת סוף החיטוב אני עובר לשעתיים לתת תמקסימום האחרון
איך להעביר עוד שעה טיפיייים?

• פותח/ת השרשור
על כמה קלוריות אתה ומה הגירעון כרגע?
אין לי בדיוק גרעון שאני יודע אבל הוא גדול אני עושה את זה עם מאמן 😃
ואין כמות קלוריות או כמות מסויימת
זה מחושב לפי פחמימה וחלבון ושומן.
וחשבתי שאני משוגע שאני עושה חצי שעה כל יום
חחחח לא משוגע צריך עכשו עכשו עליתי באירובי מדורג
עכשו לתת את הפוש האחרון זה יעלה לשעתיים 😃.

אין לי בדיוק גרעון שאני יודע אבל הוא גדול אני עושה את זה עם מאמן 😃
ואין כמות קלוריות או כמות מסויימת
זה מחושב לפי פחמימה וחלבון ושומן.

חחחח לא משוגע צריך עכשו עכשו עליתי באירובי מדורג
עכשו לתת את הפוש האחרון זה יעלה לשעתיים 😃.
אם זה מה שמאמן הנחה אותך לעשות אני מציע לך להחליף מאמן ולהשיג תזונאי/דיאטן טוב

• פותח/ת השרשור
אם אתה רץ שעתיים בשביל חיטוב אז אף אחד מכם לא יודע מה הוא עושה.
עוד לא התחלתי לעשות שעתיים אירובי ,
ואני לא רץ אני הולך.
האירובי היה בהדרגתיות בהתאם להתקדמות החיטוב
עד עכשו זה היה שעה.

עוד לא התחלתי לעשות שעתיים אירובי ,
ואני לא רץ אני הולך.
האירובי היה בהדרגתיות בהתאם להתקדמות החיטוב
עד עכשו זה היה שעה.
אז תרוץ חצי שעה ותסיים עניין, או שתעשה פעילות אירובית אחרת בעצימות יותר גבוהה בחצי שעה.
לבזבז שעה+ על הליכה זה טמטום וחסר משמעות לחיטוב, מה שמשמעותי זו התזונה שבבירור לא מתנהלת כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
אז תרוץ חצי שעה ותסיים עניין, או שתעשה פעילות אירובית אחרת בעצימות יותר גבוהה בחצי שעה.
לבזבז שעה+ על הליכה זה טמטום וחסר משמעות לחיטוב, מה שמשמעותי זו התזונה שבבירור לא מתנהלת כמו שצריך.
התזונה מתנהלת באיכות הכי גבוהה שיש לא סתם אני עם המאמן שיש לי ,
ואתה סטיתה מנושא האשכול אם אין לך עוד משהו להגיד בנושא שנפתח חסוך את זה תודה.

ואתה סטיתה מנושא האשכול אם אין לך עוד משהו להגיד בנושא שנפתח חסוך את זה תודה.
למזלי לא פתחת את הדיון הזה במתחילים אז אני לא חייב להיות נחמד מידי ואני יכול להגיד שנושא האשכול מטומטם, המטרה פה בפורום פעם אחרונה שבדקתי היא להלחם בטמטום מסוג זה, אתה רוצה לבזבז בכמה אימונים לפחות שעתיים מהחיים שלך על הליכה מיותרת? לבריאות, שים לב שעצם זה שפתחת פה את האשכול ושאלת איך מעבירים כמות כזו של זמן מעידה על זה שאיפשהו גם לך יש בעיה עם זה.
כשתרצה עזרה אתה מוזמן לפרט גיל, גובה, משקל, אימונים, RMR ותפריט.

• פותח/ת השרשור
למזלי לא פתחת את הדיון הזה במתחילים אז אני לא חייב להיות נחמד מידי ואני יכול להגיד שנושא האשכול מטומטם, המטרה פה בפורום פעם אחרונה שבדקתי היא להלחם בטמטום מסוג זה, אתה רוצה לבזבז בכמה אימונים לפחות שעתיים מהחיים שלך על הליכה מיותרת? לבריאות, שים לב שעצם זה שפתחת פה את האשכול ושאלת איך מעבירים כמות כזו של זמן מעידה על זה שאיפשהו גם לך יש בעיה עם זה.
כשתרצה עזרה אתה מוזמן לפרט גיל, גובה, משקל, אימונים, RMR ותפריט.
עד עכשו הייתי מעביר שעה אירובי בסבבה אבל עוד שעה רציתי בסהכ עוד רעיונות זה ממש לא "מבזבז זמן ולא מפריע"
והכל טוב אין צורך אני מסתדר מצוין 😃.

