ייעוץ מתחזק אבל לא גדל

Ofir000

משתמש מתחיל
102
2
נק' מוניטין:
2
102
2
מתאמן כבר כמעט 10 חודשים ,אני מרגיש שאני לא גודל כמעט בצורה משמעותית בגוף ונטו מתחזק ,אני מתמיד על אימונים מאוד על תזונה גם משתדל להתמיד באוכל לא תמיד הולך וגם אם לא בדיוק תזונה נכונה ואני לא מגיע בדיוק לרמת החלבון והפחמימה אני דואג להגיע לכמות הקלוריות שצריך,וגם אז אני לא עולה במשקל ולא במראה גוף מרגיש שאני תקוע גם במשקל וגם בגודל הגוף אני מתקדם טיפה במשקלים באימונים אבל רוצה גם שינוי בגוף .
עזרה ? אני כבר מיואש מהי הסיבה

בן 21 שוקל 68 גובה 1.70

תזונה בעיקר, אבל גם תלוי במה הכמה מתחזק, כמה ובמה השתפרת ב10 חודשים האחרונים?
לדוג' אם הסקואט עלה מ20 (מוט ריק) ל60 ב10 חודש, סביר להניח שהגדילה לא משמעותית כמו שהיא היית יכולה להיות אם נניח היית מגיע ל100 או יותר, שוב תלוי בגורמים רבים שקשורים אלייך (משקל גוף, כמה הרמת בהתחלה, איזו תוכנית עשית וכו')

• פותח/ת השרשור
אז ככה בהתחלה עשיתי חודש fbw אחר כך נרשמתי לייעוץ אישי פה אצל מייק והייתי בייעוץ 4 חודשים שבהם ראיתי גדילה לא ניכרת אך גדלתי , לאחר מכן שעזבתי אתה יעוך המשכתי עוד קצת עם אותה התוכנית עד שהתחלתי להיקע כמעט חודשיים במשקלים,לפני שבועיים התחלתי דילואד של שבועיים שעשיתי בעצם יותר חזרות ופחות משקל וזה עזר לי יחסית כי הצלחתי להעלות במשקלים בננץ' אחרי המון זמן ,כרגע הבנתי שהתוכנית שעשיתי עד עכשיו ככה לפי דעתי היא לא עם מספיק נפח ואני לא מתאמץ כמעט בכלל באימונים שלי כאילו כמובן מרים כמה שאפשר אבל לא באמת קורע את השריר כמו שאני רואה אנשים אחרים כמוני באותו מצב וזמן של אימונים עושים, אז שיניתי את רוב התרגילים לטווחי חזרות של 10-12 חוץ מתרגילים שעובדים על שרירים גדולים (גב,חזה) שבהם אני עושה 6-8 חזרות
).

סליחה על החפירה,יודע שאני לא מומחה בגלל זה אני פה אשמח לעזרה.
נ.ב יש מצב שאני לא מספיק מתמיד על תזונה אבל מבחינת קלוריות אני תמיד מגיע למה שצריך ולגבי שינה יש לי בעיית שינה שאולי בגלל זה אני לא גודל,לא שולל את האפשרות הזאת.

נערך לאחרונה:
רשמת שלא הקפדת על התזונה, ואם לא הקפדת על תזונה עם תכנית כזאת אז ברור שלא תגדל..
בכל מקרה לא חושב שזה מקובל לדון על תוכנית שקיבלת מבעל האתר

ד"א כמה משקל אתה עולה בשבוע?
ומה התפריט

נערך לאחרונה:
עם תוכנית דומה לזו בייעוץ האישי אצל מייק גדלתי יפה מאוד, העניין הוא להצמד לתפריט שקיבלת. ואתה ממשיך לטחון פה את נושא התוכנית, שלדעתי במשבצת שאתה נמצא בה אין טעם לייחס לה חשיבות כלל.

כל תוכנית שהיית עושה בהתחלה היית גדל ממנה אם היית אוכל טוב, אתה פשוט לא אוכל ולכן לא משנה איזה תוכנית תעשה וכמה נשב פה וננתח איך לבנות לך את התוכנית המושלמת, זה לא יעזור אף פעם, מניסיון אישי.

