הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה בדדליפט

FraginstonGainz

משתמש מתחיל
26
3
נק' מוניטין:
5
26
3
אז ככה לפני שיצחקו כאן על הדד שלי אציין שאני שוקל 60 ועל גובה 162(קשה עם ידיים קצרות).
אני מתאמן 3.5 חודש אבל תקוע על דדליפט 100 כבר זמן ממושך(בערך כחודש וחצי) וממש מתוסכל כי אני לא יכול להתקדם בו.
עכשיו הבעיה היא שאני יודע שאני יכול למשוך הרבה יותר ויש בי הרבה יותר פוטנציאל של כוח,אבל מה שמונע ממני זה האחיזה.
אני משתמש במגנזיום ולמרות זאת אחרי 3-4 חזרות בסט השני פשוט מחליק לי הבר ואני לא יכול לעשות כלום.
פשוט לא מצליח לשמור על הידיים סגורות בלי שיחליק.
אשמח להצעות של מה לעשות,אם לעבוד על האמות יותר ולבודד אותם וזה יפתור את הבעיה או לא יודע מה.
לגבי אחיזה משולבת,אני לא אעשה.האחיז הזאת מרגישה לי לא נוח/טבעי וגם לא אוהב ולא רוצה אותה.
תודה לעוזרים וסליחה על החפירה חח

(עובד בילדינג כלומר הרבה חזרות ולא 1-3)

כתבתי שהוק גריפ אין סיכוי שאעשה כי מרגיש לי זין. בטוח שצריך רצועות אחיזה? ואם כן הצעות לאיזה?(קישור או משהו)
אמרתי הוק, אתה דיברת על משולבת.
ואין שום בעיה עם רצועות, תכלס כל סוג יהיה סבבה, קשה לטעות

כתבתי שהוק גריפ אין סיכוי שאעשה כי מרגיש לי זין. בטוח שצריך רצועות אחיזה? ואם כן הצעות לאיזה?(קישור או משהו)

תקנה רצועות אחיזה כמו שהוא אמר, אפשר גם הוק גריפ אבל זה כואב וצריך להתרגל לזה, וכן אל תעשה משולבת אם המטרה שלך
זה פשוט להתקדם בתרגיל בצורה נורמלית ולא להיות ''מלך הדדליפט'' כי בסופו של דבר זה יגרום קצת לחוסר פרופורציה בגוף לאורך זמן
אלא אם כן מחליפים ידיים, אבל גם אז..לא האידיאל.

• פותח/ת השרשור
תעבוד על האחיזה
תיקח פלטות כל פעם ממקום קצת רחוק במכון בתור סוג של farmer wallk
ולאט לאט זה ישתפר

Farmer walks אני אוסיף וזהו,נראה אם זה ישפר,אם לא ילך אקנה את מה שהציעו.
תודה על ההצעה,שכחתי מזה חגמרי.

הוא צודק אבל,זה לא דדליפט בדיוק.
זה יותר SLDL
SLDL עובד בעיקר על הזוקפים וההאמסטרינג בדומה לRDL. אני מתכוון לדדליפט רגיל פשוט בלי עצירה בירידה, זה קצת בעייתי כי אין לך אפשרות להיכנס לsetup מחדש אבל אפשרי.
בכ״מ גם SLDL וגם RDL שניהם סוג של דדליפט כמו שרשמתי...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית