הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים

איצק

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
0
20
0
שלום חדש בפורום רציתי לישואל האם התוכנית אימון הזאת טובה היתאמנתי חודשים וחצי בתוכנית יותר קלה עכשיו עשו לי תתוכנית הזאת השמח לתגובות תודה

קבצים מצורפים

• 20180130_124638.jpg
    20180130_124638.jpg
    KB 116.4 · צפיות: 131
שלום חדש בפורום רציתי לישואל האם התוכנית אימון הזאת טובה היתאמנתי חודשים וחצי בתוכנית יותר קלה עכשיו עשו לי תתוכנית הזאת השמח לתגובות תודה
יש לך לרגליים(בלי התאומים) 4 סטים וליד קדמית/אחורית 8
תכנית גרועה

• פותח/ת השרשור
יש לך לרגליים(בלי התאומים) 4 סטים וליד קדמית/אחורית 8
תכנית גרועה
מה אתה ממליץ לשנות? או להוריד תודה רבה
מישהו יכול לעזור לי לשנות תתוכנית שתיהיה כמו שצריך להסביר לי קצת עזרה מישהו?

תוכנית לא רעה במיוחד, אבל דורשת תיקונים גדולים
  1. מוריד את התרגיל כתפיים השני, יד קדמית הראשון, ויד אחורית השני.
  2. מה אתה עושה לבטן? אולי גם זה דורש שינוי.
  3. בסקוואט, דחיקות חזה וכתפיים, ותרגילי גב תוריד ל-5-7 חזרות.
  4. בשאר התרגילים אפשר להשאיר את החזרות, אבל קח מרווח בטיחות של 2 חזרות פחות (למשל 10-12)
  5. תדאג תמיד לעלות במשקל, אף פעם לא לרדת, לא חובה כל אימון, אבל מינימום כל שבוע-שבוע וחצי, זה למה הטווח בטיחות של 2 חזרות.

• פותח/ת השרשור
  4. בשאר התרגילים אפשר להשאיר את החזרות, אבל קח מרווח בטיחות של 2 חזרות פחות (למשל 10-12)
  5. תדאג תמיד לעלות במשקל, אף פעם לא לרדת, לא חובה כל אימון, אבל מינימום כל שבוע-שבוע וחצי, זה למה הטווח בטיחות של 2 חזרות.
תודה רבה על הסערה אבל לא הבנתי מה זה הטווח חזרות בטיחות לא הבנתי ובטן כרגע אני לא יודע מה אני עושה מה אתה ממליץ ורציתי לישואל גם יש לי הרבה שומן בצדדים במותנים וברגל העליונה מה אתה ממליץ להוריד אני כרגע "במסה" בעיקרון יש לי איזה 20 אחוז שומן אני רוצה לעלות מסה ואז לעשות חיטוב ואני אוכל בעיקרון מעל 3000 קלוריות מנסה לפחות לא בניתי תפריט אני אוכל בריא ביצים חזה עוף טונה לחם אורז
מישקל 82
גובה 18.3
גיל 16.7
וגם רציתי לישאול במסה לעשות אירובי??
וגם בעיקרון תתרגיל תחיקת חזה אני עושה במישקולות חופשיות לא במוט המאמן אמר לי שזה טוב כי זה עןבד גם על שרירי המעצבים
[/QUOהיי אחי יש מצב שתענה לי?
יש מצב אתה עונה לי אחי?

אבל לא הבנתי מה זה הטווח חזרות בטיחות לא הבנתי
התקדמות זה לא תמיד משהו קבוע, ויהיו לך ימים טובים וימים רעים.
הרעיון הוא שתתקדם במשקלים ככל שניתן, אבל יש ימים שתצליח לעשות רק 5 חזרות עם המשקל החדש, ויש כאלה שתצליח גם 7, זה הרעיון. במידה ולאורך תקופה אתה יכול רק 5 או אפילו פחות, אז אל תעלה משקל עד שתרגיש טוב יותר עם המשקל החדש.

בטן כרגע אני לא יודע מה אני עושה מה אתה ממליץ
לא חייב לעשות בטן, פשוט ראיתי שהוא רשם לך לעשות מה שעשית עד עכשיו.
אם אתה רוצה לעשות בטן, ממליץ לך לעשות תרגיל שאתה יכול להעמיס עליו משקלים, ושלא יהיה תרגיל פשוט כמו כפיפות בטן שהדבר היחיד שמגביל אותך זה עייפות, ולא עבודה אמיתית של השריר. תרגילים כמו בטן רומית או כפיפות בטן עם משקל יהיו סבבה.

