הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים

• פותח/ת השרשור
בטן רומית בטוח ידעו לעזור לך במכון עם זה (במידה ויש את המכשיר)
בטן עם משקולות זה כפיפות בטן רגילות, רק שאתה מחזיק משקולת על החזה. יש גם מכונה ספציפית לזה, תשאל אצלך במכון אם יש
סבבה אחי תודה בטן עושים בסוף האימון?

• פותח/ת השרשור
עם אני יעשה הכול נכון תזונה נכונה אימון כמה שיותר נכון אני יעלה בשריר וגם יעלה שומן?? וגם עם יעלה אני יראה שיש שרירים והשומן יתאזן עם הגוף?? ואז אני יעשה חיטוב כמובן אבל במסה זה לא יעשה גוף מסריח?
תגיד זה תרגיל טוב לבטן ולאזור?
עם תוכל לענות לי אני ישמח
עזרתה לי מאוד מאוד נתת לי הרבה מידע למחשבה

קבצים מצורפים

• Screenshot_20180211-163239.png
    Screenshot_20180211-163239.png
    KB 218 · צפיות: 101
עם אני יעשה הכול נכון תזונה נכונה אימון כמה שיותר נכון אני יעלה בשריר וגם יעלה שומן
אידאלית לא תעלה בשומן או רק מעט, לרוב השומן שצוברים במסה זה כניסה של הגוף למצב נוח לשימור, אבל במידה ומגזימים עם הקלוריות אפשר גם להשמין בכיף

גם עם יעלה אני יראה שיש שרירים והשומן יתאזן עם הגוף
קשה להגיד בידיוק איך זה יראה ואני לא רוצה להבטיח הבטחות פה, אבל אני מאמין שיש לך ממש מעט שריר, ולכן כן יראו הבדל ניכר

תגיד זה תרגיל טוב לבטן ולאזור?
לא, אני אפילו לא בטוח על מה זה עובד, אבל בטוח לא בטן

עזרתה לי מאוד מאוד נתת לי הרבה מידע למחשבה
תמיד שמח לעזור 😃

• פותח/ת השרשור
אידאלית לא תעלה בשומן או רק מעט, לרוב השומן שצוברים במסה זה כניסה של הגוף למצב נוח לשימור, אבל במידה ומגזימים עם הקלוריות אפשר גם להשמין בכיף

קשה להגיד בידיוק איך זה יראה ואני לא רוצה להבטיח הבטחות פה, אבל אני מאמין שיש לך ממש מעט שריר, ולכן כן יראו הבדל ניכר

לא, אני אפילו לא בטוח על מה זה עובד, אבל בטוח לא בטן

תמיד שמח לעזור 😃
מה אתה אומר על התוכנית?
מה אתה אומר על התוכנית?
רציתי לישאול גם שאני יעלה בשריר אז השומן שנישאר לי לא יהיה בעיקרון יותר בולט ומגעיל? או שזה יתהזן עם השריר ויראה הרבה יותר יפה
רציתי לישאול גם שאני עושה סקווט כואב לי ממש ברגלים שאני יורד ושאני עולה זה בסדר?

קבצים מצורפים

• Screenshot_20180211-222446.png
    Screenshot_20180211-222446.png
    KB 36.6 · צפיות: 90
מה אתה אומר על התוכנית?
המשקלים זה לא משנה, אתה אמור להתקדם בהם, זה יותר בשבילך.
נראה טוב, רק תאומים הייתי מעלה ל-12 חזרות ומתח מוריד ל-6, כל השאר אחלה

רציתי לישאול גם שאני יעלה בשריר אז השומן שנישאר לי לא יהיה בעיקרון יותר בולט ומגעיל? או שזה יתהזן עם השריר ויראה הרבה יותר יפה
כמו שאמרתי, אין לי שום דרך לדעת איך תיראה בידיוק, אבל כנראה יותר טוב.
רק שים לב שבחזה יש סיכוי שזה גניקומסטיה, אבל כרגע צריך לחכות לסוף גיל ההתבגרות כדי לראות מה קורה עם זה, השינויים ההורמונליים משנים הרבה דברים באיזור הזה

רציתי לישאול גם שאני עושה סקווט כואב לי ממש ברגלים שאני יורד ושאני עולה זה בסדר?
קושי כן, כאב לא.
מציע לך להעלות סרטון שלך מבצע סקוואט לביקורת

• פותח/ת השרשור
המשקלים זה לא משנה, אתה אמור להתקדם בהם, זה יותר בשבילך.
נראה טוב, רק תאומים הייתי מעלה ל-12 חזרות ומתח מוריד ל-6, כל השאר אחלה

כמו שאמרתי, אין לי שום דרך לדעת איך תיראה בידיוק, אבל כנראה יותר טוב.
רק שים לב שבחזה יש סיכוי שזה גניקומסטיה, אבל כרגע צריך לחכות לסוף גיל ההתבגרות כדי לראות מה קורה עם זה, השינויים ההורמונליים משנים הרבה דברים באיזור הזה

קושי כן, כאב לא.
מציע לך להעלות סרטון שלך מבצע סקוואט לביקורת
תודה

Back
למעלה תחתית