עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוי אוי אוי איך אני מת על האנשים האלה; "גיי פרס".תחליף את הגיי פרס בסקוואט או לאנג׳ים או דדליפט, פולי עליון במתח, ותוריד תרגיל ידיים אחד.
מה רע בBOR?(חוץ מזה שאין פואנטה לתת לכל שריר תרגיל אחד ולגב 2)@oriri121 מה הסיבות לבחירת התרגילים האלה?
לחיצת רגליים - יש עדיפות לסקווט או לאנג׳ים
פולי - עדיפות למתח
חתירה עם מוט - עדיפות לחתירה עם משקולת יד/יד
לחיצת חזה - 12*3 עם דאמבלים מאוד יקשה עליך להתקדם.
אותו דבר גם לגבי הכתפיים
יד קדמית אפשר לוותר על הפטישים.
מעבר לבחירת התרגילים , תחשוב מה תכנון ההתקדמות שלך
Bor הוא תרגיל שקל לעשות בו צ׳יטינג ולכן נדיר למצוא עבודה בטכניקה טובה. בנוסף הוא מייצר עומס על הזוקפים. לדעתי יש יתרון גם לעבוד על תרגילים של כל צד בנפרד.מה רע בBOR?(חוץ מזה שאין פואנטה לתת לכל שריר תרגיל אחד ולגב 2)
פולי כנראה כי הוא לא יכול מתח כל השאר מסכים איתך
נתעלם מזה שהוא לא צריך עוד תרגילBor הוא תרגיל שקל לעשות בו צ׳יטינג ולכן נדיר למצוא עבודה בטכניקה טובה. בנוסף הוא מייצר עומס על הזוקפים. לדעתי יש יתרון גם לעבוד על תרגילים של כל צד בנפרד.
מחליף בלאנצים עם משקולות ידתחליף את הגיי פרס בסקוואט או לאנג׳ים או דדליפט, פולי עליון במתח, ותוריד תרגיל ידיים אחד.
כרגע לא יודע לעשות סקוואט או דד ועשיתי חודשיים עם טכניקה לקוייה אז הפסקתיתחליף את הלג פרס בסקוואט. אין סיבה להחליף משיכה פולי עליון במתח
לג פרס תרגיל טוב וגם קשה אבל פחות מסקוואטאוי אוי אוי איך אני מת על האנשים האלה; "גיי פרס".
לא נמאס לך לרשום תגובות מטומטמות?
זה שסקוואט תרגיל יותר פופולרי ומוערך זה הופך את הלג פרס לחרא?
אני יעשה ככה לאנצים@oriri121 מה הסיבות לבחירת התרגילים האלה?
לחיצת רגליים - יש עדיפות לסקווט או לאנג׳ים
פולי - עדיפות למתח
חתירה עם מוט - עדיפות לחתירה עם משקולת יד/יד
לחיצת חזה - 12*3 עם דאמבלים מאוד יקשה עליך להתקדם.
אותו דבר גם לגבי הכתפיים
יד קדמית אפשר לוותר על הפטישים.
מעבר לבחירת התרגילים , תחשוב מה תכנון ההתקדמות שלך
מוט wמחליף בלאנצים עם משקולות יד
כרגע לא יודע לעשות סקוואט או דד ועשיתי חודשיים עם טכניקה לקוייה אז הפסקתי
לג פרס תרגיל טוב וגם קשה אבל פחות מסקוואט
אני יעשה ככה לאנצים
מתח
חתירה עם משקולות יד יד
Bench press
ועוד שאלה מה כדאי לי להשאיר ליד פטישים או כפיפות מרפקים עם מוט w?
תודה אחימוט w
כןאוי אוי אוי איך אני מת על האנשים האלה; "גיי פרס".
תודה אחי
כרגע התוכנית ככה
לאנצים עם משקולות יד 3x8
מתח 3x6
חתירה עם משקולות יד 10x3
בנץ פרס 3x12
כפיפת כתף כנגד מוט אולימפי
לחיצה צרפתית עם מוט w 10x3
כפיפות מרפקים בישיבה מוט w 3x10
בטן בגלגל 3x15
ככה זה טוב?[/QUOTEעדיף לעשות את הבנץ׳ לפני תרגילי הגב, אבל אם זה לא מפריע לך אז בסדר
לדעתי הוא תרגיל חרא בלי קשר לפופולריות של הסקוואט.אוי אוי אוי איך אני מת על האנשים האלה; "גיי פרס".
בחתירה בעמידה אתה מתכוון ל-לחיצת כתפיים בעמידה?כפיפת כתף זה בערך התרגיל הכי מיותר שיש, אם כבר אז תעשה לחיצת כתפיים או חתירה בעמידה. לדעתי 3 סטים של מתח ו-3 סטים של חתירה
זה יותר מדי, לפחות תוריד את כמות הסטים ל-2 בחתירה.
עשה לי טובה, הסיבה העיקרית שהוא מקבל שם רע זה בגלל שזה תרגיל במכונה.לדעתי הוא תרגיל חרא בלי קשר לפופולריות של הסקוואט.
הטיעונים נכונים, אין סיבה להשתמש במילה gay כמילת גנאיבטח שיש לי סיבה, וגם יותר מאחת. תנועה שלא מצריכה שיווי משקל, קורדינציה והפעלה של המייצבים, לא מתורגמת בצורה ממש טובה לביצועים ספורטיביים ולא מפעילה את שרירי הליבה בצורה שהרבה תרגילים אחרים מפעילים, מאפשרת לך להרים משקלים גבוהים שעלולים לגרום לך לחשוב שאתה חזק (ולפעמים גם להיפצע)... והיא מכוערת.
במילים אחרות, it's fucking gay.