ש לי הרבה שומן בצדדים במותנים וברגל העליונה מה אתה ממליץ להוריד אני כרגע "במסה" בעיקרון יש לי איזה 20 אחוז שומן אני רוצה לעלות מסה ואז לעשות חיטוב ואני אוכל בעיקרון מעל 3000 קלוריות
כן יש לך יחסית לא מעט שומן, אבל גם כמעט ולא שריר, אז תקופת מסה מסויימת כן יכול לעזור לך בטווח הרחוק, אחרי זה תעשה חיטוב איטי וארוך, שום דבר דרסטי.
3000 קלוריות בשבילך זה הרבה, וכנראה יגרום לך להשמין לא מעט, אני לא הייתי עובר במקומך את ה-2700 קלוריות.

לא בניתי תפריט אני אוכל בריא ביצים חזה עוף טונה לחם אורז
לא חייב לבנות תפריט, אבל לפחות תעשה בדיקה של הממוצע כמה קלוריות בערך אתה אוכל ביום וכמה חלבון, שומן ופחמימה, שיהיה לך לפחות עומדן.

וגם רציתי לישאול במסה לעשות אירובי??
אפשר, לא שצריך, אבל אם אתה רוצה תוסיף את זה.

גם בעיקרון תתרגיל תחיקת חזה אני עושה במישקולות חופשיות לא במוט המאמן אמר לי שזה טוב כי זה עןבד גם על שרירי המעצבים
תעבוד עם מוט, שרירי המייצבים זה שקר שלא קיים באמת, כל שריר הוא מייצב בתרגיל המתאים.
בדחיקת חזה על ספסל עדיף להשתמש במוט, כי ככה כמה שיותר שרירים יעבדו. בשיפוע העליון אפשר לעבוד עם משקולות, ככה אתה גם מכניס ווריאציה מעניינת שתעבוד בצורה מעט שונה על השרירים, וגם אתה מסתכן פחות בפציעת כתף, כי לא כולם יכולים לבצע בבטיחות את התרגיל הזה במוט, ואני בספק אם תדע להבדיל אם זה מסכן אותך בפציעה או לא

• פותח/ת השרשור
תוד
התקדמות זה לא תמיד משהו קבוע, ויהיו לך ימים טובים וימים רעים.
הרעיון הוא שתתקדם במשקלים ככל שניתן, אבל יש ימים שתצליח לעשות רק 5 חזרות עם המשקל החדש, ויש כאלה שתצליח גם 7, זה הרעיון. במידה ולאורך תקופה אתה יכול רק 5 או אפילו פחות, אז אל תעלה משקל עד שתרגיש טוב יותר עם המשקל החדש.

לא חייב לעשות בטן, פשוט ראיתי שהוא רשם לך לעשות מה שעשית עד עכשיו.
אם אתה רוצה לעשות בטן, ממליץ לך לעשות תרגיל שאתה יכול להעמיס עליו משקלים, ושלא יהיה תרגיל פשוט כמו כפיפות בטן שהדבר היחיד שמגביל אותך זה עייפות, ולא עבודה אמיתית של השריר. תרגילים כמו בטן רומית או כפיפות בטן עם משקל יהיו סבבה.

כן יש לך יחסית לא מעט שומן, אבל גם כמעט ולא שריר, אז תקופת מסה מסויימת כן יכול לעזור לך בטווח הרחוק, אחרי זה תעשה חיטוב איטי וארוך, שום דבר דרסטי.
3000 קלוריות בשבילך זה הרבה, וכנראה יגרום לך להשמין לא מעט, אני לא הייתי עובר במקומך את ה-2700 קלוריות.

לא חייב לבנות תפריט, אבל לפחות תעשה בדיקה של הממוצע כמה קלוריות בערך אתה אוכל ביום וכמה חלבון, שומן ופחמימה, שיהיה לך לפחות עומדן.

אפשר, לא שצריך, אבל אם אתה רוצה תוסיף את זה.

תעבוד עם מוט, שרירי המייצבים זה שקר שלא קיים באמת, כל שריר הוא מייצב בתרגיל המתאים.
בדחיקת חזה על ספסל עדיף להשתמש במוט, כי ככה כמה שיותר שרירים יעבדו. בשיפוע העליון אפשר לעבוד עם משקולות, ככה אתה גם מכניס ווריאציה מעניינת שתעבוד בצורה מעט שונה על השרירים, וגם אתה מסתכן פחות בפציעת כתף, כי לא כולם יכולים לבצע בבטיחות את התרגיל הזה במוט, ואני בספק אם תדע להבדיל אם זה מסכן אותך בפציעה או לא
תודה רבה רבה אחי רציתי לישואל אותך בעיקרון אני צריך להיות במעזן קלורי חובי ועשיתי יצא לי באזור ה 2000 כמה שאני שורף ביום ועוד כפול 1.2 יצא 2400 ועוד הפעילות בחדר כושר יצא 700 אז 3100 ואז צריך להיות במסה במאזן קלורי חיובי אז אני לא צריך לאכול באזור 3500 קלוריות?
בעיקרון איך אתה ממליץ לאכול לפני אימון? אחרי אימון והאם פסטה זה בסדר לאכול וגבינה צהובה או רק דברים בריאים
גובה שלי 183 שלא תיתבלבל למה רשמתי 18.3 בעיקרון התפריט שלי אמור להיות בנוי מ 170 גרם חלבון
350 גרם חלבון
80 גרם שומן
זה יוצא 2800 קלוריות
זה טוב??
תוד

תודה רבה רבה אחי רציתי לישואל אותך בעיקרון אני צריך להיות במעזן קלורי חובי ועשיתי יצא לי באזור ה 2000 כמה שאני שורף ביום ועוד כפול 1.2 יצא 2400 ועוד הפעילות בחדר כושר יצא 700 אז 3100 ואז צריך להיות במסה במאזן קלורי חיובי אז אני לא צריך לאכול באזור 3500 קלוריות?
בעיקרון איך אתה ממליץ לאכול לפני אימון? אחרי אימון והאם פסטה זה בסדר לאכול וגבינה צהובה או רק דברים בריאים
גובה שלי 183 שלא תיתבלבל למה רשמתי 18.3 בעיקרון התפריט שלי אמור להיות בנוי מ 170 גרם חלבון
350 גרם פחממות
80 גרם שומן
זה יוצא 2800 קלוריות
זה טוב??

ועוד הפעילות בחדר כושר יצא 700
פה הטעות שלך, אימון ממוצע זה 150-200 קלוריות, ואם אתה מתאמן 3-4 פעמים בשבוע זה יוצא רק עד 100 קלוריות נוספות ביום. גם בגלל שאתה בעודף משקל לא הייתי הולך על הרף העליון של הפלוס הקלורי רק ליתר ביטחון, אז לקחתי 400 קלוריות פלוס קלורי.

בעיקרון איך אתה ממליץ לאכול לפני אימון?
זה באמת לא משנה יותר מדי, העיקר שיהיה חלבון ופחמימות במערכת לפחות שעתיים-שלוש לפני האימון. יש כאלה שיעדיפו לאכול ארוחה גדולה מיד לפני ויש כאלה שיעדיפו לאכול רק משהו קל לפני או אפילו כלום לפני ורק לאכול ארוחה גדולה כמה שעות לפני, בגדול זה לא משנה יותר מדי.

אחרי אימון
גם כאן אותו הסיפור, זה לא משנה, העיקר שתגיע לערכים בסוף היום, ובעדיפות לפזר אותם בצורה שווה יחסית לאורך היום

האם פסטה זה בסדר לאכול וגבינה צהובה או רק דברים בריאים
הם בסדר גמור, בסופו של דבר אין משהו רע בהם באמת

• פותח/ת השרשור
פה הטעות שלך, אימון ממוצע זה 150-200 קלוריות, ואם אתה מתאמן 3-4 פעמים בשבוע זה יוצא רק עד 100 קלוריות נוספות ביום. גם בגלל שאתה בעודף משקל לא הייתי הולך על הרף העליון של הפלוס הקלורי רק ליתר ביטחון, אז לקחתי 400 קלוריות פלוס קלורי.

זה באמת לא משנה יותר מדי, העיקר שיהיה חלבון ופחמימות במערכת לפחות שעתיים-שלוש לפני האימון. יש כאלה שיעדיפו לאכול ארוחה גדולה מיד לפני ויש כאלה שיעדיפו לאכול רק משהו קל לפני או אפילו כלום לפני ורק לאכול ארוחה גדולה כמה שעות לפני, בגדול זה לא משנה יותר מדי.

גם כאן אותו הסיפור, זה לא משנה, העיקר שתגיע לערכים בסוף היום, ובעדיפות לפזר אותם בצורה שווה יחסית לאורך היום

הם בסדר גמור, בסופו של דבר אין משהו רע בהם באמת
בעיקרון לבנות תפריט שתיכלול 2700 קלוריות שזה 320 פחמימות
170 חלבון
ו80 שומן
זה טוב??
איזה תרגלים אתה ממליץ לעשות לצדדים של הבטן במותונים למה יש לי שם מאגר של שומן
גם בגב תחתון יש לי הרבה שומן גם בישבן מה אתה ממליץ??

בעיקרון לבנות תפריט שתיכלול 2700 קלוריות שזה 320 פחמימות
170 חלבון
ו80 שומן
זה טוב??
בעיקרון כן

איזה תרגלים אתה ממליץ לעשות לצדדים של הבטן במותונים למה יש לי שם מאגר של שומן
גם בגב תחתון יש לי הרבה שומן גם בישבן מה אתה ממליץ??
אתה לא שורף שומן מעל השריר שאימנת, זה לא עובד ככה, איפה אתה אוגר שומן ואיך הוא נשרף זה נטו נטיה גנטית, ככה שזה לא באמת משנה לאמן את השרירים האלה בנפרד

• פותח/ת השרשור
מה
בעיקרון כן

אתה לא שורף שומן מעל השריר שאימנת, זה לא עובד ככה, איפה אתה אוגר שומן ואיך הוא נשרף זה נטו נטיה גנטית, ככה שזה לא באמת משנה לאמן את השרירים האלה בנפרד
הבנתי לפי דעתך כמה זמן אני יצטרך להישאר עכשיו במסה?

• פותח/ת השרשור
בעיקרון בתרגיל של החזה במוט אני שם בכול צד 6 קילו? עם לדחתי חופשיות כול אחת 6 קילו.... רציתי להגיד לך שאני גם עושה סקווט לא חופשי זה כמו מוט רק על מסילה

בעיקרון בתרגיל של החזה במוט אני שם בכול צד 6 קילו? עם לדחתי חופשיות כול אחת 6 קילו
תתחיל עם מוט ריק, ותעלה משקל עד שאתה מרגיש שזה כבד, אבל יש לך כנראה עוד איזה 2-3 חזרות לתת, זה הסט הראשון שלך.

רציתי להגיד לך שאני גם עושה סקווט לא חופשי זה כמו מוט רק על מסילה
גם כאן כדאי שתעבור למוט חופשי לחלוטין מהרבה מאוד סיבות

• פותח/ת השרשור
תתחיל עם מוט ריק, ותעלה משקל עד שאתה מרגיש שזה כבד, אבל יש לך כנראה עוד איזה 2-3 חזרות לתת, זה הסט הראשון שלך.

גם כאן כדאי שתעבור למוט חופשי לחלוטין מהרבה מאוד סיבות
אני מפחד שאני לא יעשה סקווט כמו שצריך....

אני מפחד שאני לא יעשה סקווט כמו שצריך....
תראה את זה, אם יש לך אח"כ שאלות אתה מוזמן לשאול:

כמובן אתה מוזמן לפרסם סרטון שלך פה בפורום ולקבל ביקורת ועצות לסקוואט

• פותח/ת השרשור
בעיקרון איזה מתיחות מומלץ לעשות לפני אימון אחרי אימון? איזה חימום מומלץ גם שות

בעיקרון איזה מתיחות מומלץ לעשות לפני אימון אחרי אימון? איזה חימום מומלץ גם שות
לפני תעשה כל מה שמרגיש לך טוב, שגורם לך להרגיש חזק יותר ויותר מוכן לתרגיל, אל תתיש את עצמך עם מיליון מתיחות וריצות, תעשה כמה מתיחות דינמאיות, מתיחות קצת יותר מקיפות לאיזורים שמרגישים קשים או כאלה שמגבילים אותך בביצוע התרגיל כמו שצריך, ומעט תנועה כדי לחמם את המפרקים ואת הגוף. עדיף להתחיל להתאמן כשאתה טיפה מזיע.
אחרי האימון תעשה מה שבא לך. בא לך לעשות מתיחות לכל שריר קטן, לך על זה, לא רוצה, לא חייב

• פותח/ת השרשור
לפני תעשה כל מה שמרגיש לך טוב, שגורם לך להרגיש חזק יותר ויותר מוכן לתרגיל, אל תתיש את עצמך עם מיליון מתיחות וריצות, תעשה כמה מתיחות דינמאיות, מתיחות קצת יותר מקיפות לאיזורים שמרגישים קשים או כאלה שמגבילים אותך בביצוע התרגיל כמו שצריך, ומעט תנועה כדי לחמם את המפרקים ואת הגוף. עדיף להתחיל להתאמן כשאתה טיפה מזיע.
אחרי האימון תעשה מה שבא לך. בא לך לעשות מתיחות לכל שריר קטן, לך על זה, לא רוצה, לא חייב
תודה רבה יש לך בעמקרה סרטון של הבטן רומית שאמרת לי?? באמת שתודה רבה על כול העזרה מעריך
או של הבטן עם המשקולוץ

תודה רבה יש לך בעמקרה סרטון של הבטן רומית שאמרת לי?? באמת שתודה רבה על כול העזרה מעריך
או של הבטן עם המשקולוץ
בטן רומית בטוח ידעו לעזור לך במכון עם זה (במידה ויש את המכשיר)
בטן עם משקולות זה כפיפות בטן רגילות, רק שאתה מחזיק משקולת על החזה. יש גם מכונה ספציפית לזה, תשאל אצלך במכון אם יש

Back
למעלה תחתית