- פותח/ת השרשור
סבבה אחי תודה בטן עושים בסוף האימון?בטן רומית בטוח ידעו לעזור לך במכון עם זה (במידה ויש את המכשיר)
בטן עם משקולות זה כפיפות בטן רגילות, רק שאתה מחזיק משקולת על החזה. יש גם מכונה ספציפית לזה, תשאל אצלך במכון אם יש
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סבבה אחי תודה בטן עושים בסוף האימון?בטן רומית בטוח ידעו לעזור לך במכון עם זה (במידה ויש את המכשיר)
בטן עם משקולות זה כפיפות בטן רגילות, רק שאתה מחזיק משקולת על החזה. יש גם מכונה ספציפית לזה, תשאל אצלך במכון אם יש
כןסבבה אחי תודה בטן עושים בסוף האימון?
עם אני יעשה הכול נכון תזונה נכונה אימון כמה שיותר נכון אני יעלה בשריר וגם יעלה שומן?? וגם עם יעלה אני יראה שיש שרירים והשומן יתאזן עם הגוף?? ואז אני יעשה חיטוב כמובן אבל במסה זה לא יעשה גוף מסריח?
עם תוכל לענות לי אני ישמח
אידאלית לא תעלה בשומן או רק מעט, לרוב השומן שצוברים במסה זה כניסה של הגוף למצב נוח לשימור, אבל במידה ומגזימים עם הקלוריות אפשר גם להשמין בכיףעם אני יעשה הכול נכון תזונה נכונה אימון כמה שיותר נכון אני יעלה בשריר וגם יעלה שומן
קשה להגיד בידיוק איך זה יראה ואני לא רוצה להבטיח הבטחות פה, אבל אני מאמין שיש לך ממש מעט שריר, ולכן כן יראו הבדל ניכרגם עם יעלה אני יראה שיש שרירים והשומן יתאזן עם הגוף
לא, אני אפילו לא בטוח על מה זה עובד, אבל בטוח לא בטןתגיד זה תרגיל טוב לבטן ולאזור?
תמיד שמח לעזור 😃עזרתה לי מאוד מאוד נתת לי הרבה מידע למחשבה
מה אתה אומר על התוכנית?אידאלית לא תעלה בשומן או רק מעט, לרוב השומן שצוברים במסה זה כניסה של הגוף למצב נוח לשימור, אבל במידה ומגזימים עם הקלוריות אפשר גם להשמין בכיף
קשה להגיד בידיוק איך זה יראה ואני לא רוצה להבטיח הבטחות פה, אבל אני מאמין שיש לך ממש מעט שריר, ולכן כן יראו הבדל ניכר
לא, אני אפילו לא בטוח על מה זה עובד, אבל בטוח לא בטן
תמיד שמח לעזור 😃
רציתי לישאול גם שאני יעלה בשריר אז השומן שנישאר לי לא יהיה בעיקרון יותר בולט ומגעיל? או שזה יתהזן עם השריר ויראה הרבה יותר יפהמה אתה אומר על התוכנית?
המשקלים זה לא משנה, אתה אמור להתקדם בהם, זה יותר בשבילך.מה אתה אומר על התוכנית?
כמו שאמרתי, אין לי שום דרך לדעת איך תיראה בידיוק, אבל כנראה יותר טוב.רציתי לישאול גם שאני יעלה בשריר אז השומן שנישאר לי לא יהיה בעיקרון יותר בולט ומגעיל? או שזה יתהזן עם השריר ויראה הרבה יותר יפה
קושי כן, כאב לא.רציתי לישאול גם שאני עושה סקווט כואב לי ממש ברגלים שאני יורד ושאני עולה זה בסדר?
תודההמשקלים זה לא משנה, אתה אמור להתקדם בהם, זה יותר בשבילך.
נראה טוב, רק תאומים הייתי מעלה ל-12 חזרות ומתח מוריד ל-6, כל השאר אחלה
כמו שאמרתי, אין לי שום דרך לדעת איך תיראה בידיוק, אבל כנראה יותר טוב.
רק שים לב שבחזה יש סיכוי שזה גניקומסטיה, אבל כרגע צריך לחכות לסוף גיל ההתבגרות כדי לראות מה קורה עם זה, השינויים ההורמונליים משנים הרבה דברים באיזור הזה
קושי כן, כאב לא.
מציע לך להעלות סרטון שלך מבצע סקוואט לביקורת