עד עכשו הייתי מעביר שעה אירובי בסבבה אבל עוד שעה רציתי בסהכ עוד רעיונות זה ממש לא "מבזבז זמן ולא מפריע"
והכל טוב אין צורך אני מסתדר מצוין 😃.
זה רחוק מלהראות ככה.
מציעים לך פה עזרה, קח אותה במקום לתקוע את הראש בחול ולהחליט שאתה מבין משהו כשברור שאתה רחוק מהמצב הזה

מאמנים לא צריכים להתעסק לך בתזונה!!!!!
בדיוק בגלל זה הגעת למצב הטיפשי הזה.
תחליף מאמן, תשכור דיאטן, תודה לי אח"כ.

אני עושה בין שעה לשעתיים הליכה של "אירובי" בערך הולך 5.5-8 ק"מ (תלוי ביום). לרוב אני עושה את ההליכה בערב בחוץ ואני בכללי מתקשר לאנשים בשביל לדבר. וזה מעביר מאוד טוב את הזמן הזה. לפעמים סתם הולך עם מחשבות 😃

אבל אצלי זה אף פעם לא ביום אימון כלומר עושה את זה בערך 3 פעמים בשבוע. וזה גם סוג של בשביל להתאוור מהישיבה בעבודה/בבית מול המחשב.

אם אתה עושה על הליכון אז סרט.

לכל אלו שרשמו שזה בזבוז זמן אז אישית מעדיף ללכת שעה וחצי מאשר לרוץ חצי שעה בעיקר בגלל התאוששות לאימוני הרגליים שהרגשתי שריצה פוגעת בי. בנוסף זה משהו שהוא טוב בשבילי כמו שרשמתי בשביל קצת להיות "בחוץ" ולא ליד המחשב. אז הליכה זה ממש נחמד להעביר את הזמן. כאשר הכלב שלי עדיין היה חי אז זה היה גם טיול איתו שבכלל היה תענוג.

אז תאמץ כלב או מכיר גם אנשים שמקשיבים לפודקאסטים שזה גם משהו שעוד לא הגעתי אליו כי צריך קצת להשקיעה לחפש דברים טובים לתחום שאתה אוהב.
אני עושה בין שעה לשעתיים הליכה של "אירובי" בערך הולך 5.5-8 ק"מ (תלוי ביום). לרוב אני עושה את ההליכה בערב בחוץ ואני בכללי מתקשר לאנשים בשביל לדבר. וזה מעביר מאוד טוב את הזמן הזה. לפעמים סתם הולך עם מחשבות 😃

אבל אצלי זה אף פעם לא ביום אימון כלומר עושה את זה בערך 3 פעמים בשבוע. וזה גם סוג של בשביל להתאוור מהישיבה בעבודה/בבית מול המחשב.

אם אתה עושה על הליכון אז סרט.

לכל אלו שרשמו שזה בזבוז זמן אז אישית מעדיף ללכת שעה וחצי מאשר לרוץ חצי שעה בעיקר בגלל התאוששות לאימוני הרגליים שהרגשתי שריצה פוגעת בי. בנוסף זה משהו שהוא טוב בשבילי כמו שרשמתי בשביל קצת להיות "בחוץ" ולא ליד המחשב. אז הליכה זה ממש נחמד להעביר את הזמן. כאשר הכלב שלי עדיין היה חי אז זה היה גם טיול איתו שבכלל היה תענוג.

אז תאמץ כלב או מכיר גם אנשים שמקשיבים לפודקאסטים שזה גם משהו שעוד לא הגעתי אליו כי צריך קצת להשקיעה לחפש דברים טובים לתחום שאתה אוהב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית