הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעת תוכנית AB

FraginstonGainz

משתמש מתחיל
26
3
נק' מוניטין:
5
26
3
אז ככה עושה AB ורציתי חוות דעת על התוכנית,אם יש משהו להוזיז או להחליף וכו וכו.
השתדלתי שיהיה לכל שריר ולכל חלק בשריר תרגיל ושלא יהיה נפח יותר מידי.
מתאמן 3 חודשים וחצי,חודש וחצי ראשון FBW וכרגע בAB.שיניתי אותו קצת מהמקור שהיה בגלל שהיה נפח גבוה והרגשתי שזה פוגע לי בהתאוששות והאימונים היו ארוכים יתר על המידה(שעתיים +).

יום A(חזה,יד אחורית,גב):

חזה:

Bench 3X8

Crossover/incline 3X10

Dips 3X10

גב:

Pullups 3X10

Row 3X10

T- bar 3X8

יד אחורית:

2 סוגי פשיטות( משולש,ומאחורי הראש).

יום B(יד קדמית,רגליים,כתפיים):

רגליים:

Leg press 3X10-12

Leg curls 3X8-12

Squat 3X8

Calf raises 3X15

כתפיים:

Facepulls 3X12

OHP 3X8

Lateral raises 3X12

יד קדמית:

Preacher curls 3X10

Incline curls 3X10

מה שלא מובן בעיקר זה למה יש לך לג פרס לפני הסקוואט ופייס פולס לפני האוברהד.
יד קדמית ואחורית תרגיל אחד 3 סטים יספיק כי אתה מפעיל את הידיים חזק בלחיצות ומשיכות ופעמיים בשבוע תרגיל אחד פלוס כל השאר יהיה מספיק.

• פותח/ת השרשור
יד קדמית ואחורית תרגיל אחד 3 סטים יספיק כי אתה מפעיל את הידיים חזק בלחיצות ומשיכות ופעמיים בשבוע תרגיל אחד פלוס כל השאר יהיה מספיק.

את הסדר כתבתי בסדר שרירותי,ברור שאעשה סקוואט כתרגיל פתיחה כנ"ל OHP.
בקיצור התוכנית סבבה כע? תודה.

עריכה: לא חשוב, בכל מקרה חושב ש3 סטים לידיים לא מספיק, אבל דעה אישית.

נערך לאחרונה:
עריכה: לא חשוב, בכל מקרה חושב ש3 סטים לידיים לא מספיק, אבל דעה אישית.
האמת שאני נוטה להסכים איתך, אני אישית ראיתי יותר תוצאות בידיים מחזרות גבוהות (12-15) ויותר סטים.
אבל בסופו של דבר אם אתה נוטה לפיתוח גוף זה מאוד אינדיבידואלי, מה שעובד עלייך לא בהכרח יעבוד על אחרים.

האמת שאני נוטה להסכים איתך, אני אישית ראיתי יותר תוצאות בידיים מחזרות גבוהות (12-15) ויותר סטים.
אבל בסופו של דבר אם אתה נוטה לפיתוח גוף זה מאוד אינדיבידואלי, מה שעובד עלייך לא בהכרח יעבוד על אחרים.

אבל אנחנו לא באים מנקודת הנחה שיש לפותח האשכול גנטיקה מדהימה בידיים, אנחנו בנקודת הנחה שהוא ממוצע.

אבל אנחנו לא באים מנקודת הנחה שיש לפותח האשכול גנטיקה מדהימה בידיים, אנחנו בנקודת הנחה שהוא ממוצע.
שוב, מסכים איתך.
בעיקרון בשונה מרוב הפורום כאן אני מאמין שאם המטרה שלך היא פיתוח גוף נפח גבוה יותר יהיה יותר אופטימלי.

שוב, מסכים איתך.
בעיקרון בשונה מרוב הפורום כאן אני מאמין שאם המטרה שלך היא פיתוח גוף נפח גבוה יותר יהיה יותר אופטימלי.

מסכים איתך לגמרי, גם אז לא נפח מטורף, פשוט יותר גבוה, לא צריך להגיד ''הידיים עובדות בככה וככה'' זה נכון, אבל לא מספיק
בשביל היפרטרופיה *מקסימלית* אולי לאנשים יש דעות אחרות, זו הדעה לי.

הבעיה של שניכם היא שאתם שוכחים שרוב האנשים שמעלים תוכניות כאלו סתם דוחפים נפח שלא מתאים להם.

הבעיה של שניכם היא שאתם שוכחים שרוב האנשים שמעלים תוכניות כאלו סתם דוחפים נפח שלא מתאים להם.

עדיף שמתחיל גמור (פותח האשכול לא מתחיל לגמרי) יהיה עם תוכנית מינימליסטית מאשר עם תוכנית שיש בה הרבה נפח אם הוא לא יודע
מה הוא עושה ואיך לשלב, אבל סך הכל אם המטרה היא בעיקר בילדינג, אם הוא יודע לשלב בין שניהם זה יהיה האידיאל.

עדיף שמתחיל גמור (פותח האשכול לא מתחיל לגמרי) יהיה עם תוכנית מינימליסטית מאשר עם תוכנית שיש בה הרבה נפח אם הוא לא יודע
מה הוא עושה ואיך לשלב, אבל סך הכל אם המטרה היא בעיקר בילדינג, אם הוא יודע לשלב בין שניהם זה יהיה האידיאל.
מתאמן 3 חודשים והוא לא מתחיל לגמרי? נו באמת, הוא יכול למשוך עוד שנה עם fbw.

מתאמן 3 חודשים והוא לא מתחיל לגמרי? נו באמת, הוא יכול למשוך עוד שנה עם fbw.

אני במקרה מכיר את הבחור, הוא עבר את משקל הגוף שלו בבנץ ממוט ריק בזמן הקצר הזה (מבחינת רטיו לזמן שהוא מתאמן זה מכובד)
הגיע ל100 דדליפט (שמבחינת הרטיו אצלו זה כמעט כפול 2) ו90 סקוואט (שוב, לזמן שהוא מתאמן מבחינת רטיו אצלו זה התקדמות מעולה) צריך להזכיר את זה.
ככה שאין ספק שהוא נתן מומנטום איך שהוא נכנס לחדר כושר, אני חושב שלא תהיה לו בעיה לשלב בין הדברים בצורה יעילה.
דווקא אני ניסיתי להוריד אותו מהתוכנית AB הקודמת שלו שהייתה מלאה בנפח מיותר (ובגללה הוא נתקע פחות או יותר)

SS==FBW זה למטרת היפרטרופיה וזה למטרת כוח
אתה רואה עכשיו אנחנו מתקדמים לעבר מוניטין שלילי,פעם אחרונה שבדקתי FBW הוגדר כ FULL BODY WORKOUT.
זה אומנם נכון שSS נכללת תחת ההגדרה הזו, אבל ההכללה היא לכיוון הזה בלבד ולא להפך.

אתה רואה עכשיו אנחנו מתקדמים לעבר מוניטין שלילי,פעם אחרונה שבדקתי FBW הוגדר כ FULL BODY WORKOUT.
זה אומנם נכון שSS נכללת תחת ההגדרה הזו, אבל ההכללה היא לכיוון הזה בלבד ולא להפך.
אתה סגור שהבנת אותי נכון?
ננסה להסביר לך לאט למקרה שלא הבנת
FBW זה תוכנית אימון למטרת היפרטרופיה למתחילים
עכשיו SS זה תוכנית למטרת כוח למתחילים (לא רואה צורך להדגיש אני בטוח שאתה יודע את זה)

כמו שלא תעשה SS שנה לא תעשה FBW שנה

אתה סגור שהבנת אותי נכון?
ננסה להסביר לך לאט למקרה שלא הבנת
FBW זה תוכנית אימון למטרת היפרטרופיה למתחילים
עכשיו SS זה תוכנית למטרת כוח למתחילים (לא רואה צורך להדגיש אני בטוח שאתה יודע את זה)

כמו שלא תעשה SS שנה לא תעשה FBW שנה
מי קבע שFBW זה למתחילים? מי קבע שהוא לא מתאמן מתחיל? איך קבעו את הדברים האלו?
תלמד קצת על תורת האימון לפני שאתה זורק שטויות

Back
למעלה תחתית