תתחיל לאכול ולא לדמיין שאתה אוכל, ורק אז תראה שיפור.

נקודה נוספת - התוכנית שפרסמת זו תוכנית שמשלמים עליה בייעוץ אישי כדי שיבנו אותה עבורך, זה לא ראוי שאתה מפרסם אותה בצורה כזו ולכן הייתי ממליץ לערוך את ההודעה.

זה באמת עניין של תזונה אני מאמין, או התקדמות (אתה צריך לעלות משקלים/חזרות וכו')
אני ממש גדל על hst לאחרונה אם תרוצה תיכול לנסות אחרי ייעול תזונה

• פותח/ת השרשור
רשמת שלא הקפדת על התזונה, ואם לא הקפדת על תזונה עם תכנית כזאת אז ברור שלא תגדל..
בכל מקרה לא חושב שזה מקובל לדון על תוכנית שקיבלת מבעל האתר

ד"א כמה משקל אתה עולה בשבוע?
ומה התפריט
כן מסכים ,לא אמרתי שהתוכנית לא טובה פשוט מיציתי אותה והתחלתי להיתקע במשקלים אין לי תלונות חלילה דווקא גדלתי יפה בתקופה הזו, עכשיו אני לא עולה כבר במשקל נשאר בדיוק באותו משקל מרגיש שהגוף שלי יותר מתחטב מאשר גודל לא יודע איך להסביר.
עם תוכנית דומה לזו בייעוץ האישי אצל מייק גדלתי יפה מאוד, העניין הוא להצמד לתפריט שקיבלת. ואתה ממשיך לטחון פה את נושא התוכנית, שלדעתי במשבצת שאתה נמצא בה אין טעם לייחס לה חשיבות כלל.

כל תוכנית שהיית עושה בהתחלה היית גדל ממנה אם היית אוכל טוב, אתה פשוט לא אוכל ולכן לא משנה איזה תוכנית תעשה וכמה נשב פה וננתח איך לבנות לך את התוכנית המושלמת, זה לא יעזור אף פעם, מניסיון אישי.

תתחיל לאכול ולא לדמיין שאתה אוכל, ורק אז תראה שיפור.

נקודה נוספת - התוכנית שפרסמת זו תוכנית שמשלמים עליה בייעוץ אישי כדי שיבנו אותה עבורך, זה לא ראוי שאתה מפרסם אותה בצורה כזו ולכן הייתי ממליץ לערוך את ההודעה.

מסכים עם מה שאמרת ערכתי את התגובה , כן אני שומע את זה המון אבל כמה אני כבר יאכל , שלא אגיע למצב שאשמין , מבחינת חלבון אני די מסודר אני מגיע כל יום כמעט תמיד ל 180-200 חלבון אולי קצת פחות ,מבחינת פחמימה אולי לא מספיק אין לי כל כך מושג כמה אני אוכל בדיוק

זה באמת עניין של תזונה אני מאמין, או התקדמות (אתה צריך לעלות משקלים/חזרות וכו')
אני ממש גדל על hst לאחרונה אם תרוצה תיכול לנסות אחרי ייעול תזונה

אשמח שתפרט מזה אומר

סליחה על החפירה,יודע שאני לא מומחה בגלל זה אני פה אשמח לעזרה.
נ.ב יש מצב שאני לא מספיק מתמיד על תזונה אבל מבחינת קלוריות אני תמיד מגיע למה שצריך ולגבי שינה יש לי בעיית שינה שאולי בגלל זה אני לא גודל,לא שולל את האפשרות הזאת.

מה זה מה שצריך? אם אתה לא עולה במשקל אז אתה לא מגיע ל-"מה שצריך" מבחינת קלוריות. כשיש עודף קלורי אז עולים במשקל. בעיות שינה עלולות לפגוע בהתקדמות באימונים, אבל לרוב כשישנים מעט מדי אז דווקא עולים במשקל.

ותאכלס, שאלו אותך כמה ובמה התחזקת ב-10 החודשים שעברו ובאמת דפקת חפירה (בלי להעליב) בלי לתת שום מידע שאפשר להסיק ממנו מסקנות לגבי ההתקדמות שלך... אין לי שום כוונה לרדת עליך, אני פשוט רוצה למקד את תשומת הלב שלך על מה שחשוב.

תשובה עניינית סתם לדוגמא:

"סקוואט מ-40 קילו 8 חזרות ל-80 ו-8 חזרות, בנץ פרס מ-20 קילו ל-70 קילו... משקל גוף מ... ל..."

השורה התחתונה היא שאם לא הייתה התקדמות משמעותית במשקלי העבודה ובנפח, אז אין שום סיבה שתגדל. וממה שאתה מתאר זה לא נשמע שהייתה התקדמות משמעותית, אחרת גם לא היית פותח את האשכול. עוד לא שמעתי על מישהו שעלה משמעותית במשקלי העבודה ובנפח האימונים ולא הצליח לגדול, במיוחד בשנה הראשונה. זה נשמע לי שאתה יכול להתקדם הרבה יותר מהר אם תאכל מספיק ותיתן דגש על העמסת יתר באימונים. ב-10 החודשים הצפי הוא לעלות לפחות 10 קילו במשקל הגוף, וזה עם עודף קלורי מאוד מתון.

• פותח/ת השרשור
מה זה מה שצריך? אם אתה לא עולה במשקל אז אתה לא מגיע ל-"מה שצריך" מבחינת קלוריות. כשיש עודף קלורי אז עולים במשקל. בעיות שינה עלולות לפגוע בהתקדמות באימונים, אבל לרוב כשישנים מעט מדי אז דווקא עולים במשקל.

ותאכלס, שאלו אותך כמה ובמה התחזקת ב-10 החודשים שעברו ובאמת דפקת חפירה (בלי להעליב) בלי לתת שום מידע שאפשר להסיק ממנו מסקנות לגבי ההתקדמות שלך... אין לי שום כוונה לרדת עליך, אני פשוט רוצה למקד את תשומת הלב שלך על מה שחשוב.

תשובה עניינית סתם לדוגמא:

"סקוואט מ-40 קילו 8 חזרות ל-80 ו-8 חזרות, בנץ פרס מ-20 קילו ל-70 קילו... משקל גוף מ... ל..."

השורה התחתונה היא שאם לא הייתה התקדמות משמעותית במשקלי העבודה ובנפח, אז אין שום סיבה שתגדל. וממה שאתה מתאר זה לא נשמע שהייתה התקדמות משמעותית, אחרת גם לא היית פותח את האשכול. עוד לא שמעתי על מישהו שעלה משמעותית במשקלי העבודה ובנפח האימונים ולא הצליח לגדול, במיוחד בשנה הראשונה. זה נשמע לי שאתה יכול להתקדם הרבה יותר מהר אם תאכל מספיק ותיתן דגש על העמסת יתר באימונים. ב-10 החודשים הצפי הוא לעלות לפחות 10 קילו במשקל הגוף, וזה עם עודף קלורי מאוד מתון.

ברור לוקח את הכל כביקורת בונה תודה רבה 😃
לפי התפריט שהיה לי הייתי מגיע לסביבות 2500 קלוריות כנראה שזה לא מספיק ,יודע שזה ישמע דפוק אבל אני מלא בשירותים כמעט 4 פעמים ביום אולי חילוף חומרים משהו קשור ? , אני מגיע כמו שאמרתי ל180 חלבון ביום , פחמימה ושומן אין לי מושג אבל משתדל לאכול הרבה שוב כנראה לא מספיק.
העניין הוא שיש המון תרגילים בתאכלס כן התקדמתי,לדוגמא בידיים אולי לא התרחבתי ממש אבל התחטבתי והתחזקתי , אני רואה אנשים שגדולים ממני מאוד יחסית במשקל ובגודל היקף היד לדוגמא ואני מרים יותר מהם אני לא יודע אם זה אינדיקציה אבל אפשר להגיד שהתקדמתי ב30% במשקלים בכלל התרגילים לא יותר מזה.
העניין הוא ששיניתי תוכנית לכך שהנפח באימון יהיה יותר גבוה העלתי את מספר החזרות והורדתי טיפה במשקל אז תאכלס להגיד כמה התקדמתי בחודשיים האחרונים אפשר להגיד שכן אבל לא מספיק.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית