הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט לאחר חודש בערך בSS

• פותח/ת השרשור dd=
  • פורסם בתאריך

dd=

משתמש פעיל
422
0
נק' מוניטין:
0
422
0
במשך 1 וחצי חודשים ככה אני עשיתי SS (ממליץ ממש למטרת כוח) ואני מרוצה מתוצאת הגדילה (מ 76 קילו ל87 על 180 ס"מ לא נראה לי עליתי כמעט בשומן וטחנתי את החיים)
עכשיו אני רוצה להתחיל בחיטוב אבל אין לי מושג איזה חיטוב לעשות על מנת לשמור את המסת שריר,אם למשהו יש איזה דיאטה טובה בבקשה שיביא
(נ.ב אין לי בעייה אם דיאטות קשות לפני המאסה אכלתי 1300 קלוריות ביום)
תודה רבה
😃

• פותח/ת השרשור
חח אין סוד אחי הקשבתי לאנשים פה ואכלתי מה שצריך קצת גדלו הצדדים(אבל היה גם מקודם) והפנים התמלאו אבל זה ואני הרבה הרבה יותר חזק .
מבנה הגוף והשומן לא השתנו חות משגדלתי בגב בטרוף והרגליים נהיו סוסות.
עכשיו אני מפסיק כי אני מרוצה מהגדילה ואני לא חושב שאני רוצה לגדול עוד.
משהו יכול להביא לי ??? תפריט לירידה ושימרה על מאסה???

אני לא מבין למה אתם מופתעים. 11 קילו זה הקצב התקדמות שריפ בעצמו אמר שהוא מצפה לו ממי שעושה את התוכנית ואוכל כמו שצריך.

עריכה: או שהבעיה פה היא שהוא עשה SS לחודש ועכשיו מפסיק?

נערך לאחרונה:
מבלי להתייחס לדוגמא הספציפית של dd=, למה זה בלתי אפשרי לעלות באיזור ה-10 קילו בחודש הראשון של האימונים? בדיון בפורום אימונים יש כמה דוגמאות של אנשים שקיבלו תוצאות דומות מאוד, וגם אני פחות או יותר ראיתי מספרים דומים (מ-63.5 ל73.5 בטווח של 4-5 שבועות, ו73.5 ל-82 אחרי עוד 5).

• פותח/ת השרשור
מצטער לא התכוונתי לתפריט ממש אלא מה אתם ממליצים(איזה דיאטה) על מנת לשמור על השריר.
בנוסף אני כמעט בטוח שהרוב שריר,הלכתי אחד לאחד אחרי מה שכולכם אמרתם לי בקשר לתזונה ואימונים הנוגעים לSS 4500 קלוריות...
הייתי כבר במשקל הזה רק לא בשמחות , אלא הייתי שמן ואני רואה הבדל ניכר בין התדמית חוץ מהפנים שהשמינו אני נראה כמעט אותו דבר רק מרגיש ונראה חזק יותר.
עכשיו החלטתי להאריך לעוד ככה חודש או עד שאני יגיע ל 90 קילו ואני רוצה להפסיק מהרגשה אישית ואני די מרוצה מהגדילה .

מבלי להתייחס לדוגמא הספציפית של dd=, למה זה בלתי אפשרי לעלות באיזור ה-10 קילו בחודש הראשון של האימונים? בדיון בפורום אימונים יש כמה דוגמאות של אנשים שקיבלו תוצאות דומות מאוד, וגם אני פחות או יותר ראיתי מספרים דומים (מ-63.5 ל73.5 בטווח של 4-5 שבועות, ו73.5 ל-82 אחרי עוד 5).

לא בלתי אפשרי, אבל 100 אחוז עלייה במאסת שריר? נישמע קצת מוקצן

כמו שאזולאי אמר, אני לא חושב שהוא טען ל-100% עלייה של מסה רזה, וזה גם לא מה שאני טענתי על עצמי. השאלה הייתה למה עלתה פה הטענה שאי אפשר לעלות 11 קילו בחודש שיש כמה וכמה דוגמאות לאנשים כאלה, ושהעלייה שלהם ממש לא הייתה 50% מים, 20% מסה רזה ו30% שומן (בערך).

אין טעם לעלות ב 11 קילו בחודש
גם אם אתה ממש חזיר 3-4 קילו זה המקסימום לדעתי שבגדר היעיל (וגם אם אתה מתחיל מאסה מא.ש נמוך)
סתם להשמין זה לא יעיל
ההשמנה נובעת מהצורך להתאושש מאימונים עצימים, ככה שאתה נאלץ לאכול הרבה
הקלוריות העודפות מעל 5000-6000 קלוריות הן ממש מיותרות לדעתי

ריפ רשם להיות בפלוס 500-1000 ב PPST, ובמקרים חריגים אף יותר

אני יודע על ההמלצה של ריפ, אבל אני יכול להעיד על עצמי שאכלתי בערך 1000 קלוריות מעל התחזוקה ועדיין עליתי 10 קילו בחודש הראשון.

אני יודע על ההמלצה של ריפ, אבל אני יכול להעיד על עצמי שאכלתי בערך 1000 קלוריות מעל התחזוקה ועדיין עליתי 10 קילו בחודש הראשון.

זה לא ממש מסתדר מבחינת החישוב הקלורי. אני מניח שאכלת יותר מ-1000 קלוריות מעל לתחזוקה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית