הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הבחור שמלכלך את המכון במגנזיום

• פותח/ת השרשור Ben97
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אתה מרשים מאוד. ולחשוב מה היה קורה עם חגורה רצינית
תודה רבה, האמת יש לי חגורה פשוטה של RDX שאני שומר בתיק למקרה חירום, אבל אני לא אוהב להשתמש בה כי היא גורמת לי לשאננות.

תודה רבה אח!
האמת זה מאוד מרתיע אותי, במיוחד אחרי השבוע הלא נעים שעברתי. אם תצפה בסרטונים אתה תראה שהיה לי ממש קשה. כמובן שאם שבוע הבא לא יעבור כמו שצריך אני לא אנסה להרוג את עצמי, לא דחוף לי להגיע ל180 סקוואט.
זאת הבעיה כי בסרטונים הסקוואט תמיד נראה הרבה פחות כבד מבמציאות (וגם בכללי מהצד) אז אפילו לא זיהיתי כל כך את הקושי. בכל מקרה אם לא ילך אז לא ילך תנסה פעם אחרת בכל מקרה יהיה מעניין לעקוב ולראות איך הלך.

אתה מרשים מאוד. ולחשוב מה היה קורה עם חגורה רצינית
מסכים. אני לא אומר את זה הרבה אבל אני מזהה כאן פוטנציאל אמיתי!

• פותח/ת השרשור
זאת הבעיה כי בסרטונים הסקוואט תמיד נראה הרבה פחות כבד מבמציאות (וגם בכללי מהצד) אז אפילו לא זיהיתי כל כך את הקושי. בכל מקרה אם לא ילך אז לא ילך תנסה פעם אחרת בכל מקרה יהיה מעניין לעקוב ולראות איך הלך.

מסכים. אני לא אומר את זה הרבה אבל אני מזהה כאן פוטנציאל אמיתי!
תודה, מעריך את זה מאוד! 😃

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
Ben97 עדכן/ה את הלוג ״הבחור שמלכלך את המכון במגנזיום״:

עדכון לוג: 12/02/18

יום נפח בבית:
סקוואט 160×5×5
בנץ' פרס 115×5×5
חתירה 117.5×5, 115×5, 107.5×5×3
יד קדמית
בטן

קשה לי מאוד בנעילה בבנץ', תוהה אם אני עושה יותר מידי נפח ליד אחורית אז ויתרתי השבוע על LTE.
בנוסף היה לי קשה מידי בחתירה אז אני אעשה דילואד שבוע הבא.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
Ben97 עדכן/ה את הלוג ״הבחור שמלכלך את המכון במגנזיום״:

עדכון לוג: 23/02/18

שבוע קצת לחוץ ומעייף, בנוסף לא זוכר אם ציינתי אבל ביום נפח התבלבלתי בסטים באוברהד פרס, יש מצב שזה הסיבה לכשל.
יום עצימות קשה מאוד:
סקוואט 182.5×5 pr
אוברהד פרס 82.5×4 f
דדליפט 205×5
מקבילים 41.25×10×3
יד קדמית
בטן

קרא את שאר עדכון הלוג...

מזל טוב על הפיאר! נראה רחוק מלהיות RM5! ממשיך לחכות ליום שבו תשים חגורה ותראה לנו את הכוח האמיתי שלך 😆

• פותח/ת השרשור
מזל טוב על הפיאר! נראה רחוק מלהיות RM5! ממשיך לחכות ליום שבו תשים חגורה ותראה לנו את הכוח האמיתי שלך 😆
תודה אחי:37mv:
האמת האוברהד פרס הוריד לי את כל הביטחון, התפללתי רק להצליח את הדדליפט

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית