זה לא מדויק. רצוי לכל מתאמן לבנות לעצמו בסיס של כוח. ורק אח''כ להתחיל במתן דגשים.אבל יותר טוב להתקדם בהכל אם מה שמעניין אותך זה בילדינג 😃
אני בטוח שאתה יכול לראות הבדלים בין התקופה שמשכת 100 קילו לעכשיו שאתה מושך 150
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא מדויק. רצוי לכל מתאמן לבנות לעצמו בסיס של כוח. ורק אח''כ להתחיל במתן דגשים.אבל יותר טוב להתקדם בהכל אם מה שמעניין אותך זה בילדינג 😃
זה לא מדויק. רצוי לכל מתאמן לבנות לעצמו בסיס של כוח. ורק אח''כ להתחיל במתן דגשים.
מה המשקל שלך אז ועכשיו?שאני הייתי בשיא של הכוח שלי (200 דד, 105 בנץ', 65-70 פרס, 160 סקוואט והכל לחזרה) הגב והיד הקדמית שלי לא היו רחבים וגדולים כמו היום שאני משקיע בשניהם באופן ספציפי ועושה תוכנית שיש בה יותר נפח.
מה המשקל שלך אז ועכשיו?
אני לא טוען שהידיים יגדלו באותה מידה אלא שכדאי לבנות קודם מסה באמצעות התרגילים המרכזיים ולא בעזרת תרגילים משניים.
אתה לובש היום מידת חולצה יותר גדולה מאשר שקלת 80?שקלתי 80.5
היום אני שוקל 73-74 ואני נראה יותר גדול (ופחות שמן)
גובה 171
אתה סתם מתווכח.. בן אדם שחיף שעושה SS מן הסתם שהידיים שלו יגדלו רק מתרגילים המרכזיים אבל יהיה גבול מסויים משום שתצטרך להוסיף עוד נפח. דוג׳ אישית שלי, אני שוקל 120 קילו והיה לי קשה מאוד עם המתח עד שחיזקתי את הידיים שלי בעזרת תרגילי עזר זה הכל.. לפעמים תרגילים מבודדים דווקא עוזרים המון להתקדמות בתרגילים המרכזיים במיוחד בתוכניות יותר מתקדמות..בסדר
אתה לובש היום מידת חולצה יותר גדולה מאשר שקלת 80?
לא מסכים הסיבה היחידה שאני עושה לינארית זה כי מעניין לי תפתח הימני איך הרגליים שלי יראו ואני נהנה הרבה יותר מבילדינג ספציפית מכיר מספיק אנשים שמרימים הרבה פחות ממני (בכל מורכב) ויותר גדולים ממני אני מאמין שחובה נפח בשבילך לפתח גדולזה לא מדויק. רצוי לכל מתאמן לבנות לעצמו בסיס של כוח. ורק אח''כ להתחיל במתן דגשים.
הרמה של התגובות פה מתחילה להזכיר קצת את FXP, מה נסגר? @White Walker
ראית את המנהל החדש שם עם ה180 סקוואט לעשירית חזרה בסמית'?אם אתה תראה מה הולך שם אתה תבין שמה שהולך כאן זה בקטנה, שם זה חתיכת ג'ונגל של ילדים טיפשים.
ראית את המנהל החדש שם עם ה180 סקוואט לעשירית חזרה בסמית'?