הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ טקסס/5,3,1/מדקאו

Ron.cohen13

משתמש פעיל
892
164
נק' מוניטין:
230
892
164
אני עכשיו מתחיל חודש בSS
עבדתי בעבר על תוכנית כוח של 5X5
ורציתי לנסות תוכנית כוח אחרת
הציעו לי את הטקסס בתור תוכנית ממש טובה עכשיו יש לי כמה שאלות
קראתי את המאמר בקילוגרם על טקסס השאלה אם אני כל שבוע עובד על תרגיל אחד במשך שלושה אימונים?

ומה ההבדלים בין התוכניות שאדע לאיזה כיוון ללכת..
המטרה שלי היא לגדול כמה שיותר אבל עם הרבה כוח לא רק להתנפח

• פותח/ת השרשור
ולכמה אתה מתכנן להגיע בתרגילים המרכזיים בתקופה הזאת?

אני מקווה שכמו שצריך לעלות כמה שיותר בכל אימון,
רוצה להגיע לכמה שיותר
פי שתים סקוואט ודדליפט ממשקל גוף
אחד וחצי בנץ חתירה ופרס
אני שוקל 61
אם צריך יותר אז יותר, אני רוצה להתקדם ולגדול גם אם תגיד לי שצריך להרים אוטו עלי

אני מקווה שכמו שצריך לעלות כמה שיותר בכל אימון,
רוצה להגיע לכמה שיותר
פי שתים סקוואט ודדליפט ממשקל גוף
אחד וחצי בנץ חתירה ופרס
אני שוקל 61
אם צריך יותר אז יותר, אני רוצה להתקדם ולגדול גם אם תגיד לי שצריך להרים אוטו עלי
לא מחליפים תכנית כל עוד אתה מתקדם. בSS אפשר להתקדם גם חצי שנה ויש כאלה שהתקדמו גם 9 חודשים. אם אתה מתכוון להגיע למשקלים גבוהים תוך חודש זה אומר שאתה רוצה להוסיף כמה שיותר משקל וכמה שיותר מהר וזה רעיון מאוד גרוע. תקרא על התכנית בפורטל ותבין אותה ותעשה אותה כמה זמן שצריך. מי שמגיע לתוצאות זה לא מי שעשה יותר תכניות מגניבות אלא מי שמיצה לפחות תכנית 1 או 2.

• פותח/ת השרשור
לא מחליפים תכנית כל עוד אתה מתקדם. בSS אפשר להתקדם גם חצי שנה ויש כאלה שהתקדמו גם 9 חודשים. אם אתה מתכוון להגיע למשקלים גבוהים תוך חודש זה אומר שאתה רוצה להוסיף כמה שיותר משקל וכמה שיותר מהר וזה רעיון מאוד גרוע. תקרא על התכנית בפורטל ותבין אותה ותעשה אותה כמה זמן שצריך. מי שמגיע לתוצאות זה לא מי שעשה יותר תכניות מגניבות אלא מי שמיצה לפחות תכנית 1 או 2.

קראתי בפורטל את שתי המאמרים גם את של השאלות והתשובות וגם את ההסבר על התוכנית, בכל מקרה זה פחות הנקודה.. אני שואל על שאר התוכניות, גם אם אעשה חצי שנה SS
אני רוצה לדעת על שאר התוכניות

קראתי בפורטל את שתי המאמרים גם את של השאלות והתשובות וגם את ההסבר על התוכנית, בכל מקרה זה פחות הנקודה.. אני שואל על שאר התוכניות, גם אם אעשה חצי שנה SS
אני רוצה לדעת על שאר התוכניות
את השאלה לגבי התרגיל לא הבנתי. אבל בגדול אם תבנה בסיס טוב, אבל באמת טוב בSS אז אתה יכול לעבור ישר ל531 שתהיה כבדה בתרגילים המרכזיים וחזרות גבוהות בתרגילים הנוספים שרצוי שיהיו גם מורכבים ברובם. צריך לתכנן בצורנ חכמה ולא להגזים בתרגילים כי אז התוצאה לא תהיה טובה כל כך.

• פותח/ת השרשור
את השאלה לגבי התרגיל לא הבנתי. אבל בגדול אם תבנה בסיס טוב, אבל באמת טוב בSS אז אתה יכול לעבור ישר ל531 שתהיה כבדה בתרגילים המרכזיים וחזרות גבוהות בתרגילים הנוספים שרצוי שיהיו גם מורכבים ברובם. צריך לתכנן בצורנ חכמה ולא להגזים בתרגילים כי אז התוצאה לא תהיה טובה כל כך.
השאלה בנוגע לתרגיל היא האם התכונית טקסס בנויה על תרגיל אחד כל שבוע
וכל שבוע מחליפים או שזה תוכנית של מספר תרגילים שמתקדמים כל שבוע?

וב531 האם אני צריך לעשות בתרגילי עזר מספר חזרות גבוה? אני פשוט פחות מכיר אותה לא קראתי עליה..

השאלה בנוגע לתרגיל היא האם התכונית טקסס בנויה על תרגיל אחד כל שבוע
וכל שבוע מחליפים או שזה תוכנית של מספר תרגילים שמתקדמים כל שבוע?

וב531 האם אני צריך לעשות בתרגילי עזר מספר חזרות גבוה? אני פשוט פחות מכיר אותה לא קראתי עליה..

טקסס יותר תתאים נראלי, אתה עושה כעיקרון כמו באסאס תרגילים רק שיש שינוי באיך אתה עושה אותם, יש יום נפח, יום התאוששות ויום עצימות

• פותח/ת השרשור
טקסס יותר תתאים נראלי, אתה עושה כעיקרון כמו באסאס תרגילים רק שיש שינוי באיך אתה עושה אותם, יש יום נפח, יום התאוששות ויום עצימות

אוקי איך נראת התוכנית? פשוט בפורטל זה כתוב לא טוב בכלל

איך בנויה התוכנית
חמישה תרגילים - דדליפט, חתירה, סקוואט, פרס, ובנצ
שלוש פעמים בשבוע בתבנית של טקסס (וחליום, התאוששות, ועצימות)?

קבצים מצורפים

• lbs_image.PNG
    lbs_image.PNG
    KB 47.3 · צפיות: 94
  • פותח/ת השרשור
יותר ברור אחי תודה רבה, מזה GHR, אם אפשר במקום פאורקלין לעשות חתירה עם כמה שהקלין הוא תרגיל יפה ומושלם אין מי שידריך אותי לעשות אותו....
ומה הכוונה בFri?

יותר ברור אחי תודה רבה, מזה GHR, אם אפשר במקום פאורקלין לעשות חתירה עם כמה שהקלין הוא תרגיל יפה ומושלם אין מי שידריך אותי לעשות אותו....
ומה הכוונה בFri?
Fri זה יום שישי. וכן אתה לא אמור לעשות פאוורקלין אם אין לך מאמן באמת טוב שיכול ללמד. Ghr זה Glute ham raise, אתה יכול לחפש ביוטיוב או בגוגל. לא בטוח שבמכון שלך יש את המכשיר שדרוש לזה אז אתה יכול פשוט לעשות פשיטות גו במקום.

• פותח/ת השרשור
Fri זה יום שישי. וכן אתה לא אמור לעשות פאוורקלין אם אין לך מאמן באמת טוב שיכול ללמד. Ghr זה Glute ham raise, אתה יכול לחפש ביוטיוב או בגוגל. לא בטוח שבמכון שלך יש את המכשיר שדרוש לזה אז אתה יכול פשוט לעשות פשיטות גו במקום.

בפשיטת גו גם צריך להוסיף משקל?
סט אחד של דד ליפט בכלל מקדם לאנשהו?
כאילו איך אני אתקדל במשקלים בדד ליפט אם אני לא עושה דד ליפט ( כן למרות שהשרירים עובדים בתרגילים האחרים..)

נערך לאחרונה:
יש מאמנים רבים שמעדיפים שמתחילים ומתאמנים ברמה בינונית יעלו את הדדליפט בעיקר בעזרת סקואט ותרגילים נוספים, אז כן סט אחד יעבוד ואגב הדדליפט שלי לא עלה מ140 למרות שהייתי עושה דדליפט אבל כשחזרתי לאסאס והעליתי את הסקואט מ120 ל145 הדדליפט זינק ל180 אז אני די תומך בגישה הזאת
מתאמנים מתקדמים עובדים הרבה דדליפט בישביל עניין הטכניקה והספציפיות
לגבי פשיטות גו אחרי שאתה עושה נכון וטוב וזה כבר לא מאתגר אפשר להוסיף משקל

שני מאמני ssc כתבו תכנית שנקראת the bridge barbell medicine. במאמר עליה הם טוענים שבטקסס מדקאו ו 531 פשוט גרועות כי הווליום נמוך יותר מה ווליום ב ss. מרגע שהפכת למתאמן בינוני הגיוני יותר להעלות נפח כדי לגרות את השריר יותר.
תכנית טובה ומעניינת אם סיימת ss כמו שצריך.
חודש בתכנית לא יספיק כמו שנכתב קודם
בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית